Yalvarıyorum yardım edin. Çok kötüyüm. Nolur bu yazıyı es geçmeyin yardım edin :(

nazli955

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
29
1
29
14 gün önce burun estetiği oldum 7 gün önce alçım ve tamponlarım alındı. Ama ameliyat olduğumdan beri hep ağzımdan nefes alıyorum. Daha önceden nefes alma problemim vardı. Doktorun düzelteceğini sanmıştım ama düzeltemedi diye korkuyorum. Ara ara tıkanmalar normal olabilir evet biliyorum ama benimkisi öyle değil. Sürekli tıkalı hep ağzımdan nefes alıyorum(Burnumdan çok az nefes alıyorum). Hep okurdum internette, insanlar tamponlarım alındıktan sonra çok rahat nefes aldım diyorlar. Ben az bi nefes aldım hala daha az nefes alıyorum. Böyle kalıcak diye çok korkuyorum. Estetik olanlar ne olur cevap versin. Yalvarıyorum.. Yeniden ameliyat olmam gerekecek mi yoksa benim gibi olup düzelenler var mı?

Burun tıkanıklığı en az 1 ay sürer canım..benim 2. Ameliyatım ve ilkinde öyle oldu..şu an da aynı senin gibiyim..bol bol deniz suyu kullan,kulak çubuğuyla burun deliklerinin taa en iç kısımlarını temizle..biraz daha rahatlarsın..endişelenme..

Düzelcek korkma burun içinden hala kanlı mukus salgilaniyor .. ben 4 üncü ayı ma girdim yeni yeni çok çok rahat nefes almaya başlıyorum .. ara ara tıkanıklık olduğunda okyanus suyu ile temizle Geçmiş olsun :)

Çok teşekkür ederim, ama burnumun içi temiz, yani kan pıhtısı falan göremiyorum

Tıkanıklık ara ara olmuyor, hep var maalesef; bazen çok, bazen az ama hep var

Tıkanıklık gibi değil de sanki burnumun içi dar geliyor bana, doktor sanki fazla daraltmış, hava giremiyor gibi hissediyorum

burnunuzun içinde ödem olduğu için böyle hissediyorsunuz.bende hiç nefes alamıyordum,hep öyle kalacak sanıyordum.o günlerde çok zor geliyor,ama sonradan geçiyor.

burnunuzun içinde ödem olduğu için böyle hissediyorsunuz.bende hiç nefes alamıyordum,hep öyle kalacak sanıyordum.o günlerde çok zor geliyor,ama sonradan geçiyor.
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Şimdi nefes alma durumunuz nedir? Bir de ne kadar sürede iyi duruma geldi?

gayet normal.iki burun deliğimde açık.
ne kadar sürede geçmişti,net olarak hatırlamıyorum.üzerinden zaman geçince sanki hiç olmamış gibi geliyo.temizliyodum,okyanus suyu,serum fizyolojik,pomad vs.o an için açılıyo gibi geliyodu,sonra yine aynı oluyodu.bu sıcaklardada nefes alamamak zor oluyordur,ama çok uzun sürmez,geçer.kesinlikle geçer,rahat ol,çünkü ödem kalıcı bişey değil.

Çok teşekkürler biraz rahatladım :) Ama senin o an için açılıyormuş, benim hiç iyi bir şekilde açık olmadı kafama takılan da bu. İnşallah bir terslik yoktur..

Çok teşekkürler biraz rahatladım :) Ama senin o an için açılıyormuş, benim hiç iyi bir şekilde açık olmadı kafama takılan da bu. İnşallah bir terslik yoktur..
bunun için yapılabilecek en iyi şey doktoruna görünmen canım,o böyle demir çubuk gibi bişey var,ışıkla burun deliğinden bakar ve seni daha detaylı bi şekilde bilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…