Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanan uzayan sünen saçlarıma yardımmm !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
son mesajı okumamışım keratin tedavisi önerilmiş faydası oluyor mu gerçekten?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle katiliyorum aylardir duzenli bir sekilde yag bakimi yapiyorum yanmamis yerler bakimli saglikli parlak yanan yerler pacoz gibi :)))

3.5 sene evvel yanıkların çözümünü paylaştım nasıl yok?

Öncelikle yanlış bir bilgiyi düzelteyim. Saç, ister sağlıklı, ister yanık olsun hiç farketmez "ölüdür" saçın canlı olan kısmı bizim göremediğimiz ve devamlı faaliyette olan kök kısmıdır, zaten bu yüzden saç tellerinin kendi kendini tamir edebilme yetisi yoktur, tıpkı tırnak kökünün canlı, tırnakların ise ölü olması gibi... Kısaca elini attığında elne gelen saçlar ölü... Ayrıca, uçların kesilmesi saçın nefes almasına sebep olmaz, saçlarımızda canlı sinirveya damar hücreleri bulunmadığından uçlardan oksijen alınması gibi bir durum söz konusu değil, saç yalnızca köklerinden hava alır lakin uçların düzenli olarak kestirilmesi daha sağlıklı görüntü için şart...

son mesajı okumamışım keratin tedavisi önerilmiş faydası oluyor mu gerçekten?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=417209

ikinizde linki inceleyin ve kendiniz karar verin faydası olup olmadığına Geçmiş olsun kızlar, umarım en kısa zamanda sağlıklı saçlara kavuşursunuz.

benim saçlarım ilk yandıgında gittgim diger kuaför saçlarını kısa kestirmelisin.ölmüş demişti bende kıyamadım yaklaşık 10 cm filan kestirdim.keşke onuda kestirmeseydim.kullandıklarım bayagı düzeltti.zatende topluyorum.yavaş yavaş eskiye dönüyor.iyiki kestirmemişim pişman olurdum.son olarak bakımıma yumurta sarısınıda ekledim.dün sürdüm.bayagı işe yaradı ilk kullanmada bile.artık saçlarım eskisi gibi sünmüyorrrrrrrr.
seletive ammino keratin maskem -morfose serumum ve son olarakta yumurta sarısı...uzasın diyede(sinemeki kürü) inşş kurtulurum tamamen

keratinide araştırıyorum şimdi

Son düzenleme:

İki mesaj üstte paylaşmıştım yeniden paylaşayım;

Öncelikle yanlış bir bilgiyi düzelteyim. Saç, ister sağlıklı, ister yanık olsun hiç farketmez "ölüdür" saçın canlı olan kısmı bizim göremediğimiz ve devamlı faaliyette olan kök kısmıdır, zaten bu yüzden saç tellerinin kendi kendini tamir edebilme yetisi yoktur, tıpkı tırnak kökünün canlı, tırnakların ise ölü olması gibi... Kısaca elini attığında elne gelen saçlar zaten ölüdür yani boya, oryal vs sebebiyle öldürmüş olmuyorsunuz :)

Kuaförleri dinlemeden önce arştırma yapmak lazım, burda binlerce hatunuz akıl akıldan üstündür değil mi ama

Ammino keratin maskesi zaten başlı başına olay...

Saçımın rengini 2 yıl önce açtırdım ve saçım çok kurudu. Pratik ve düz bakımlı olsun istedim geçen yaz brezilya fönü çektirdim kuaförde saçımın ön kısmı yandı ve bir yıl sonra hala yanık benim tavsiyem brezilya fönünden uzak durun ben tövbe ettim o kadar mı kurur saç!! Bin pişmanım beni gören herkes brezilya fönünden vazgeçti.. Yaklaşık 8 ay rahat kullandim sadece kurutuyordum ve dümdüz olmuştu saçlarım ama sağlıksız.. Sabah ilk işim saçlarımı kestirmek olacak..

Sorun brezilya fönünde değil sorun kuaföründe. maksimum 200 derece ısıyı kaldırabilecek bir saça 230 derece ısı uygularsa saç yanar tabii. Saçın sağlığını geri kazandırmak için yapılan uygulama dikkatsiz ve bilgisiz kuaförlerin elinde adeta bir silaha dönüşüyor çok yazık. Bu konuda yalnız değilsin, kuaförde yapılan bir çok uygulamadan kızlar memnun değil.

bende evde yaptım keratin bakımı natura ile yaptım ama çok beğendim burdan arkadaşlardan cesaret aldım sağolsunlar kılıçbalığı da çok yardımcı oldu.
gayette sağlıklı duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…