çıkartmak içinSikayet edin..
çıkartmak için
haklısınız galibayöneticeye söyleyin yoksa eger yönetici polise söyleyn her gün he gün çekilmez k
söyledim konuscam dedi tabi bişey değişmediyöneticinizle konuştunuzmu?
öyleyese polise şikayet edin.söyledim konuscam dedi tabi bişey değişmedi
ayy artık gına geldi şeytan git kapılarına soyle diyor sonra biraz sakinlesince boşver diyorum insan biraz dusunceli olur sanki dağın başında kimse yokmus gibi davraniyorlar her gün kavga duymamaya çalışıyorum ama duyulmuycak gibi degilki beddualar rküfürler havada uçuşuyor arada bi saat geçmiyor müziğin son sesini veriyorlar sanki ben açmışım gibi dinliyorum bu evde ya dugun olcak yada savaş yani sakinlik yok
aynen valla ya bazen kavga sesleriyle uyanıyoruz en güzeli villa tarzında bi ev almak galiba
bizimde üsttekiler öyle.beni kudurtuyolar.geçen c.tesi sabahın 8 buçuğunda müzik seslerine uyandım.izinli günümün içine ettiler.apartman hayatı nedir bilmiyolar ya
aynı dert bende de var :/Ahh ah aynı dertten bende muzdaribim, hatta daha da beteri. Alt katımda karı-koca iki de oğlu oturuyordu. Sonra evli kızı-kocası ve üç çocuklarıyla onlarda oraya yerleştiler, yetmedi diğer evli kızı-kocası ve iki çocuğuyla onlarda yerleştiler. Hayır evde 75 m2 kare yani bu kadar insan nerede yatıyor nasıl yaşıyor anlamadım ki. Hadi onu da geçtim, sonuçta onların sorunu kavgaları bitmiyor, günün her saatinde kavga gürültü. Üst katımdaki de ondan farklı değil baktığında 5 kişilik bir aile ama akşam bütün çocukları toplanıyor yukarıya. Tamam toplansınlar beni ilgilendirmez ama torunları koşturup duruyor. Kaç kez ikaz ettim çocuklar 9,30'da yatıyor. Tamam ses filan neyse de koşmasınlar çocuklar çok gürültü geliyor dedim ama anlatabildim mi hayır. Dün gece 1'de lavaboya kalktım hala çocuklar koşturuyor delirmemek elde değil.
aslında sende aynısını yap aç son ses müzik, hatta bağıra bağıra şarkı söyle. ben çok yaptım bunu hatta birgün çok sinirlenip YETTEEEEERRRR ULLLAAANNN KOŞŞMAYINN ARTIK !! dediğim bile oldu. sonra ne mi oldu ses mes kesildi. yarım saat sonra tekrar :/ off :/bizimde üsttekiler öyle.beni kudurtuyolar.geçen c.tesi sabahın 8 buçuğunda müzik seslerine uyandım.izinli günümün içine ettiler.apartman hayatı nedir bilmiyolar ya
aslında sende aynısını yap aç son ses müzik, hatta bağıra bağıra şarkı söyle. ben çok yaptım bunu hatta birgün çok sinirlenip YETTEEEEERRRR ULLLAAANNN KOŞŞMAYINN ARTIK !! dediğim bile oldu. sonra ne mi oldu ses mes kesildi. yarım saat sonra tekrar :/ off :/