yamukluk acillllll

angelelif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
109
4
34
Arkadaşlar bir ay oldu burun amlyti olal i Burnum çok güzel oldu ama çok dikkatli bakınca burun ucu hafif yamuk dun dr a gttim kontrole çok belli olmyo sisliktende olablr dedi 6 ay beklicez duzelme z ve Kafana takarsan küçük bi operasyonla duzeltrz dedi sizinde bu sekil sikytnz oldumu

Benim burnum ilk bir ay yamuktu bariz, hele ilk acildiktan sonra aman allahim . Ama sislikten kaynaklanan bir yamukluk oldugu cok belliydi, sislikler gittikce burnum duzeldi, korkucak birsey oldugunu sanmiyorum

Bende 20gün önce oldum cnm çok dikkatli bakınca hafif sola doğru gbi ama sol yan tarafın şişliği tam inmedi o yüzden bence doktoruma henüz sormadım ama 6ay boyunca inme süreci çokta takılmıyorum

Çok tesekkur ederim benm hafif yamukluk var dr da burnn ici hala çok sis dedi bi ay oldu zaten onun dışında hicbi sorun.

Önümüzdeki ayın 6sında kontrolüm var ozaman sorcam ama benimde çok düzgün ve doğal oldu işte tek sorun hafif sola doğru gbi olması oda çok dikkatli bakınca belli vlla kızlar bence en az 6ayda iner içtende şiş çünkü o yüzden şimdi üzülmeye hiç gerek yok

Benimde iki ay oldu aynı sorun bende de var ucu hafif yamuk görünüyor umarm geçer hepimizinki kizlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…