Yanak kaldırma-Kaş Asma-Göz kapağı Estetiğim(Endoskopik yöntemle yani izsiz)

melem77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
28
19
Merhaba kızlar..10 ay önce endoskopik yöntemle 3 operasyon geçirdim..Bu konuda ameliyat olmak isteyenler,süreci merak edenlere yardımcı olmak için burda yazmaya karar verdim..Yüzümle ilgili bir karar almadan önce bu konuyu derinlemesine araştırdım..Niyahetinde bu yüz, geri dönüşü yok..Doğal olarak bu konuda baya bilgi birikimim oldu..Aklınıza takılan ne varsa çekinmeden sorabilirsiniz:)

Canim baban da ameliyat olmustu degil mi yanlis hatirlamiyorsam? o ne ameliyati olmustu?

Yok canm babam olmadı. Sadece erhan beye görüşmeye gitti. Onun işi çok:) boyun germe kaş asma yanak kaldırma falan olacak. Para durumunu ayarlar ayarlamaz olacak.

Yok canm babam olmadı. Sadece erhan beye görüşmeye gitti. Onun işi çok:) boyun germe kaş asma yanak kaldırma falan olacak. Para durumunu ayarlar ayarlamaz olacak.
ama ailenizden 3 kisi daha ameliyat oldu degil mi? bende 8 nisan da Erhan bey e ameliyat oluyorum,gunumu aldim.

Teşekkürler önce.. Gerçekten tipin değişmiş.. Çok çok iyi olmuş.. Göz ve yanak belli.. 3. operasyon ne oldu? Doktor mu yapacağım dedi bunları, yoksa sen mi istedin ?

Teşekkürler önce.. Gerçekten tipin değişmiş.. Çok çok iyi olmuş.. Göz ve yanak belli.. 3. operasyon ne oldu? Doktor mu yapacağım dedi bunları, yoksa sen mi istedin ?
Merhaba hapicim. Ben endoskopik kaş asma ameliyatı da oldum. Benim aklımda sadece göz kapağı ameliyatı olmak vardı.midface nedir, endoskopik yanak asma nedir hiç bir fikrim yoktu açıkçası. Bana doktorum bu ameliyatların beraber olursa daha başarılı sonuçlar alınacağını söyledi.

Yani sadece göz kapağımdaki fazlalıkları aldırsaydım ilerde kaş üstündeki doku gözümün üstüne düşecekti yine yorgun gözükecektim. Çünk yaşlanma yerçekiminden dolayı dokuların aşağı sarkmasından oluyor. Bu operasyonda dokular yukarı taşınıyor ve taze bakış sağlıyor.

Artı doktorumun yaptığı vakaların resimlerini görünce kesinlikle yaptırmaya karar verdim. Bence gidin bi resimlere bakın ne de olsa muayene olmak ücretsiz:)

Artı doktorumun yaptığı vakaların resimlerini görünce kesinlikle yaptırmaya karar verdim. Bence gidin bi resimlere bakın ne de olsa muayene olmak ücretsiz:)
Gerçekten de dediğim gibi Erhan Bey çok başarılı bir sonuç çıkarmış, sen de.. Ben de göz altı torbası da var.. Üst ve alt olunca işin şekli biraz değişiyor, daha zorlaşıyor.. Çoğu doktor bu ameliyatı yaparken gözleri küçültüyor.. Erhan Bey gördüğüm kadarıyla göz kapağında çok başarılı.. Alt ve üst ikisini birden yaptığı arkadaş var mı, aramızda ?
Gene de görüşmeye gideceğim en kısa zamanda ..

öncelikle gecmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olmuştur...ben yeni katıldım ve çok merak ediyorum yüz dediğiniz gibi en hassas ve dikkat edilmesi gereken önemli bi yer ...rica etsem fotoğraflarınızı göreilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…