Bebek Beslenmesi yan yatırma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaslar bebegınız kac aylıktan ıtıbaren sırtüstü yatırmaya başladınız

Meraba canim dogdugundan beri sirt ustu yatmiyomu sorunu anlayamadim. Benim oglum 6 aylik ve hrp yuz ustu yatmak istiyo.. Gunduzleri sirt ustu yatirmaya calisiyorum ama artik kendi donuyo ve yuz ustu uyumaya bayiliyo. Doktor iyi degil diyo ama gece kendi donuyo
 
merhaba canım
bebeklerin yan yatmaları gerektiğini kusma gibi durumlarda ani bebek ölümüne yol açtığı belirtildiğinden sordum ama dediğin gibi benim bebeğimde 3 aylık ve artık sırt üstü yatmak istiyor ama korktuğumdan sordum
 

Anladim. Bemim oglumda dogdugun beri kusuyo. Kiyafet dayanmiyodu. Simdi daha iyi o yuzden yuz ustu yatmasini o kadar sorun etmiyodum. Bence Arkasina yastik dayiyarak yan yatirabilirsin yada sirt ustu yatmak istiyosa belden yukarisi yuksek olcak sekilde yastik koy. Bende korkuodum kusmukla bogulcak diye. Bebekler kendi sevdikleri sekilde yatmak istiyo bazen mudaha,e edemiyosun benim oglum hemen yuzustu donuyo simdi. Baya dalcakki uykuyo sirt ustu yatirayim oda 1 saat sonra donmek istiyo :)
 
benim olumda 1.5 aylik hep yan yatiyor banada kafasi uzun olur diyorlar yan yatinca
 
Başını sırtından itibaren destekleyerek yükseltirseniz sorun olmaz illaki sırt üstü yatırmanız gerekse.yan yatırdığınızda sürekli pozisyon değiştirirseniz bir sorun olmaz diye biliyorum:)
 
benim olumda 1.5 aylik hep yan yatiyor banada kafasi uzun olur diyorlar yan yatinca

Birşey demeseler olmaz zaten :))))
1-2 ay sonra ana kucağında zaten sırt üstü yatacak o zaman düzelir kafası :)))))
Şaka bir yana biz 5 aylığız hala yan yatırıyorum, o uykusunda sırt üstü dönerse artık ellemiyorum ama ben hep yan yatırıyorum yani. Kafasının şekli kusup boğulmalarından daha önemli değil.
Yalnız bir gün sağına birgün soluna yatırın yoksa kafası yamuk oluyormuş kızlar. Bende o birşey diyenlerden oldum ama olsun :)))))))

arkadaslar bebegınız kac aylıktan ıtıbaren sırtüstü yatırmaya başladınız
 

1
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…