Lekeler, Çiller Yanağım morardı lütfen yardım edinnnn!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Malice

WTF?!
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
1.021
5
arkadaşlar çok moralim bozuk ya ne yapacağımı bilemedim size danışmaya karar verdim,
hani böyle yanaktan makas alınır ya naber gibisinden, işte benim akıllı erkek arkadaşım onu biraz abarttı bayaa kıstırdı yanağımı ben de geri çekmeye çalıştım iyice mahfoldu çok yandı canım, bi baktım aynaya sanki kapıya sıkışmış gibi morarmış çizgi halinde bekledim geçer diye geçmiyor hep öyle mi kalıcak nolucak o öyle çok moralim bozluldu kan toplamış gibi mosmor bi çizgi var yanağımda yardım edin lütfen mafoldumben

Cnm geçmiş olsun buz falan koysaydın ya da geçene kadar fondotenle kapatmaya çalış.

aralıklarla buz kompresti yap bence iyi gelir ayrıca fondotenlede kapatabilirsin veya benim yaz aylarında oğlum için kullandığım "Arnica Jel" var oyun oynarken çok düştüğünden morlukları gidermek için oda çok etkili

teşekkür ederim sağol :çok üzgünüm: buz koydum zaten bu dediğim olay dün oldu hala en ufak bi değişim yok ondan korkmaya başladım zaten, fondotenle falan kapatılır da ben kalıcı bi iz kalır diye çok tutuşuyorum :1no2: ayıya cilve yap demişler..

Bi yerde okumuştum bide biberiye yağı iyi geliyormuş ama yüzü sürmek ne kadar doğru olur bilmiyorumbilmiyorumkismile

arnica jel'i yarın eczaneden alayım o zaman, bephantenin de merhemi değil kremi var evde hiç aklıma gelmemişti iyi ki söyledin hemen süreyim şimdi, kızlar hepinize ne kadar teşekkür etsem az çok sağolun karanlık geceme güneş oldunuz

Kalmaz cnm korkma ben genelde bunu siyah nokta sıkarken yaparım bazen çıkarayım diye kan toplatırım oraya 3 gün orası kıpkırmızı olur hafif morarır bi siyah nokta yüzündenalsanaalsanasmile ama geçer mrk etme.
Erkek ne de olsa ayılıkları tutuyo bazenalsanaalsanasmile

bol bol sür canım sabaha kadar epeyce geçer merak etme.

aldım elime bepanteni habire sürüyorum çok teşekkür ederim hepinize ne iyisiniz a.s.

geçmiş olsun cnm
lasonil morluklara çok iyi geliyor bepanthenin de iyi gelmediği birşey yok merak etme çabuk geçer cicim

ne oldu bakalım bir değişiklik var mı şuan iyimisiniz?

kızlar geçti morluğuuummm bepanten kullandım sürekli şimdi çok küçük bi kızarıklık kaldı ama o da geçicek inşallah çok teşekkür ederim hepinizee acaip mutluyum a.s. bi daha suratıma dokunanı yakarım valla bundan sonra klava:

çok sevindim canım. böyle zamanlarda hemen bir merhem kullanmak iyi geliyor elinde ne olursa olsun bir çok merhem krem iyi geliyor.
eşimde beni çok morartır severken:)

bebek gecmıs olsun simdi gordum yazıklarını bepanten iyi gelir kullanmaya devam et

bizde erkek arkadasımla bazı zaman dovusuyoruz o zaman sen benim bacaklarımı kollarımı fln bir gorsen mosmor oluyor...senin erkek arkadasında bizden desene can yakmayı seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…