Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanan uzayan sünen saçlarıma yardımmm !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Selinizmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
6
0
1
İzmir
Selam kızlar saçlarım simsiyahtı ve neredeyse 2defa açıcı 1kerede ışıltı attırdım ve renkten renge girdim. Saçlarım çok yıprandı afedersiniz don lastiği gibi uzuyor. Her alışverişimi yaptığım parfümerimin önerisi üzerisine loreal elseve extraordinary oil isimli saç bakım yağı aldım. 1ay sonra ablam evleniyor ve bu saçları acil kestirmeden kurtarmam lazım. Bu yağ toparlayacak mı? Yada sinameli kürü mü yapsam uzattıkçada kestiririm offf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım yazını gördüm,maalesef bu ara hep duyuyorum yanan saçı.bende magdurum bu konuda .yazımı okumuşsundur zaten.aylardır bunla savaş veriyorum.bende kestiremiyorum 5 6 aya dügünüm olacak.kısa kestirme gibi şansımda yok.ancak bakımlarla ömrünü uzatıyorum.sinemeki kürü ciddi anlamda uzatıo ama 1 ayda degil bikaç ay geçmesi lazım.sadece sinemeki kürü uzatmak için.sen bakım yapmalısın.zeytinyagı sürebilirsin iyi gelio nem kazanıyor ben bakım yapmadıgımda mısır uçları gibiydi.şuan bayagı düzeldi.özellikle slektive ammino keratin bakım kremi süper ötesi çok iyi gerçekten yumuşacık yapıo ben sürüp ertesi sabah yıkıyorum.morfose keratinde nemliyken ve kuruyken sürüyorum kolay taranıo.dene emin ol memnun kalacaksın bu iki üründende ben netten araştırdım ve öyle denedim.yorumlarına bakarsan zaten sende görürsün netten. ilk ürünü antepte zeki kozmetikten aldım selektive ammino keratini 35 tl ye.morfose keratini ise 20 tlye sonra nette kauför toptan diye bir yerden sipariş ettim morfose keratini 10 tl.selektive ammino keratinde 25 tlydi ama onu sipariş etmedim çünkü hala ilk aldıgım yarısı duruo bereketli bitince netten alcam umarım işine yarar.aldıgın o yagıda almıştım bende hiç işe yaramadı lorealde begenmedim ürünlerden birisi.ben hiç begenmemiştim:

Son düzenleme:

Sizin ilaciniz Brezilya Fonu... Profilimden konularima girerseniz evde kendi kendine uygulama basligim var.Benimde zamaninda saclarim yandiginda bu yolla kestirmekten kurtuldum.

kırık saça bakım boşa bakım bana kalırsa. önce saçlarınızı kestirin ve hiç bir ısıtıcı aletle oynamayın saçlarınızla. yağlar evet toparlıyor. badem ve argan yağı tavsiyem. haftada 1 ya da 10 günde 1 yumurta sarısı tavsiyem. saçının dengesini bozacak başka işlem tavsiye etmiyorum. sinameki kürünü ben uyguladım. 8. kürümün resmini birazdan kendi konuma atacağım ordan takip edebilirsin.

Saçları kırık değil yanmış, tedavisi var kestirmek şart değil aksi halde benim zamanında erkek traşı yapmam lazımdı...

Çok teşekkürederim canım hemen hepsini yapıcam elimden geldiğinde kurtarmalıyım saçı yoksa düğünün en çirkin kızı ben olucam

ben yaklaşık10 cm kestirdim pişman oldum.keratini nerden bulucaz netten baktım hep kiloluk satılıyor.

Önce ne marka kullanacağını araştırıp kafanda belirle ondan sonra nereden alabileceğin konusunda fikir veririz ve sana tavsiyem aceleye getirme...

sevgli kılıçbalıgı baktım internetten fix nano,style,birde nano mix buldum.fix nano 100 ml 60 tl ,style 300 ml 99 tl,nono mix 300 ml 60 tl.ben zaten bakım amaçlı kullancam.dedigim gibi selektive ammino keratin bayagı düzeltti.günlükte morfose yumuşacık yapıo .ben bu ürünleride netten araştırıp almıştım zaten.sizler gibi kullanıcıı yorumlarıyla...keratin için hangisini önerirsin.düzleştirmeden bakım yapsam olmazmı.korkuyorum pres yaparken yakmaktan

Canım sadece bakım istiyorsan yani düzleştirmeden bakım o zaman natura keratin free plus me ürününe bakacaksın, o üründe düzleştirme yok, bir günde biter işin,diğerleri klasik brezilya fönü muhakkak düzleştirmen lazım yoksa kalıcı olmayacak. Peki madem öyle düzleştireyim diyorsan style al...

benim sorunum düzleştirmek degilki yanık saçları düzeltmek.büyük oranda düzeldi kullandıklarımla ama dahada iyi olsun istiyorum.az önce sürekli alışveriş yaptıgım toptan kozmetik magazasını aradım dedi 300 tl ,ucuzları kaldırıldı piyasadan .kanser yapıyor tavsiye etmem dedi.bende buna istinaden internetten baktım kanser riski var filan dio.kafam iyice karıştı.(((( nano fix 300 ml 60 tl dio gerçekten zararlımıdır
................................-kisisel-bakim/nano-mix-nano-keratin-300ml-110100308

tıkla bak canım

gittigidiyorda yazanlar aşagıdaki gibi

Nano Mix Nano Keratin 300ml
NANO MİX KERATİN ‘İN DÜZLEŞTİRİCİ AMACIYLA UYGULANIŞI:
İlk önce saçınızı Fix Nano Keratin Şampuanıyla iki kere yıkayınız. Fix Nano Keratin Saç Kremini ıslak saça 2 – 3 dk boyunca masaj yaparak iyice yedirin. Saçı iyice durulayıp havluyla % 80 oranında kurutun. Metal olmayan bir kaba keratini boşaltalım. Bu arada saçınızı 4 eşit parçaya ayırın. Daha sonra saçınızın bir tutamını alın, saç derinizden yaklaşık bir parmak yukardan fırça yardımıyla keratini uygulamaya başlayın. İnce ve sık dişli bir tarakla tararayarak keratinin şaçın her bölgesine uygulandığından emin olun. Bu işlemi, ayırdığınız diğer saçlarınızada uygulayın. Daha sonra ince tarakla bütün saçınızı tarayın ve keratinin tam anlamıyla uygulandığından emin olun. Daha sonra saçınıza hiçbir uygulama yapmadan yarım saat bekletin. Yarım saatin sonunda saçınızı fön mak. ile ılık hava vererek % 80 oranında kurutun. Saçı tekrar 4 parçaya ayırın ve her tutama ayrı ayrı maşa uygulaması yapın. ( hasarlı, yıpranmış ve açık renkli saçlarda 160 derecede. Güçlü ve koyu renk saçlarda 200 derecede uygulama yapın.)
Bir iki gün boyunca saça hiçbir uygulama yapmayın. İki gün sonra saça hiçbir şey sürmeden maşa uygulayın. 10 dk sonra saçı Fix Nano Keratin Şampuanıyla yıkayıp, kremini uygulayın. Daha sonra isterseniz Fix Nano Keratin Serumunu uygulayabilirsiniz. Ve işleminiz bitti. Umarım memnun kalırsınız. Kozmetikbuketi…

NANO MİX KERATİNİN SAÇ BAKIMI OLARAK UYGULANIŞI:

İlk önce saçınızı Fix Nano Keratin Şampuanıyla iki kere yıkayınız. Fix Nano Keratin Saç Kremini ıslak saça 2 – 3 dk boyunca masaj yaparak iyice yedirin. Saçı iyice durulayıp havluyla % 80 oranında kurutun. Metal olmayan bir kaba keratini boşaltalım. Bu arada saçınızı 4 eşit parçaya ayırın. Daha sonra saçınızın bir tutamını alın, saç derinizden yaklaşık bir parmak yukardan fırça yardımıyla keratini uygulamaya başlayın. İnce ve sık dişli bir tarakla tararayarak keratinin şaçın her bölgesine uygulandığından emin olun. Bu işlemi, ayırdığınız diğer saçlarınızada uygulayın. Daha sonra ince tarakla bütün saçınızı tarayın ve keratinin tam anlamıyla uygulandığından emin olun. Daha sonra saçınıza hiçbir uygulama yapmadan yarım saat bekletin. Yarım saatin sonunda saçınızı fön mak. ile fön çekerek iyice kurutun. Keratini 1 – 2 gün bekletin (yıkamayın, toka takmayın) Daha sonra saçı yıkayıp durulayın, saç kremini uygulayın, isterseniz ve etkisini artırmak için saç serumunu uygulayın. Saç diplerinden uclara doğru msj yaparak uygulayın. Sonra fön mak. ile kurutun. Umarım beğenirsiniz. Gözle görülür bir fark yoksa uygulamada yanlışlık var demektir. kozmetikbuketi...
MAĞZAMIZDA SATILAN BÜTÜN ÜRÜNLER
100 % ORJİNAL VE FATURALIDIR
STOKDAN AYNI GÜN KARGO
KARGO BEDAVA
kozmetikbuketi…

Son düzenleme:

Fix nano berbat bir ürün, natura keratin free plus meye bakacaksın diye yazdım zaten, piyasada ki diğer ürünlerde düzleştirici kullanmak şart yoksa keratin saçta durmuyor yıkayınca akıp gidiyor... Fiyatı 110 civarı tek olarak... Bu kopyaladığın anao berbat bir markadır asla tavsiye etmedim...Dinlemeyip kullananlarda gördü zaten daha sonra sebebini...

Iyi aksamlar Benin saclarim platindi son boyamamda yaktim saclarimi tepemden ve enseden .birazini kestim ama bir karis kadar yanik yer kaldi iki aydir 3 gunde bir zeytinyagi bademyagi jojoba hint Susan Hindistan cevizi yagiyla bakim yaptim.duzlestirici fon kurutma kullanmadim yeterki duzelsin diye bakim yaptigim zamanlar yumusacik yaniklar gitmis gibi duruyor bakimi bir hafta yapmazsam sanki daha dun sacimi yakmisim gibi duruyor gostermelik bir duzelme yapiyor yag bakimlari. evet dogru saca cok faydasi var ama emin ollki benim kadar yaga para harcayanda yoktur:)))) ona ragmen malesef yaniklarin cozumu yok (( sacim duzgun gorunsun diyorsan bakim yap ama saglikli sac istiyorsan yaniklari kestir

yanmış saçın tedavisi nasıl oluyor ben çok merak ettim yanan saç ölü saçtır şuan kırığı yok belkide ama nemsiz olduğu için birkaç güne kırılmaya başlar ve daha kötü olur kestirmekten başka çare yok bence.Yağlar faydalı evet ama hemen verim alınmaz ve uçlara pek faydası olmaz önce uçlar kesilecek saç nefes alacak daha sonra bakım yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…