ah gözlerim :) Ntv de aynı klasik içinde birbirlerinin yolundan gidiyorlar çokta farkı yok gibi
oo ben 20 yaşlarında üniversitede koministtim ya.şimdi oldukça süsüne düşkün bir hatun çıktım. o kadar farklıyımki şimdi.Hiçte degil oky. Bana göre siyasi kavramlar üzerine ideoloji degistirmekle haylaz bir çocuk olmak arasında daglar kadar fark var bak elif sultan kalsen ben Bombacı değilim diyordu ve hatta onu Bombacı diye addeden bütün emniyet ve insanlara karsi onu destekleyen siyasi partiler ve ardındaki insanlar bakın gördünüz mü yanilmissiniZ diyerek Gülüyordu eee peki noldu şimdi ?
olayları terörist örgütü kabullendi hala akp yaptı diyorsunuz şaka gibisiniz ? :)
o teroristlerin arkasında derin devlet izleri var. olay şaibeliolayları terörist örgütü kabullendi hala akp yaptı diyorsunuz şaka gibisiniz ? :)
Muhalefet niye sus pus oldu çıkarsınlar ortaya örgüte ağızlarını açıp bişey diyemiyorlar , neyse :)işte işin iç yüzünü bilmeden yorum yapıyorsunuz. istenen buydu siz de sizin gibi düşünenler de buna prim vermeye devam edin. aralarında bir anlaşma var tabiki çıkarları için ben yaptım diye üstlenecek örgüt. bi de üstlenmesin mi
Banane :)sizin umrunuzda olmaması bizim çok da umrumuzdaydı zaten.
Muhalefet niye sus pus oldu çıkarsınlar ortaya örgüte ağızlarını açıp bişey diyemiyorlar , neyse :)
Niye komunistler sussuz mu oluyor ki oky o kadar tanıdığım süslü komunist arkadaşlarım var ki :)oo ben 20 yaşlarında üniversitede koministtim ya.şimdi oldukça süsüne düşkün bir hatun çıktım. o kadar farklıyımki şimdi.
E tamam da banane :)ha şöyle ben de bunu diyorum zaten
ban geliyo bence çıkalım bak ben fikrinizle uyuşmayanla fazla mesgul olmayın dedim sözü yalancı çıkardılar :) konuşta fazla mesgul olma :) hadi herkese iyi günlerBanane :)
E tamam da banane :)
o zaman öyleydik. üstte parkalar,bir havalar. yaş olayı. zaten dediğim gibi o çocuk demekle onu kastediyordum. değişiyorsun. zaman seni olgunlaştırıyor. geçmişe baktığında aman nelerle uğraşmışım diyorsun. ki yaş 20. burda bahsedilen 14.Niye komunistler sussuz mu oluyor ki oky o kadar tanıdığım süslü komunist arkadaşlarım var ki :)
o zaman öyleydik. üstte parkalar,bir havalar. yaş olayı. zaten dediğim gibi o çocuk demekle onu kastediyordum. değişiyorsun. zaman seni olgunlaştırıyor. geçmişe baktığında aman nelerle uğraşmışım diyorsun. ki yaş 20. burda bahsedilen 14.
ama hatırladığımda üstte parka,ellde sol kitaplar,ama en komiği gözde rimelim eksik olmazdı.:) hey gidi heyben de berkin yaşlarındayken dev lis falan takılıyodum noldu şimdi ne alakam var yani... aynen senin de dediğin gibi tırnaklar ojeli pahalı kapitalist markalardan parfümler sıkan bi tip oldum