Yandaşlar hedef göstermeye devam ediyor:Enver Aysever'e linç kampanyası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Havuz medyasının gazeteleri Sabah, Yeni Akit ve Yeni Şafak hedef gösteren haberlerine bir yenisini daha ekledi. Yandaş gazeteler Gazeteci, yazar Enver Aysever hakkında linç kampanyası başlattılar.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun grup toplantısında yaptığı "Cuma namazı düzenlemesi"yle ilgili olarak "Cuma düzenlemesi yapılsa bile, ki bunu deneyecekler, kimse uymamalıdır. Buna direnmek yurtseverliğin ölçüsüdür. Laiklik bizi birleştirir!” ifadeleriyle tweet atan Enver Aysever havuz medyasının hedefi oldu.

‘KARIŞMAYIN İNSANLARA’

Aysever'in sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı "Karışmayın insanların nasıl inanacağına, düşüneceğine, ibadet edeceğine... Nasıl giyineceğine, nasıl üreyeceğine... Kimsiniz siz? Ne hakla?" paylaşımının ardından Aysever'i "özgürlük düşmanı" ilan eden yandaşlardan Sabah, söz konusu haberine "Cuma namazı tatilini hazmedemedi" başlığını atarken Yeni Akit ve Yeni Şafak, manşetten duyurdukları haberde "Cuma namazı tatili kimyasını bozdu" ifadelerini kullandı.

HABERLER AYNI

Aysever'in paylaşımını "skandal" olarak tanımlayan 3 yandaş sitede yer alan haber metinlerinin neredeyse aynı olması dikkat çekerken, haberlerin spotunda "Başbakan Davutoğlu'nun Cuma namazında işyerlerinin tatile girmesine ilişkin müjdeyi vermesinin üzerine, gelişmeyi hazmedemeyen Enver Aysever, 'Cuma düzenlemesi yapılsa bile, ki bunu deneyecekler, kimse uymamalıdır' diyerek direniş çağrısı yaptı" denildi.
http://ilerihaber.org/yandaslar-hedef-gostermeye-devam-ediyor-enver-aysevere-linc-kampanyasi/28241/

Ilk Tweet ile üçüncü kadar birbirine zıt ifadeler olamaz. Kendiyle çelişiyor.

3.de söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Herkes için geçerli olması gereken şeyler söylemiş.

Ama ilkinde söylediği de Aysever'e dönüp siz de karışmayın insanların ibadetine deme ihtiyacı doğurdu bende.

Niye her konuda diğer tarafa nefret kusuyorsunuz anlamam ki.

isyankar_enver

Eğer zorla alıp cuma günü camiye götürseler anlarımda bu dediğini, şimdi neden deme gereği duydu anlayamadım..
Bide kendisiyle çelişiyor.. Sizde karışmayın insanların ne düşüneceğine. Şuan cuma düzenlenmesi yok ama kılan yine kılıyor. Kılmayan yine kılmaz..
Kamuda türban serbest değildi, şimdi türbant serbest.. Ne farklı var yani. Kamu lar irticai merkezi mi oldu..
yabancıların dini günleri hafta sonu, müslümanaların da cuma..

enverin söyledikleri tartışmaya çok açıkta, bence garip olan üç gazeteninde metnin aynı olması

heh onu protesto et, bunu protesto et iyice yandı devreler

O değil de hep bana hep bana olmaz. Bu hükümet kah bana kah sana demediği sürece böyle aykırılıklar çıkacaktır. Sünni müslümanların hayatını kolaylaştıralım ona bir itirazım yok ama diğer dinler ve diğer mezhepler ne olacak? Onların da ibadet özgürlükleri sağlansa, kolaylıklar yaratılsa kimsenin sesini çıkaracağını sanmıyorum.

aynısını diğer topiğe yazıdım şimdi

alemsin yahucuma namazınamı direncen heyt be vatansevere geeeeeeeeel

aman ne hedef olacak bu adam be bu ve bunun gibiler sadece komedi çoğu kesime göre kimin umrunda

Hem Size ne oluyor? Cuma namazının muhattabı Müslümanlar, Siz niye üzerinize alınıyorsunuz? Bırak Allah'a inanlar düşünsün!!!

Bu Solcular, İnançlara saygı dedinmi sabahtan akşama kadar nutuk atarlar, Lezbiyen-Gay-Travesti-söz konusu oldumu, onlara özgürlük diye en önde yürürler, ama söz konusu Müslümansa, bir kaşık suda boğmaya kalkarlar...

alemsin yahucuma namazınamı direncen heyt be vatansevere geeeeeeeeel

aman ne hedef olacak bu adam be bu ve bunun gibiler sadece komedi çoğu kesime göre kimin umrunda

Hem Size ne oluyor? Cuma namazının muhattabı Müslümanlar, Siz niye üzerinize alınıyorsunuz? Bırak Allah'a inanlar düşünsün!!!

Bu Solcular, İnançlara saygı dedinmi sabahtan akşama kadar nutuk atarlar, Lezbiyen-Gay-Travesti-söz konusu oldumu, onlara özgürlük diye en önde yürürler, ama söz konusu Müslümansa, bir kaşık suda boğmaya kalkarlar...

Önce o başlatmış.Kendi istemiş.linç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…