Lekeler, Çiller yanık cilde kantaron yağı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

deniz19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
22
1
merhaba arkadaşlar,chistotel diye bi ilacı fazla kullandığım için yüzümde aynı bölge yandı,şimdi yanık kabuk bağladı,yeni cildin kendi cildime uygun olması için kantaron yağını kabuk üzerine sürersem mi iyi,yoksa kabuk dökültükden sonra mı,,hiç yara izi kalmasını istemiyorum yardım lütfen

sarı kantoran yağı kullan ve kesinlikle iyileşene kadar güneş ışığına çıkma benim arkadaşım trafik kazası geçirdi kafası ön camdan çıkmıştı camlar ufak ufak battı yüzüne ve hep kantoran yağı kullandı 1 ay sonra pürüzsüz oldu yüzü

hiç vakit kaybetmeden başla ben bu bitkiyi kaynatıp suyunu içiyorum yagınıda evimde hemen hemen her türlü yara pişik tedavişisinde kullanıyorum muhteşem bir bitki bizim buralarda bu bitkiden bulunuyor yazınn eşimle dağlara çıkar toplarız yagını yaparız o bir yaz güneşte kalır bitkilerinide gölgede kuruturuz çok faydalı tam bir antioksidan idrar yolu enfeksiyonlarında ve bir çok iltihaplanmalarada kullanırım ben hiç antibiyotik kullanmam valla bir sürahi kantaron benim bütün bademcik ve böbrek iltihaplanmalarımı gecirir

X