Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz özlü söz ekleyince benim de canım çekti ama aklımda hep kamyon arkası yazıları var
kadesa dün senin adın kdz değil miydii
evet ama alışamadım ona,elektirik alamadım eskisine geri döndüm :)
dikizlemeyecekmisin artık bizleri demekmi bu:)evet ama alışamadım ona,elektirik alamadım eskisine geri döndüm :)
O zaman sen de 'Kalbinde yer yoksa güzelim, zarar yok ben ayakta da giderim' yazabilirsin meselasiz özlü söz ekleyince benim de canım çekti ama aklımda hep kamyon arkası yazıları var
Berkinin çocuuk olmasında hem fikiriz zaten ama sen de kabul et ki bu çocuk yoldan çıkmıştı bugun çocuk diye elinde sapan vardı büyünce keleş olacaktı, hep başkasını düşünme o çocuk dediğin büyüyünce senin babanı çocugunu vurabilir bu açıdan bakınca hiç masum görünmüyo, eylem yapsın ona lafım yok ama eylemcinin elinde pankart ağzında marş olur , eline geçirdiği her hangi bir alettte terörist olur...
cenazelerine gidilmedi ne acı ki, üstüne dhkpc li terörsitler için tek laf demediler bana kimse gelipte ya yok chp nin terörle işi olmaz demesin daha kanallarında açık açık içten gele gele terörist diyemiyorlar gördük işte bu haber de de...
hayır oda yokmuşsiz küçükken hiç sapanla oynamadınız mı ? ben oynadım şahsen... terörist miyim ? hayır.
çocuk diyoruz çooocuuuukkk bakın ÇOCUK. çocuk olduğunda hemfikirsek, neden ısrarla çocuk olduğunu anlamak istemiyorsunuz.
mhp gitmiş mi cenazeye ?
cnnBir ntv klasiği :)
hayır oda yokmuş
doğru ya o çocuk öyle sapanla polis avlıyodu doğru böyle kandırmış olabilirler çocuk sonuçta :)siz küçükken hiç sapanla oynamadınız mı ? ben oynadım şahsen... terörist miyim ? hayır.
çocuk diyoruz çooocuuuukkk bakın ÇOCUK. çocuk olduğunda hemfikirsek, neden ısrarla çocuk olduğunu anlamak istemiyorsunuz.
mhp gitmiş mi cenazeye ?
ya var ya, o benim kafama taş atan lojmanımızın hırçın kızı ,elinde taşlarla her yere saldıran,şu anda çok önemli bir modacı. neyse demeyim adını. okadar değişken bir kavramki bu.hala çocuk diyorlar :) büyüdüğü zaman sihirli bir değnek değecek çocuğu farklı bir boyuta taşıyacaktı zaten
Birşey diyeyim mi Berkin umurumda degil şahsen diğerlerini bilemem ekmek almaya gitmedigi de aşikar idi zaten
ah gözlerim :) Ntv de aynı klasik içinde birbirlerinin yolundan gidiyorlar çokta farkı yok gibi
ama nur yerlitaş değil. puhahaha:)ya var ya, o benim kafama taş atan lojmanımızın hırçın kızı ,elinde taşlarla her yere saldıran,şu anda çok önemli bir modacı. neyse demeyim adını. okadar değişken bir kavramki bu.
olayları terörist örgütü kabullendi hala akp yaptı diyorsunuz şaka gibisiniz ? :)bakın gitmemiş işte. buram buram akp yaptı kokuyor ki hdp de gitmemiş....
bunu anlamak çok zor olmamalı ya cidden...
Hiçte degil oky. Bana göre siyasi kavramlar üzerine ideoloji degistirmekle haylaz bir çocuk olmak arasında daglar kadar fark var bak elif sultan kalsen ben Bombacı değilim diyordu ve hatta onu Bombacı diye addeden bütün emniyet mensuplarina ve onu durdurun diyen insanlara karsi onu destekleyen siyasi partiler ve ardındaki insanlar bakın gördünüz mü yanilmissiniz diyerek Gülüyordu eee peki noldu şimdi ?ya var ya, o benim kafama taş atan lojmanımızın hırçın kızı ,elinde taşlarla her yere saldıran,şu anda çok önemli bir modacı. neyse demeyim adını. bu okadar değişken bir kavramki.
hala çocuk diyorlar :) büyüdüğü zaman sihirli bir değnek değecek çocuğu farklı bir boyuta taşıyacaktı zaten
Birşey diyeyim mi Berkin umurumda degil şahsen diğerlerini bilemem ekmek almaya gitmedigi de aşikar idi zaten