Rüya Yorumları Yandıklarını gördüm ama yok oldular? yorumlar mısnız ?

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
mrb, bugün hiç yapmayacağım bir şekilde bir rüya gördüm. ben normalde asla bir kere uyandığımda bir daha uyumam imkansız gibib birşeydi. bu sabah 7 gibi uyandım ve istem dışı tekrar uykuya dalmşm. o esnada rüyamda ben dayım annem küçük kardeşim ve yengem vs. bayağı kalabalık bir şekilde araba ile sakaryaya gidiyoruz. okulum da orda olduğu için o esnada da kayıdı aradan cıkarmak istiyoruz. yolda araba bozuluyor. birden bir tane araba ortaya cıkıyor. o arabanın sürücüsü dayımın arabasını calıştırıyor ve zaman kalmadığı için kendi arabasını biğze veriyor onlar bizi arkamızdan takip ediyor. dayım sinirlenior okulun girişini kaçırıyor hızlı sürünce. okula da uçurum gibi bir yerin üstünde köprüden gecilerek giriliyormuş bizim araba giriyor ama dayım girişi kaçırıyor diğer arabadkiler bize bağırıyor arkamızdan durmadan. bir tur attıkdan sonra girişe geliyoruz ama yoldan cıkıp araba ile uçurumdan aşağı yuvarlanıyoruz. bn bir düzlükte arabadan atlıyorum ama araba düşmeye devam ediyor ve yanıyor içindekilerle birlkte anne diye ağlıyorum sesime geliyor herkes arkamı dönüyorum arabada annemlerde yok oluyorlar ne ölüleri var ne dirileri nede araba. ama yandıklarını gözmle gördüğüme emnm . beni tanımadığım insanlar yanına alıyor ve çok ii davranıorlar. o ara gercekten de ağlıyormuşum hıçkıra hıçkıra bağırıyormuşum ki annem uyandırdı. biraz uzun oldu ama gercekten etkilendiğim için her ayrıntısı yazmak istedim lütfen yorumlarmısnız

X