yan komsunun bitmeyen gürültüleri

ben de uyandım kalktım viledanın sopasıyla tavana vurdum bide utanmadan geri vurdu onlarda biliyo musun.Çok arsızlar çok
aa utanmazlar birde karşılık vermiş.. bende tavana çok sopa vurdum, hatta top sektirdim tavana :KK70: onlarda öyle karşılık verme yok neyseki anlıyorlar,sonra tekrar başlıyorlar.

galiba çözüm şikayet etmek çünkü alabilecek insanlar degiler geçenlerde çok bağırıyorlardı bende dayanamadim duvara vurdum aman allah ım kadın bi bağırdı ne var ne var diye kendini bilmeyen insana ne diyeceksin ki beliki saygı diye bişey yok

ayy artık gına geldi şeytan git kapılarına soyle diyor sonra biraz sakinlesince boşver diyorum insan biraz dusunceli olur sanki dağın başında kimse yokmus gibi davraniyorlar her gün kavga duymamaya çalışıyorum ama duyulmuycak gibi degilki beddualar rküfürler havada uçuşuyor arada bi saat geçmiyor müziğin son sesini veriyorlar sanki ben açmışım gibi dinliyorum bu evde ya dugun olcak yada savaş yani sakinlik yok
Gidip soylesen bile inan hicbirsey ifade etmiyor onlar icin canim, o kadar arsizlasmislar ki artik benim ust kattaki yasli teyze inan sabahin 7sinde basliyo ve gecen gun gecenin 1'iydi kadin napiyoss artik takir tukur uyumak ne mumkundu ama anlamiyorlar yuz kere soyledim. Artik ben biktim soylemekten, balkonlardan camlardan 7/24 hali paspas cirpmaklar, kadin kendini hala mustakil evde oturuyo zannediyo sanırım.
Istersen bir kez nazikce uyar, dinlemezlerse polise sikayet edersin.

şikayete gerek kalmadı apartman zaten bizim onlar kayinimin kiracisiydi onlara söyledim kontratın bitmesini bi ay kalmış cikarcaz dediler

Ben ne yapayim kizlar iliki seslerini duyuyoruz 2 cocgum var duyacaklr diye ben utaniyorum o isi yaparken ses olur o tamamda ama bu kadin resmen apartmani salliyor. Ne yapcagimi şaşirdim

X