‘Yandaş’ hedef gösterdi, ‘linç edilme’ sırası CNN Türk spikeri Nevşin Mengü’ye geçti

Bir çocuğu dövüp dışlarsan önemsemezsen ya ezik olur hayata başarılı bir giriş yapamaz yada asi olur gücü yettiği zaman aynısı hatta daha beterini sana yapar çocukları dövüp dışlayan bir ailedir iki sistemdir bence berkin i sistem dışladı geçmişte birgün türbanlıların dışlandığı gibi gelecekte birgün türbansızların dışlanmaması dileğiyle

Berkinin çocuuk olmasında hem fikiriz zaten ama sen de kabul et ki bu çocuk yoldan çıkmıştı bugun çocuk diye elinde sapan vardı büyünce keleş olacaktı, hep başkasını düşünme o çocuk dediğin büyüyünce senin babanı çocugunu vurabilir bu açıdan bakınca hiç masum görünmüyo, eylem yapsın ona lafım yok ama eylemcinin elinde pankart ağzında marş olur , eline geçirdiği her hangi bir alettte terörist olur...
cenazelerine gidilmedi ne acı ki, üstüne dhkpc li terörsitler için tek laf demediler bana kimse gelipte ya yok chp nin terörle işi olmaz demesin daha kanallarında açık açık içten gele gele terörist diyemiyorlar gördük işte bu haber de de...

siz küçükken hiç sapanla oynamadınız mı ? ben oynadım şahsen... terörist miyim ? hayır.

çocuk diyoruz çooocuuuukkk bakın ÇOCUK. çocuk olduğunda hemfikirsek, neden ısrarla çocuk olduğunu anlamak istemiyorsunuz.

mhp gitmiş mi cenazeye ?

edit: az daha yazcam

şimdi elinde sapan vardı ilerde elinde keleş olacaktı diye muhteşem öngörgülerinize(!) -ki ona öngörü denir- ve sizin gibi düşünenlerinkine güvenerek bir canlının yaşam hakkının elinden alınması meşru mu ? oldu o zaman alkışlayalım. ilerde suçlu olacaktıysa bırakın yaşayıp olsaydı ama bırakın yaşasaydı. cezaevindeki diğerleri gibi ....

siz küçükken hiç sapanla oynamadınız mı ? ben oynadım şahsen... terörist miyim ? hayır.

çocuk diyoruz çooocuuuukkk bakın ÇOCUK. çocuk olduğunda hemfikirsek, neden ısrarla çocuk olduğunu anlamak istemiyorsunuz.

mhp gitmiş mi cenazeye ?
hayır oda yokmuş

hala çocuk diyorlar :) büyüdüğü zaman sihirli bir değnek değecek çocuğu farklı bir boyuta taşıyacaktı zaten

Birşey diyeyim mi Berkin umurumda degil şahsen diğerlerini bilemem ekmek almaya gitmedigi de aşikar idi zaten

mhp gitmiş mi cenazeye ?
doğru ya o çocuk öyle sapanla polis avlıyodu doğru böyle kandırmış olabilirler çocuk sonuçta :)
Hiçbir muhalefet lideri cenazeye gitmedi? savcımızdan başka önemli işleri vardı demek ki

hala çocuk diyorlar :) büyüdüğü zaman sihirli bir değnek değecek çocuğu farklı bir boyuta taşıyacaktı zaten

Birşey diyeyim mi Berkin umurumda degil şahsen diğerlerini bilemem ekmek almaya gitmedigi de aşikar idi zaten
ya var ya, o benim kafama taş atan lojmanımızın hırçın kızı ,elinde taşlarla her yere saldıran,şu anda çok önemli bir modacı. neyse demeyim adını. okadar değişken bir kavramki bu.

ya var ya, o benim kafama taş atan lojmanımızın hırçın kızı ,elinde taşlarla her yere saldıran,şu anda çok önemli bir modacı. neyse demeyim adını. bu okadar değişken bir kavramki.
Hiçte degil oky. Bana göre siyasi kavramlar üzerine ideoloji degistirmekle haylaz bir çocuk olmak arasında daglar kadar fark var bak elif sultan kalsen ben Bombacı değilim diyordu ve hatta onu Bombacı diye addeden bütün emniyet mensuplarina ve onu durdurun diyen insanlara karsi onu destekleyen siyasi partiler ve ardındaki insanlar bakın gördünüz mü yanilmissiniz diyerek Gülüyordu eee peki noldu şimdi ?

X