Yanak Sarkmasi

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar artik psikolojim bozuluyo lutfen yardim edin yanaklarim vucuduma oranla cok buyuk ve sarkik sanki cenemin yanlarinda erik varmis gibi duruyo ama derimi yukari kaldirinca duzeliyo demek ki sarkmis hic bi sac tipi yakismiyo moralim bozuluyo lutfen ciddiye alin desteklerinizi bekliyorum

tamda beni tarif ettiniz
ama benimki sarkık değil gülünce yanaklarım erik gibi olur
kiloyla ilgisi oldugunu sanmıyorum ben 50 kiloyum
ama şikayetçi de değilim bu durumdan o şekilde sevimli oldugumu söylerler
adım koca yanak kaldı hatta

kalem ve kaşık egzersizleri var gerginlik için videolarını izleyebilirsiniz

Yuz kaslarini guclendirici yuz egzersizleri yapin netten bulabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden oyle ki kilolumusunuz ondan mi yanaklar oyle

Yuz kaslarini guclendirici yuz egzersizleri yapin netten bulabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinize cok tesekkur ederim. Hayir kilolu degilim 49 kiloyum anlamiyorum neden oldugunu daha 22 yasindayim bahsettiginiz egzersizlerin daha da sarktirdigini yazmis biri burada onu yapmaktan da cekiniyorum

aynen benimde kocaman yanaklarım var ama ben kiloluyum gerçi bu yanak olayının kiloyla pek alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü bazı çok kilolu insanları yanakları olmuyor benimki kadar, genlerde var bu yanak

o durum nasıl düzeltir bilemiyorum ama saç modelinizle algıda yanılma yaratabilirsiniz şöyleki: üst kısmı dolgun alt kısmı daha basık saç modelleri bu algıyı değiştirebilir düz saç herzaman ince ve uzun gösterir nacizane fikrim

boyumdan çalan hatun yanaklarındamı erik gibi oyyyy oyy tam yemeliksin yani

22 yaşında yanak sarkması olmaz. Genetik ya da yanağın yapısındandır büyük ihtimal. Sakın yüzünüze bi şey yaptırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…