• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıç Yağı Arıyorum!

gediz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2007
151
1
96
47
İzmir
Merhaba,benim bir sorum olacak.Yanıç yağını duyan var mı?
Bir tanıdığımızın kardeşi 6 yaşında ve bebekliğinden beri belden aşağı tutmuyormuş.
Gitmedik dr bırakmamışlar.Dr lar damarlarla ilgili bir sorun demişler.Bir tanıdıklarıda YANIÇ YAĞINI önermiş.Damarları açıyormuş.Bir umut diye bu yağı arıyoruz.Bilgisi olan varsa yazar mısınız?Teşekkür ederim.

bende yeni duydum aktarlara falan sor istersen onların bilgisi vardır bu tür şeylerde.

canım hiç duymadım arama motorlarındada bir şey çıkmıyor....ama dışarı çıktığımda aktara sorarım senin için....

bu yağı hiç duymadım belki hindistan veya uzakdoğu kökenli olabilir veya ismini yanlış anlamış olabilirsiniz isterseniz tekrar bir bakın

Görebildiğim kadarıyla "yanıç" Karadeniz Bölgesi'ne ait yağlı bir ekmek türüne verilen ad..
Akdeniz yöresinde de tatlı su yengecine "yanıç" deniyormuş..
E tabii, bu bilgilerin hiç faydası yok..
Umarım aradan geçen bu zaman içerisinde, aradığınızı bulabilmişsinizdir..

merhaba.cocuk için çok üzüldüm.çok eski bir bitki kitabım var.yapılabilecek bir çok kolay tarif var.isterseniz izmirde nerede bulabileceğinizi söylerim.bana mesajla haber verin

Amorecim böyle bir yardımın dokunabiliyorsa bence özel mesaj at (üyenin mesajlaşma sistemi açıksa tabii)
Çünkü bu başlık epey bi' süre önce açılmış.. Üyemiz buraya bakmayabilir.. Aklında olsun yerimseniben

Back
X