Benim de yegenimin ayagi yanmisti sudan, organik sari kantaron yagi ile iyilesti ve su anda iz yok nerdeyse (6 yasina geldi)Herkese merhaba , bebeğim 16 aylık, 10 şubatta malesef sıcak sudan yandı, çok zor günler geçirdik ama çok şükür atlatıyoruz ve baya iyileşme var fakat bazı yerlerde küçük sporlar oluştu bir doktor contratubex diye bir jel önerdi bir ay kullandık sonra başka bir doktor Scarex diye bir jel önerdi bir aydında bunu kullanıyoruz sanki bazen biraz etkisi var gibime geliyor , hiç böyle durumu yaşıyan oldumu, bu skarlar nezaman geçer, tecrübenizi aktarırsanız sevinirim
Nasıl bir yöntem bal mumu , direk bal mumunu mu sürdü? Birde olaydan 4 ay geçiyor şimdi etki edermi? Ne kadar sürede geçti yardımcı olursanız sevinirimGeçmiş olsun aynısı bir yakınımın başına gelmişti bal mumu yöntemiyle iyileştirdiler
Skar da oluşmuşmuydu?Benim de yegenimin ayagi yanmisti sudan, organik sari kantaron yagi ile iyilesti ve su anda iz yok nerdeyse (6 yasina geldi)
Yanlış yönlendirmek istemem saf zeytinyağı ve bal mumuyla bir karışım hazırladıklarını hatırlıyorum sadece çaydanlık koluna dökülmüştü 1 yaşında bile değildi çabucak iyileşti onlar ilk zamandan itibaren uyguladılarNasıl bir yöntem bal mumu , direk bal mumunu mu sürdü? Birde olaydan 4 ay geçiyor şimdi etki edermi? Ne kadar sürede geçti yardımcı olursanız sevinirim
Bir miktarSkar da oluşmuşmuydu?
Peki skar da geçti mi?Bir miktar
Evet gecti, cok cok az bir iz kaldi belli belirsizPeki skar da geçti mi?
Çok şükür sizin adınıza çok sevindim bizimki de geçer inşallahEvet gecti, cok cok az bir iz kaldi belli belirsiz
Hangi kremi kullandınız birde nekadar sürede yok ettiKötü kokulu ama yumurta sarısı nı tavada yakıp çıkan yağı sürülüyor gerçekten iz felan kalmıyor ilk andan itibaren sürmek gerekiyor diye biliyirum ve gerçekten yazdığınız kremler çok iyi sezaryen izimi yok etti
Domuz yağını şimdi de kullana bilirmiyim yoksa ilk andan mı kullanmalıydım? Birde nerden bula bilirimEğer dini kaygılarınız yok ise domuz yağı birebir iyileştirici. Ne iz kalıyor ne bir şey
Contratubex kullandım sezaryen sonrası yazmıştı dr büyük tüp dü bitene kadar kullandımHangi kremi kullandınız birde nekadar sürede yok etti
kullanabilirsiniz biz edirnede bi tanıdıktan getirmiştik doğrusuDomuz yağını şimdi de kullana bilirmiyim yoksa ilk andan mı kullanmalıydım? Birde nerden bula bilirim
Inanın Annenizin o halini okadar iyi anlıyorum ki , Rabbim kimsenin evladına yaşarmasın, kendi başıma gelse bukadar üzülmezdim evlat başka oluyorÇok geçmiş olsun. Ben yeni yeni yürümeye başladığım zamanlar da annemin çamaşır için kaynattığı kaynayan kazana düşmüşüm ve çok kötü yanmışım. Öyle ki tulumum üzerimden derimle birlikte çıkmış annem baygınlık geçirmiş feryat figan komşular koşmuş. Yaşlı bir teyze hemen mum ve has zeytin yağı eritip ılıyınca sürekli sür demiş annem de uygulamış çok şükür hiçbir yerimde en ufak bir iz yok. Tavsiye ederim herkese. Ama hemen beklemeden uygulama yapılması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?