Evet bildindik markaların fiyatları fenaİyi bir marka gerekiyor ve fiyatları baya uçtu , kötü flutlerde ses kötü cikiyor . Çok kolay değil diye biliyorum baya zaman emek gerekiyor
Çok teşekkür ederimMerhaba, yaklaşık bir senedir yan flüt çalıyorum :)
Öncelikle kararınızdan dolayı tebrik ederim.
Kesinlikle yaşı yok enstrümanın, tabii bir James Galway kadar olmak çok zor bir zamandan sonra ama en azından hani hobi olarak yapabilirsiniz.
Şunu söyleyebilirim ki çok zor değil ama her gün çalışmanız gerek. Nefes konusunda da kendinizi iyi ayarlamanız lazım çünkü bazı notalar (özellikle uzun ses) nefes konusunda biraz zorluyor, tabii bunlar çalıştıkça oturacak şeyler.
Fiyatları yükseldi evet. Ben bir akrabamın flütünü kullanıyorum şimdilik. O da bana onu kullanmamı şimdilik bende kalmasını söylüyor çünkü fiyatları uçtu.minerva1988 arkadaşımızın dediği gibi markası önemli.
Yakın çevrenizde halk eğitim kursu varsa başlayıp bir bakabilirsiniz yapıp yapamadığınıza, daha sonra özel ders ile devam edebilirsiniz :)
Sorularınız olursa da mesaj atabilirsiniz bana :)
Şimdi ben bilgisayara geçeyim size mesaj atacağımÇok teşekkür ederimamacım böyle kendimleyken birşeyler çalmak değişik tınılar bulmak.birkaç kurumda deneme derslerine gitmeyi planlıyorum bayramdan sonra.
Eğer yapabilirsem başlangıç olarak hangi markalari alabilirim
Çok teşekkür ederimŞimdi ben bilgisayara geçeyim size mesaj atacağım
Şöyle ki uygun fiyatlı ve markalı iki flütu çalmayı denersen arasında uçurum oluyor, başlangıç dediğinizden ses çıkmayabilir doğru düzgün . Ben de canlı olarak görünce şok olmuştum aradaki farkaEvet bildindik markaların fiyatları fenaama uygun, başlangıç seviye birşeyler almak istiyorum. Bugün görüştüğüm birkaç kurum deneme derslerinde flüt temin edebildiklerini söylediler.
Aslında bende bundan çekiniyorum.Şöyle ki uygun fiyatlı ve markalı iki flütu çalmayı denersen arasında uçurum oluyor, başlangıç dediğinizden ses çıkmayabilir doğru düzgün . Ben de canlı olarak görünce şok olmuştum aradaki farka
Bunu ders alacağınız kişiye sorarsanız daha iyi olur, profesyonel bir ses için en iyi yan flüt markası Yamaha ama şu an Yamaha almak sizi hem maddi olarak üzer hem de istediğiniz seviyede yan flüt çalamazsanız flütü elden çıkarmanız sorun olur, kulağınız gerçekten iyiyse üflemede de yetenekliyseniz 10-15 gün içinde yan flüt çalmaya başlarsınız, sonrası sizin öğrenme isteğiniz ve performansınıza bağlı.Aslında bende bundan çekiniyorum.
Düzgün bir enstrüman almazsam, belki de cikarttigim sesler profesyonel seslere benzemeyecegi için hevesim kaçabilir.
Ama hemen de 20 binlik bir enstrüman alıp sonra basaramazsam bu kez de kendime kızacagim.
Acaba çok uçuk olmayan ama başarılı modeller var mıdır
Eğitmenlerle ancak bayramdan sonra gorusebilecegim. ama çocuk gibi bir heves halindeyim su andaBunu ders alacağınız kişiye sorarsanız daha iyi olur, profesyonel bir ses için en iyi yan flüt markası Yamaha ama şu an Yamaha almak sizi hem maddi olarak üzer hem de istediğiniz seviyede yan flüt çalamazsanız flütü elden çıkarmanız sorun olur, kulağınız gerçekten iyiyse üflemede de yetenekliyseniz 10-15 gün içinde yan flüt çalmaya başlarsınız, sonrası sizin öğrenme isteğiniz ve performansınıza bağlı.
O zaman direkt marka vermeyeyim ama başlangıç seviyesi için çok da ucuza kaçmayın, misal 1,500-2,500 bandında bir yan flüt tercih etmeyin akort etme, kararma, oksitlenme gibi sıkıntıları olur ses kaliteleri de hoşunuza gitmeyecektir, imkanınız varsa 3000-5000 TL aralığında bir yan flüt bakın fox ve schobert nispeten fena değildir, markalar için eğitmenle görüşürsünüz yine ama bence youtube da yan flüt tanıtımlarına özellikle marka kıyaslamalı videolara bir göz atınEğitmenlerle ancak bayramdan sonra gorusebilecegim. ama çocuk gibi bir heves halindeyim su andahani ne duysam araştırma modundayim
Çok teşekkür ederim yazdığınız markalara da bakacağım. YouTube dan da videoları izleyecegimO zaman direkt marka vermeyeyim ama başlangıç seviyesi için çok da ucuza kaçmayın, misal 1,500-2,500 bandında bir yan flüt tercih etmeyin akort etme, kararma, oksitlenme gibi sıkıntıları olur ses kaliteleri de hoşunuza gitmeyecektir, imkanınız varsa 3000-5000 TL aralığında bir yan flüt bakın fox ve schobert nispeten fena değildir, markalar için eğitmenle görüşürsünüz yine ama bence youtube da yan flüt tanıtımlarına özellikle marka kıyaslamalı videolara bir göz atın
Gerçekten büyüleyici bir sesÇok güzel bi sestir o ya
Destek, konu üstte dursun