• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanağımda ele gelen oynayan sertlik

Bluesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
181
48
98
32
Merhaba hanimlar . Biraz önce öyle gayri ihtiyari sağ yanağımi ellerken farkettim. Elime oynayan sert bir kitle geldi. Oynayınca hafif acıyor. Yanağımin hemen altında içinde değil deri altında. Tabi bı telaş oldum bir an. Ne ara oluştu hiç farketmedim. Dışardan bakınca gözükmüyor.Tesadüf elime geldi. Bu ne olabilir ki. Hangi doktora gidilir bunun için.. birde bir ay önce sağ üst yirmilik dişimi çektirmiştm... Bir hafta yanagim şiş gezdim. Sonra sonra inismisti. Ondan dolayı mı oldu acaba dedim. İçime kurt düştü bir kere. Şu baciniza bir yardimci olun lütfen.... 🤲♥️
#sislik #yanakdasertkitle

İki hafta kadar önce ben de mememde bir kitle hissettim çok korktum muayenede Dr tedirginliğimi anladı ve oynuyor bu korkma kötü huylu olsa yapışık olur dedi ve nitekim memografi ve ultrason sonucum temiz çıktı. İhmal etmeyin ama tedirgin de olmayın oynayan bir kitleden.

İki hafta kadar önce ben de mememde bir kitle hissettim çok korktum muayenede Dr tedirginliğimi anladı ve oynuyor bu korkma kötü huylu olsa yapışık olur dedi ve nitekim memografi ve ultrason sonucum temiz çıktı. İhmal etmeyin ama tedirgin de olmayın oynayan bir kitleden.
Teşekkür ederim yorumunuz için.. bir saatie bakıyorum netten. Hangi doktora gidicem bilemedim ..mutlaka göstericem. Bir bilen yaşayan var mıdır merak ettim

Back