Yanaktan Yağ Aldirma?

Rosarioo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
60
5
1
32
Bu ameliyati olan veya bilgisi olan var mi? 21 yasimdayim. Zayif biriyim. Ama yüzüm hep daha sismanmis gibi gösteriyor beni. Kadinsiligin en önemli unsurlarından biri keskin yüz hatlari. Yanak yagi aldirma konusunu nerde acsam herkes sacmalama filan diyor. Ama benimki elmacik kemikleri dolgun olan yanak değilki. Yuzumun yanlari zaten zayif kiloma bagli olarak. Benimki burnunun kenarlarındaki (orta yanakmi oluyor bilmiyorum) yanak agzimin kenarında konuşurken sanki agzimda erik varmis gibi duran yanak. Bu durumu kucuklugumden beri dert ediyorum kendime. Simdi imkanim varken bu ameliyati olmak istiyorum. Psikolojimi cok etkiliyor. Yanaklarim yüzünden yüzüm büyük duruyor. Konuşurken bi tuhaf duruyor cenemde kisa olduğu için :KK43: Lütfen bilgisi olanlar yardimci olabilirmi? Nasil bir islem? Beklenti karsilaniyormu? Fiyat hakkında, süreç vs. bildiklerinizi paylasirsaniz çok sevinirim.

Hocam sadece yanaklarınızı fotoğrafını paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz belki, ben tam anlayamadım. Ama elmacık bölgeniz zaten çok çıkık değilse alt yanaktan yağ aldırmak tek başına yeterli olmayabilir. Yada belki de dediğiniz işleme gerek yoktur da öncelikli yapılcak başka bir tedavi rahatsız olduğunuz kötü görüntüyü yenmeye yardımcı olabilir. Bu arada ben de 22 yaşımdayım ve kilolu yanaklarım eya yüzüm olmasa da elmacık bölgem hiç yok gibi bir şey, ben de bununla ilgili tedavi görmek istiyorum, yakında doktora da gidicem tekrardan. Ankara'daysanız daha çok yardımcı olmak isterim de sizi anlıyorum çünkü ^^ Herkes genç yaşta yapma, etme, saçmalama vb laf diyor ama bunu diyenler çok düzgün yüz şekli olanlar. onlara hava hoş.. istediğiniz zaman konuşabiliriz

Bu arada, sorularınıza da cevap olsun biraz. realself.com diye bir site var, ingilizce çok güzel. Sizin dediğiniz ameliyat orda "buccal fat removal" olarak geçiyor. İsterseniz insanların fotoğraflarına bakabilir, doktorlara sorulan soruları görebilir ve ortalama fiyat öğreneilirsiniz

Canim merhaba seni cok iyi anliyorum ben yanaklarimdan yag aldurdim uc yil oldu bendede hafif cene geriligi vardi dudak kenarlarim tombul duruyordu ve gittim biraz aldirdim ama cok pisman oldum sekiz dokuz kilo verdim 60 kilo felanken bu islemi yaptirdim sonra 53 e fln dustum yuzum suan o kdr zayifki benim icin sonuc cok uzucu oldu her sene yag enjeksiyonu yaptirmaya kalkiyorum korkumdan tekrar otururuyorum tekrar tekrar dusun kilonu ve zayiflama ihtimalini hesaba kat birde yag alinan yerde gamze gibi birszcik cizgilerim oldu benim

Kizlar radyofrekansta yuz inceltiyor,ameliyatlarla ugrasmayin hic.hem cildi topluyor hem lekeleri azaltiyor hemde inceltiyor.

Canim merhaba seni cok iyi anliyorum ben yanaklarimdan yag aldurdim uc yil oldu bendede hafif cene geriligi vardi dudak kenarlarim tombul duruyordu ve gittim biraz aldirdim ama cok pisman oldum sekiz dokuz kilo verdim 60 kilo felanken bu islemi yaptirdim sonra 53 e fln dustum yuzum suan o kdr zayifki benim icin sonuc cok uzucu oldu her sene yag enjeksiyonu yaptirmaya kalkiyorum korkumdan tekrar otururuyorum tekrar tekrar dusun kilonu ve zayiflama ihtimalini hesaba kat birde yag alinan yerde gamze gibi birszcik cizgilerim oldu benim
Bichectomy operasyonu mu oldunuz. Yoksa lipo ile mi alındı

Bu bichectomy operasyonunu ben de çok merak edip araştırıyorum. Yaptırmış olan var mı? Yanaklarim maalesef hep toplu, kilo aldığımda da önce yüzümden alıyorum ve beni 3 kilo alsam 10 kilo almışım gibi gösteriyor. Ne kadar kilo alırsa alsın yüzü incecik kalanlara o kadar özeniyorum ki. Bichectomy ile yüz V şeklinde bir forma kavuşuyor araştırdığım kadarıyla. Fakat ilerleyen yaşlarda sarkmalar yaşanır mı ve ya farklı sıkıntılar çıkar mı? Bilen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim arkadaşlar.

Bu bichectomy operasyonunu ben de çok merak edip araştırıyorum. Yaptırmış olan var mı? Yanaklarim maalesef hep toplu, kilo aldığımda da önce yüzümden alıyorum ve beni 3 kilo alsam 10 kilo almışım gibi gösteriyor. Ne kadar kilo alırsa alsın yüzü incecik kalanlara o kadar özeniyorum ki. Bichectomy ile yüz V şeklinde bir forma kavuşuyor araştırdığım kadarıyla. Fakat ilerleyen yaşlarda sarkmalar yaşanır mı ve ya farklı sıkıntılar çıkar mı? Bilen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim arkadaşlar.
Bahsettiğiniz hollywood yanağı ameliyatı o şekilde araştırın..

Kızlar ben yaptırdım çok memnunum 5.ayım bitti sonuç tam istedıgım gıbı ☺️ Benımde vücuduma göre yanaklarım oldukça tombul du yüzüm ters üçgen denılen bir formdaydı suan elmacık kemıklerım belırgınlestı sonuç oldukça ıyı tabı doktorumda çok ıyıydı ☺️

Kızlar ben yaptırdım çok memnunum 5.ayım bitti sonuç tam istedıgım gıbı ☺️ Benımde vücuduma göre yanaklarım oldukça tombul du yüzüm ters üçgen denılen bir formdaydı suan elmacık kemıklerım belırgınlestı sonuç oldukça ıyı tabı doktorumda çok ıyıydı ☺️

doktorunuz kimdi?

duymuştum oytun idili.
kısaca nasıl bir işlem olduğunu yazabilir misiniz?

genel anestezi ile mi yapıldı size lokal mu merak ettim. galiba ağız içinden kesi ile girilip yanaktaki yağ yastıkçıkları alınıyor?

duymuştum oytun idili.
kısaca nasıl bir işlem olduğunu yazabilir misiniz?

genel anestezi ile mi yapıldı size lokal mu merak ettim. galiba ağız içinden kesi ile girilip yanaktaki yağ yastıkçıkları alınıyor?
Genel anaestezi oldu ben kimseye haber vermeden gittim ameliyata çünkü doktorum 1.5saat sürüyor amelıyat dedı ayrıca aynı gün taburcu oluyorsun dedi,tek basıma gitti amelıyattan bı kaç saat sonrada taburcu oldum yürüyerek eve gittim☺️ Amelıyat ağız ıcınden oluyor yanaklarınızdan küçük bır kesı açılıyor oradan da yağ alınıyor . Ne agrı ve sızı hiöbşrşey olmadı keşke daha önceden kesvedıp yapsaymışım , su an sonuc bekledıgımden daha ıyı , olmayan elmacık kemıklerım ortaya çıkdı.

çok bilinen bir işlem değil galiba her doktor da yapmıyor. daha önce fiyat almıştım oytun beyden ama bir türülü gidip yaptıramamıştım. şimdi endoskopik orta yüz germeyi araştrırıyorum.

çok bilinen bir işlem değil galiba her doktor da yapmıyor. daha önce fiyat almıştım oytun beyden ama bir türülü gidip yaptıramamıştım. şimdi endoskopik orta yüz germeyi araştrırıyorum.
Zaten yağ aldırma işlemi sonrası yüzünüz inceliyor dolayısıylada çilt sıkılaşıyor en güzel avantajlarından bırıde bu☺️

bir de istanbulda ufuk askeroğlu yapıyor ig hesabında öncesi sonrası fotograflar var
Ben hiç beğenmedim ufuk askeroğlunun yaptıklarını.. öncesi sonrası fotoğraflarında çok bi değişim yok
Oytun İdil çok daha başarılı

Back
X