Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanağım şişti ne yapmalıyım.
- Konu Sahibi Mlscm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.742
- 598
İltihap kuruyunca inecek zaten, niye acele ediyorsunuz? Tuzlu su solüsyonu ile çalkalayabilirsiniz bakterilerden kurtulmak için ama iyileşmeyi hızlandıracağını sanmıyorum.Merhaba..
Dişimde apse oluşmuş, dün diş hekimine gittim. Antibiyotik verdi doktor sol yanağım aşırı şiş, evde başka ne yapabilirim çabuk geçmesi için.
- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Antibiyotiğe devam et, inecek o. Az sabır.Merhaba..
Dişimde apse oluşmuş, dün diş hekimine gittim. Antibiyotik verdi doktor sol yanağım aşırı şiş, evde başka ne yapabilirim çabuk geçmesi için.
Antibiyoritiğinizi düzenli alın, ağrınız varsa ağrı kesici alın. Dişlerinizi ne olursa olsun mutlaka 2 kere fırçalayın. Ağız gargarası yapabilirsiniz. Antibiyotik biter bitmez hemen hekiminize tedavi yaptırın. Kısaca ağrım geçti şişliğim indi diye düşünürseniz 3 ay sonra aynı sorunu yaşarsınız
- 12 Temmuz 2006
- 56.104
- 215.747
- 1.223
- 52
Geçmiş olsun, birkaç gün önce 20’lik dişini çektirmiş ağzında dikiş olan biri olarak diyebileceğim şu ki şiş kolay kolay inmiyor, ben buz jeli kullanıyorum, tuzlu su ve ağız çalkalama suyuyla gargara yapıyorum, ağrıyı hafifletiyor ama şişlik için pek de yararı olmuyor:))Merhaba..
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Sizede geçmiş olsun teşekkür ederim inşallah biran önce geçer çünkü çok rahatsız ediciGeçmiş olsun, birkaç gün önce 20’lik dişini çektirmiş ağzında dikiş olan biri olarak diyebileceğim şu ki şiş kolay kolay inmiyor, ben buz jeli kullanıyorum, tuzlu su ve ağız çalkalama suyuyla gargara yapıyorum, ağrıyı hafifletiyor ama şişlik için pek de yararı olmuyor:))
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Ağrı yok ama şişlik git gide artıyor, iner inmez hemen gidicem tekrarAntibiyoritiğinizi düzenli alın, ağrınız varsa ağrı kesici alın. Dişlerinizi ne olursa olsun mutlaka 2 kere fırçalayın. Ağız gargarası yapabilirsiniz. Antibiyotik biter bitmez hemen hekiminize tedavi yaptırın. Kısaca ağrım geçti şişliğim indi diye düşünürseniz 3 ay sonra aynı sorunu yaşarsınız
- 12 Temmuz 2006
- 56.104
- 215.747
- 1.223
- 52
Sağ olun, antibiyotik yarından itibaren etkisini gösterir iyice, şişlik de yavaş yavaş iner ama o arada şişlikten ağrıdan rahatsızsanız dişlerinizi fırçalayıp tuzlu suyla veya çalkalama suyuyla gargara yapabilirsiniz, sürekli ağrı kesici almak istemediğimden günlerdir buz jeliyle kankayım :)))Sizede geçmiş olsun teşekkür ederim inşallah biran önce geçer çünkü çok rahatsız edici
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Bende sürekli fırçalıyorum, tuzlu suyuda başlayayım o zaman teşekkürlerSağ olun, antibiyotik yarından itibaren etkisini gösterir iyice, şişlik de yavaş yavaş iner ama o arada şişlikten ağrıdan rahatsızsanız dişlerinizi fırçalayıp tuzlu suyla veya çalkalama suyuyla gargara yapabilirsiniz, sürekli ağrı kesici almak istemediğimden günlerdir buz jeliyle kankayım :)))
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.712
- 548
Diğer yanaginizi da sisirin simetri olsunMerhaba..