Yanık izi (skar)

Nefes_e

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2023
40
9
6
37
Herkese merhaba , bebeğim 16 aylık, 10 şubatta malesef sıcak sudan yandı, çok zor günler geçirdik ama çok şükür atlatıyoruz ve baya iyileşme var fakat bazı yerlerde küçük sporlar oluştu bir doktor contratubex diye bir jel önerdi bir ay kullandık sonra başka bir doktor Scarex diye bir jel önerdi bir aydında bunu kullanıyoruz sanki bazen biraz etkisi var gibime geliyor , hiç böyle durumu yaşıyan oldumu, bu skarlar nezaman geçer, tecrübenizi aktarırsanız sevinirim

Benim de yegenimin ayagi yanmisti sudan, organik sari kantaron yagi ile iyilesti ve su anda iz yok nerdeyse (6 yasina geldi)

Geçmiş olsun aynısı bir yakınımın başına gelmişti bal mumu yöntemiyle iyileştirdiler
Nasıl bir yöntem bal mumu , direk bal mumunu mu sürdü? Birde olaydan 4 ay geçiyor şimdi etki edermi? Ne kadar sürede geçti yardımcı olursanız sevinirim

Nasıl bir yöntem bal mumu , direk bal mumunu mu sürdü? Birde olaydan 4 ay geçiyor şimdi etki edermi? Ne kadar sürede geçti yardımcı olursanız sevinirim
Yanlış yönlendirmek istemem saf zeytinyağı ve bal mumuyla bir karışım hazırladıklarını hatırlıyorum sadece çaydanlık koluna dökülmüştü 1 yaşında bile değildi çabucak iyileşti onlar ilk zamandan itibaren uyguladılar

Sarı kantaron yağını da o kremlerle beraber tavsiye ederim

Eğer dini kaygılarınız yok ise domuz yağı birebir iyileştirici. Ne iz kalıyor ne bir şey

Kötü kokulu ama yumurta sarısı nı tavada yakıp çıkan yağı sürülüyor gerçekten iz felan kalmıyor ilk andan itibaren sürmek gerekiyor diye biliyirum ve gerçekten yazdığınız kremler çok iyi sezaryen izimi yok etti

Hangi kremi kullandınız birde nekadar sürede yok etti

Çok geçmiş olsun. Ben yeni yeni yürümeye başladığım zamanlar da annemin çamaşır için kaynattığı kaynayan kazana düşmüşüm ve çok kötü yanmışım. Öyle ki tulumum üzerimden derimle birlikte çıkmış annem baygınlık geçirmiş feryat figan komşular koşmuş. Yaşlı bir teyze hemen mum ve has zeytin yağı eritip ılıyınca sürekli sür demiş annem de uygulamış çok şükür hiçbir yerimde en ufak bir iz yok. Tavsiye ederim herkese. Ama hemen beklemeden uygulama yapılması gerekiyor.

Ne kullanırsanız kullanın o bölge asla güneş görmemeli. İyi bir güneş kremi ile güneşe çıkın birde sarı kantaron vs varsa temizlemek gerekebilir. Kantaron güneş görürse leke yapar.

Inanın Annenizin o halini okadar iyi anlıyorum ki , Rabbim kimsenin evladına yaşarmasın, kendi başıma gelse bukadar üzülmezdim evlat başka oluyor, bilmiyorum belki büyüdükçe geçecek ama şimdi gördükçe kahroluyorum bir an önce iyileşsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…