‘Yandaş’ hedef gösterdi, ‘linç edilme’ sırası CNN Türk spikeri Nevşin Mengü’ye geçti

oo ben 20 yaşlarında üniversitede koministtim ya.şimdi oldukça süsüne düşkün bir hatun çıktım. o kadar farklıyımki şimdi.

olayları terörist örgütü kabullendi hala akp yaptı diyorsunuz şaka gibisiniz ? :)

işte işin iç yüzünü bilmeden yorum yapıyorsunuz. istenen buydu siz de sizin gibi düşünenler de buna prim vermeye devam edin. aralarında bir anlaşma var tabiki çıkarları için ben yaptım diye üstlenecek örgüt. bi de üstlenmesin mi

Muhalefet niye sus pus oldu çıkarsınlar ortaya örgüte ağızlarını açıp bişey diyemiyorlar , neyse :)

yalnız kafamda şöyle bi düşünce oluştu cevap bulamadığım, (hiç bi ironi yok gerçekten soruyorum) velevki devlet berkin davasındaki polislerin günyüzüne çıkmasını istemediği için örgütle anlaşma yapıp bunu düzenledi ve sonuç ortada. polislerin adı açıklansaydı, ama eylemle ama savcı kendisi bulsaydı. bukadar sansasyon yaratırmıydı.? zaten bi kesimin güzünde polis faşist, bi kesimin gözünde kahraman. yani devlet bu suçlamaların olacağını kestiremedimi dersiniz.? yani polislerin açıklanması savcının öldürülüp devletin eleştirilmesinden dahamı kötü sonuç doğururdu acaba? cidden fikir yürütmek için soruyorum.

bu nasıl bir kıyaslama yeteneği ya. gerçekler acıdır biber de acıdır biber gerçektir diyecekler birazdan.

Niye komunistler sussuz mu oluyor ki oky o kadar tanıdığım süslü komunist arkadaşlarım var ki :)
o zaman öyleydik. üstte parkalar,bir havalar. yaş olayı. zaten dediğim gibi o çocuk demekle onu kastediyordum. değişiyorsun. zaman seni olgunlaştırıyor. geçmişe baktığında aman nelerle uğraşmışım diyorsun. ki yaş 20. burda bahsedilen 14.

ben de berkin yaşlarındayken dev lis falan takılıyodum noldu şimdi ne alakam var yani... aynen senin de dediğin gibi tırnaklar ojeli pahalı kapitalist markalardan parfümler sıkan bi tip oldum

ben de berkin yaşlarındayken dev lis falan takılıyodum noldu şimdi ne alakam var yani... aynen senin de dediğin gibi tırnaklar ojeli pahalı kapitalist markalardan parfümler sıkan bi tip oldum
ama hatırladığımda üstte parka,ellde sol kitaplar,ama en komiği gözde rimelim eksik olmazdı.:) hey gidi hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…