‘Yandaş’ hedef gösterdi, ‘linç edilme’ sırası CNN Türk spikeri Nevşin Mengü’ye geçti

arkkadaşlar terör saldırısı olmayabilirdi. her rehine olayında terör saldırısı olmazki. bireysel saldırılar var. adam alacaklıdır,karısıyla yakalamıştır,arada sorun vardır. kızmıştır,özel sorunu vardır. yada bir ortamda tartışmıştır vs örnekler çoğaltılabilir.
gider rehin alır.
böyle olaylar dünyadada buradada olmuyor mu.
çocuğunu bile rehin alan adamlar görmedik mi. bu ülkede bile.
olayı netleştirmeden sadece saldırı demek kadar normal ne olabilir ki

yani artık buluttan nem kapıyorsunuz. herşeyden bir şey çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Haberin başında emniyete saldırı oldu diyor yanlız , kendi söylüyor bunu.. Emniyete yapılan saldırı ayrıntılar belli olmadan emniyette dahil terör saldırısı olarak niteler..Ki kendi de terör saldırısı deyip sonra düzeltiyor yada düzelt deniliyor bilemiyorum. Boynunda keleş cebinde silah üzerinde bomba var terör saldırısı olduğu bariz , tabi bu bilgiler o anda hemen eline ulaşmamış olabilir

herkes sizin gibi insanlari dis gorunusleriyle yargilamiyor herkesi kendiniz gibi sanmayiniz. Sizin sehit savci konusunda terorist safakin babasinin ve annesinin tipiyle dalga gecerkenki uslubunuzu hatirlatirim.

Hem hz. Aliden soz paylasiyorsunuz, hem de Yaradanin yarattigi bir kulun tipiyle dalga geciyorsunuz. Sizin haddinize degil insanlari fikirleriyle yargilayin dis gorunusleriyle degil. Eminim bu konuda da vecizeler vardir biraz da onlardan okumanizi tavsiye ediyorum.

heralde bilgi yeniyken ne saldırısı olduğu bilenemez. elinde silah, yüzünde maske cumhuriyet savcısını rehin alanlara haklarını arayan eylemciler diye manşet atıldığından, bu kadına bukadar tepki verilmiştir bence. çok gereksiz bi detay..

edit: gereksiz detay derken terör olayından değil, terör demiş dememiş bu gereksiz bi detay diye düşünüyorum

benim yargıladığımı nereden çıkardın ? Bazıları yargılıyor dedim ve bana göre öyle samimiyetsizlik hadsafhadaydı kabul edin ki berkin bazı olayları çıkarmak için çok güzel kullanıldı ! teroristin babasının tipiyle dalga konusu yoktu onu da alt sırada açıkladım açıp okuyun isterseniz şarhoş etrafa saldırmış olay çıkarmış haberiydi o.

Berkinin çocuuk olmasında hem fikiriz zaten ama sen de kabul et ki bu çocuk yoldan çıkmıştı bugun çocuk diye elinde sapan vardı büyünce keleş olacaktı, hep başkasını düşünme o çocuk dediğin büyüyünce senin babanı çocugunu vurabilir bu açıdan bakınca hiç masum görünmüyo, eylem yapsın ona lafım yok ama eylemcinin elinde pankart ağzında marş olur , eline geçirdiği her hangi bir alettte terörist olur...
cenazelerine gidilmedi ne acı ki, üstüne dhkpc li terörsitler için tek laf demediler bana kimse gelipte ya yok chp nin terörle işi olmaz demesin daha kanallarında açık açık içten gele gele terörist diyemiyorlar gördük işte bu haber de de...

varsayımlar üzerine konuşuyorsun şu an. nerden biliyorsun bunları yapacağını.
belki çok iyi bir doktor olacaktı,belki bilim adamı,insanlığa katkıda bulunacaktı.
illa terörist olacak demek önyargı bence.

Dehşet katılıyorumm

önyargı demiyorlar buna öngörgü diyorlar çocuğun büyünce ne olacağı gayet belli, birilerin malesef maşası olmuş ve tuzağına düşmüş bir çocuktu ne yazık ki.

'Fikri fikrinizle uymayan insanla, fazla meşgul olmayınız.. Fikirdeki ayrılık kolay giderilmez.
Hz. Ali'
O zaman tartışma programları, eleştiri programları hiç olmasın.
Bu sözü söyleyelim, herkes kendi çapında eğlenmeye devam etsin.
Hatta bu forum da olmasın, neden farklı fikirleri okuyup zaman kaybediyoruz ki?
Hz. Ali'nin bu sözü söylediği bile meçhul, belki de sabit dogma fikirli insanların uydurmasıdır.
Tıpkı karşındakinin söylediğini kendi algıladığı gibi gösterenler ve iddia edenler olduğu gibi.

o senin genellemen. senin bakış açın , taraflı,objektif bakmayan bakışın
benim çocukluğumda komşumuzun bir oğlu vardı.haylaz mı haylaz.yaramaz mı yaramaz.mahallede ne sorun çıkmışsa arkasında o vardır.cam kırmalar,hayvanlara eziyet,bilumum akla gelecek pek çok zarar.hergün en az bir komşu ailesine şikayete gelirdi.
şimdiii gayet efendi,işinde gücünde,mütevazi 2 çocuk babası.yaptıklarını hatırlatınca utanıyor şu anda

bence ülkece bu kadar gereksiz ve küçük şeylere takıldığımız için bütünü hep kaçırıyoruz.bizim sorunumuz bu bence.

kadın terör dememiş de saldırı demiş,hemen taşlayalım terörist ilan edelim.

bu saldırının (aha bende öyle dedim) neden yapıldığı,o pisliklerin içeri nasıl sızdığı,tam da o gün yurt genelinde elektiriklerin nasıl gittiği,polisin başarısızlığı falan filan konuşulmuyor bir spikerin tek cümlesine mi takılı kalıyoruz?

bizim medyamız süper ya,gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…