Sivilceli Ciltler Yanaklarım Pürüssüz ama kırmızı lekelerim var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minikom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
118
0
Arkadaşlar yanaklarım pürüssüz,hiç sivilcem yok ama kırmızı kırmızı lekeler var ve birazcık büyük,canımı sıkıyo,toplu taşıma araçlarına bazen binemiyorum,doktorlara gidiyorum hepsi krem veriyo ben ise kesin çözüm istiyorum,%100 olmasada izleri en aza indirmek için bi çare dostlarım :2:

At kestanesi yağının işe yaradığını okumuştum. Ben de çok beyaz tenliyim cildim pürüzsüz ama yanaklarım ve burnum kızarıyo hep. Ben 3 gündür kullanıyorum şuanda, henüz çok etkisini görmedim ama 1 hafta içinde etkisini gösteriyormuş.

yağlar iyi gelmeyebilir kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra.aynı dert bende de var sorun sivilce değil kırmızı lekeler sıcakta soğukta güneşte en ufak tozlu ortamda yağlı baharatlı yediğimde belirginleşiyor lazer tek çözüm diyolar lekelere ama bilmiyorum.birde ddf ürünleri iyiymiş bu konuda bende kullanmadım ama öyle bir mucize beklememek lazım tabi.sanırım güneşten iyi korunmalıyız.

benimde yüzümde kızarıklıklar lekeler var bazılarıda sivilceye dönüşyo zamanla sadece tek bi yanagımda doktora gıttım ISOTREXIN verdi 2 gündür kullanıyrm hemen sonuç vermezmiş 1 2 ay içinde sonuç verir dedi bide ilacı kullanırken yüzüne sudan başka bişey sürme dedi makyajda yapamıcam bakalım işe yarıyacakmı:KK25:

isotrexın ben kullandım 1 ay kadar ama çok diil pek bi işe yaramadı aksine çoğaldı.bendede sivilcelerimle oynuyodum onlar gitti kırmızı izleri kaldı.ama ben makyaj yapmak zorunda kalıyodum çalışıyorum herkein içine öle çıkamazdım acaba ondanmı yaramadı??

isotrexın ben kullandım 1 ay kadar ama çok diil pek bi işe yaramadı aksine çoğaldı.bendede sivilcelerimle oynuyodum onlar gitti kırmızı izleri kaldı.ama ben makyaj yapmak zorunda kalıyodum çalışıyorum herkein içine öle çıkamazdım acaba ondanmı yaramadı??

ben de calısıyorum cok zor oluyor sadece gözlerime makyaj yapıorum beyaz tenliyim yüzüm soluk görünüyo ama yaza düğünüm var bu sivilcelerden lekelerden kurtulmam gerek:KK9:

bende de aynı sorun var. geceleri yatmadan bephantene sürüyorum. cildin yenilenmesine yardımcı oluyo. tavsiye ederim epey düzelme var:)

sadece geceleri kullanıyorum. bende yağlanma yapmadı. gece-gündüz kullanımlarında o sorun yaşanıyomuş duymuştum. denemekte fayda var, kozmetik değil ecza ürünü sonuçta:)

bende var o lekeler.ben avonun
solutıons serisinin perfect tone gece kremini aldım
1 ay düzenli kullandım,cidden açtı biraz rengini
şimdi neutrogena gece kremi kullanıyorum hiç güzel değil:63:

X