Merhaba, gecmis olsun bn de 26 gun once yaptirdim. Tekrar yazmaya usendiim icin baska bi forumda paylastigim mesajimi copy-paste yapicam :)
Yuzumdeki ve bacagimdaki sisler 10. gunde normale dondu. Yani tamamen inmedi ama insan icine cikilabilecek hale geldi. Suan tum sislerim indi bugun 19. gun. Bacagimdaki o siyaha yakin morluklar gecti tamamen. Yuzumde de (sadece gozaltimda vardi) ince sayilan bi hat kizarik gibi suan yani morluk diil de kirmizimtrak bi renk. Neyse bazi faydali olabiliceini dusunduum tecrubelerimi yazmak istiorum. Bunlardan ilki arnika krem daha dogrusu jel. Bu jel odem ve morluklarin dagilmasina yardimci bi jel bacaklarimda daha cok faydasini gordum sanirim oraya daha cok yedirebildigim icin. Ikincisi ananas hapi diye gecen bi hap sanirim pek cok marka var o yuzden eczacinizin onerdigini kullanin. Kremden daha etkili cunki kullanmaya basladiim gunun ertesi bile farki hissettim. Sureci hizlandirdi. Ucuncu tavsiyem operasyondan once mutlaka kapatici ve fondoteni hazir edin. Bn bi haftada iyilesirim sandigim icin gerek gormemistim yanilmisim. Mac'te tamamen kapatan fondoten varmis, bi de dermacolor ancak bnm bunlari alicak vaktim olmadi, son dk daveti olunca. Bn en yakin eczaneye gidip physicians formula kapatici ve fondoten kullandim. Kapaticiyi acik renk almak gibi bi hata yaptim fondotenle ayni renk alin bnce. Kapatici kullanmak istemezseniz fondoteni surup morluk olanyerlerin uzerine tekrardan parmak ucunuzla hafifdokunuslarla ustunden gecin kapanio. Ama kapaticisiyogun baya. Fondotenden once gunes koruyucu kullanin mutlaka. Fondotende de 15 koruma vardi ama az diye bn de kullandim koruyucu. Aklima gelenler simdilik bu kadar.