yanak takıntım

Lacivert.

tartıda 53ü görene kadar!
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
1.644
47
683
İstanbul
arkadaşlar deliricem ya 3 4 yıl önce kortizonlu bi krem vermişti doktor, o zaman cildim tahriş oldu diye sürmem için. ama ben ne zaman azıcık kızarsa vs sürdüm hep bilmiyordum. sağ yanağımın alt kısmında hafif bombe var, ödem mi bu ne bu. bu kremden dolayı oldu biliyorum. uzun süredir böyledir de şimdilerde farkettim çok taktım geçmez mi hiç kremle vs doktora gidicem ama sınavlar var şu an gidemiyorum ama moralim çok bozuk. napmam lazım. su mu tutmuş acaba orası, kortizonun etkisi nedir ciltte. internette de pek bir şey yok. zaten yüzüm ince değil, bir de bu var sağ tarafta. iki tarafın profili farklı bence. bilen var mı kızlar napmak lazım

Yüksek dozda uzun süre kullanıldığında, ay dede yüzü, kıllanma, sivilce, adetlerin kesilmesi, kemiklerin, kasların zayıflaması, tansiyon yükselmesi, mevcut şeker hastalığının veya tüberkülozun ağırlaşması, mide ülserinin azgınlaşması, psikolojik bozukluklar ve enfeksiyonlara karşı mukavemetin kırılması durumu ortaya çıkmaktadır.

bunu buldum internette. bir de diyordu ki, vücudun bazı bölgelerinde şişlikler ve yağlanmaya sebep olabilir.
fazla kullanma bence. yani öyle boca etme her durumda..
geçer ama kendiliğinden merak etme. geçmiş olsun.

teşekkür ederim yok canım zaten kullanmıyorum artık öyle başka bi şey olmadı bi tek bu sorun var, doktora gidip sormam lazım of inşallah bi çaresi vardır

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Merhaba kizlar londradan bulup getirdigim bi urunu sizinle paylasmak istedim
Tombul yanklar icin bire bir yuz maskesi seklinde cene altina kadar inen ve yanak bolgesine yakici biretki olan bu maske gercekten ise yaradiginj idda ediyorum ben denedim memnun kaldim

Eklentiler

• image.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 116
  • image.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…