Yanaklardaki tüylenme

E

esracikss

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi esracikss
yaa arkadaşlar. Benim yanaklarımda falan tüy yoktu. Ama son zamanlarda bu kulak bitiminden yanağa doğru uzun uzun sarı kılların oluştuğunu farkettim. Büyükler genelde saç değen yerde kıl mutlaka çıkar diyorlar, bu gerçekten doğrumudur, ispatlanmış mıdır? Son zamanlarda saçımı açık bırakıyordum, toplamıyordum çünkü. Farkeder farketmez hep topluyorum ama tüyler arttıkça artıyor. Siz neler yapıyosunuz o bölge için . Almak istemiyorum çünkü koyu renkte çıkmasından korkuyorum. Böyle de hiç hoş görünmüyorlar , sarı ve uzunlar, özellikle güneşte çok cins görünüyorlar :KK43: bilgilerinize muhtacım kızlar :KK66:

• Konu Sahibi esracikss
Bende de hiç yoktu önceden,çeşit çeşit kremleri,yağları yüzüme sürmeye başladıktan sonra oluştu.Bioder mi kullansam diye düşünüyorum,emin değilim,uzun süre kullanıp fayda görmeyenler var çünkü.Ben de aldırmak istemiyorum kesinlikle,umarım doğal bi yöntem buluruz.

• Konu Sahibi esracikss
sacı açık bırakmakla bi ilgisi yok bence çnkü ben saçlarımı toplamayı pek terch etmem hep acık modelleri tercih ederim böle bi sorunum da yok .sana nası yardmcı oluruz bilmiorm ama cımbızla alsan sanırım yine sarı olarak cıkar siyah olmaz.

• Konu Sahibi esracikss
Cimbiz killarin dusmani evet sakin degdirmyin.Benimde cene altimdan ve yanakk bolgelerimde ince tuyler var onlari weet in yuz agdasyla aliyorum ve 1ay kadar gidiyo.bazende kabariyo ama acil 1yere gitceksem evimde tuy sararticim var buyuk yardimcim.almaya usendigim zaman bunu kullanirim.sizede tavsiye edrim....ama ilerde lazer yaptircam artik onlarda cok ucuzladi.....

• Konu Sahibi esracikss
slm annem bütün yüzünde cikan tüyleri kuaförde iple aldiriyo.
yanaklari olsun anli olsun. ayda bi kere gidio yüzü bebek gibi oluyo....

Cimbiz killarin dusmani evet sakin degdirmyin.Benimde cene altimdan ve yanakk bolgelerimde ince tuyler var onlari weet in yuz agdasyla aliyorum ve 1ay kadar gidiyo.bazende kabariyo ama acil 1yere gitceksem evimde tuy sararticim var buyuk yardimcim.almaya usendigim zaman bunu kullanirim.sizede tavsiye edrim....ama ilerde lazer yaptircam artik onlarda cok ucuzladi.....

Tüy sarartıcı olarak hangi markayı kullanıyosun canım.Ben kollarım için kullanmak istiyorum ama daha siyah ve uzun oluyor diyorlar zaman içinde.Öyle bir etkisi var mı sarartıcıların?

ben kollarım için veet'in sir bazlı soğuk agda bantını kullanıyorum.yapılışı çok basit üstelik iki elinin arasında ısıtıosun yapıtırıp 1-2 dk bekleip cekiosun sonra mendiliyle siliosun işlem tamam.

Canım ben almak istemiyorum kollarımı,sarartmak istiyorum.Kıl tüy almak çok zor geliyor bana,bi de hemen geri çıkıyo benimkiler,bacak falan uğraştırıyo yeterince,bi de kolumu almıyim diyorum.

kollarınızı niye alıyorsunuz ki.bence orda tüylerin olması doğal bir görünüm veriyor.eğer alırsanız sürekli almak zorunda kalırsınız.bir bölgeyi ne kadar çok temizlerseniz kök gelişimi her seferinde daha güçlü oluyormuş.
o yüzden asıl alınması gereken yerleri alın derim ben .kollarınıza dokunmayın....

Ben kollarimi epilatorle aliyorum 1,5 2ay gidiyo ve kesinlikle fazla cikarmiyo ve hatta azaltiyo ama acisina katlanmak gerek ilk basta,zamanla acimicak!Koldaki tuylere agda yapmayin cok kotu kabariyo...

Tüy sarartıcı olarak hangi markayı kullanıyosun canım.Ben kollarım için kullanmak istiyorum ama daha siyah ve uzun oluyor diyorlar zaman içinde.Öyle bir etkisi var mı sarartıcıların?

Tuy sararticisi sadece sarartiyor.Ben acele isim varsa biyklrimi almak yerine acil 2dk da sarartiyorum.Onceleri bende kollarimi sarartirdim ama simdi aliyorum.tek marka denedim ve memnunum sesu tuy saraticisi.kucuk 1kutu 1yila yakin kullandim gecen hafta bitti.Tavsiye edrim ama kollarini alirsan makinayla sedece dirsek altini tavsiye edrim kolun ust kismi ne ile alirsan kabarir mutlaka!sana tavsiyem sarartmak en iyi yontem>a.s.a.s.a.s.

kollarınızı niye alıyorsunuz ki.bence orda tüylerin olması doğal bir görünüm veriyor.eğer alırsanız sürekli almak zorunda kalırsınız.bir bölgeyi ne kadar çok temizlerseniz kök gelişimi her seferinde daha güçlü oluyormuş.
o yüzden asıl alınması gereken yerleri alın derim ben .kollarınıza dokunmayın....

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum,o yüzden sarartıcıya merak saldım:)

Tuy sararticisi sadece sarartiyor.Ben acele isim varsa biyklrimi almak yerine acil 2dk da sarartiyorum.Onceleri bende kollarimi sarartirdim ama simdi aliyorum.tek marka denedim ve memnunum sesu tuy saraticisi.kucuk 1kutu 1yila yakin kullandim gecen hafta bitti.Tavsiye edrim ama kollarini alirsan makinayla sedece dirsek altini tavsiye edrim kolun ust kismi ne ile alirsan kabarir mutlaka!sana tavsiyem sarartmak en iyi yontem>a.s.a.s.a.s.

Alayım ben de bari bi kutu deniyeyim,bacaklarımda da kullanmak istiyorum üst kısımlarında,oralarda tüyler ince benim ve hiç bi yöntemle doğru düzgün alamıyorum kalıyo hepsi ve görünüyolar da ince olmasına rağmen.Sarartayım bari de rahat edeyim:)Yüzüme de sürücem de yüzdeki cilde bi zararı yoktur inşallah.

yüzündeki tüylere hiç dokunma eyer dokunursan kalınlaşır veya rengi koyulaşır
eğer becere bilirsen veya annen yapsın benim kollarımda çok uzun tüyler vardı okadar uzunduki neredeyse toplanıp toka takılacak cinsten annem bir çakmak yaktı onları ütüledi şimdi kollarım bomboş bunu becerebileceksen yap derim çünkü birdaha çıkmıyor

yüzündeki tüylere hiç dokunma eyer dokunursan kalınlaşır veya rengi koyulaşır
eğer becere bilirsen veya annen yapsın benim kollarımda çok uzun tüyler vardı okadar uzunduki neredeyse toplanıp toka takılacak cinsten annem bir çakmak yaktı onları ütüledi şimdi kollarım bomboş bunu becerebileceksen yap derim çünkü birdaha çıkmıyor

Nasıl yani,tamamen mi yokoluyor,yerine yenisi çıkmıyor mu bir daha ömür boyu:uhm:

X