yanak yağının alınması - yüz inceltme 2

suna5000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
3.457
1.252
248
Merhaba Naci Bey,
"yanak yağının alınması - yüz inceltme" başlığında sorumu yanıtlayıp tekrar soru sormuşsunuz ama hemen konu kapatılmış anlayamadım neden kapandığını. o yüzden yeni konu açma durumunda kaldım

yüzüm genel olarak ince bir yüz değil, yanaklarım da şiş duruyor alt tarafı. zayıf bi insan olmama rağmen hayatım boyunca toplu gibi durdum yüzümden dolayı, eskiden memnundum çünkü beni aşırı zayıf durmaktan kurtarıyordu ama yaşım ilerlediği için şuanda beni yaşlı gösteriyor. elmacık kemiğim hiç belli olmuyor yanağım aynı hizada aynı genişlikte. birazcık yanağımın altının içeri alınmasını ve elmacık kemiğimin görünür hale gelmesini istiyorum

sizin uyguladığınız operasyonlar işe yarıyor mu? yabancı sitelerde gördüğüm kadarı ile bazılarında işe yaramıyor veya doktor yanlış yaptığı için asimetrik bir görüntü oluyormuş.
teşekkür ederim

Merhaba,

Anlatıığınız kadarı ile sizin yapınızdaki biri için uygun bir işlem değil. Sizin bahsettiğiniz gibi dolgun yanaklarda maalesef yapılabilecek bir işlem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…