Çok teşekkür ederim, ama burnumun içi temiz, yani kan pıhtısı falan göremiyorumDüzelcek korkma burun içinden hala kanlı mukus salgilaniyor .. ben 4 üncü ayı ma girdim yeni yeni çok çok rahat nefes almaya başlıyorum .. ara ara tıkanıklık olduğunda okyanus suyu ile temizle Geçmiş olsun :)
Tıkanıklık ara ara olmuyor, hep var maalesef; bazen çok, bazen az ama hep varDüzelcek korkma burun içinden hala kanlı mukus salgilaniyor .. ben 4 üncü ayı ma girdim yeni yeni çok çok rahat nefes almaya başlıyorum .. ara ara tıkanıklık olduğunda okyanus suyu ile temizle Geçmiş olsun :)
Tıkanıklık gibi değil de sanki burnumun içi dar geliyor bana, doktor sanki fazla daraltmış, hava giremiyor gibi hissediyorumBurun tıkanıklığı en az 1 ay sürer canım..benim 2. Ameliyatım ve ilkinde öyle oldu..şu an da aynı senin gibiyim..bol bol deniz suyu kullan,kulak çubuğuyla burun deliklerinin taa en iç kısımlarını temizle..biraz daha rahatlarsın..endişelenme..
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Şimdi nefes alma durumunuz nedir? Bir de ne kadar sürede iyi duruma geldi?burnunuzun içinde ödem olduğu için böyle hissediyorsunuz.bende hiç nefes alamıyordum,hep öyle kalacak sanıyordum.o günlerde çok zor geliyor,ama sonradan geçiyor.
gayet normal.iki burun deliğimde açık.Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Şimdi nefes alma durumunuz nedir? Bir de ne kadar sürede iyi duruma geldi?
Ne kadar beklemem gerekiyo yaklaşık? Çünkü ara ara tıkanmıyo, hep tıkalı.gayet normal.iki burun deliğimde açık.
ne kadar sürede geçmişti,net olarak hatırlamıyorum.üzerinden zaman geçince sanki hiç olmamış gibi geliyo.temizliyodum,okyanus suyu,serum fizyolojik,pomad vs.o an için açılıyo gibi geliyodu,sonra yine aynı oluyodu.bu sıcaklardada nefes alamamak zor oluyordur,ama çok uzun sürmez,geçer.kesinlikle geçer,rahat ol,çünkü ödem kalıcı bişey değil.gayet normal.iki burun deliğimde açık.
Çok teşekkürler biraz rahatladım :) Ama senin o an için açılıyormuş, benim hiç iyi bir şekilde açık olmadı kafama takılan da bu. İnşallah bir terslik yoktur..ne kadar sürede geçmişti,net olarak hatırlamıyorum.üzerinden zaman geçince sanki hiç olmamış gibi geliyo.temizliyodum,okyanus suyu,serum fizyolojik,pomad vs.o an için açılıyo gibi geliyodu,sonra yine aynı oluyodu.bu sıcaklardada nefes alamamak zor oluyordur,ama çok uzun sürmez,geçer.kesinlikle geçer,rahat ol,çünkü ödem kalıcı bişey değil.
bunun için yapılabilecek en iyi şey doktoruna görünmen canım,o böyle demir çubuk gibi bişey var,ışıkla burun deliğinden bakar ve seni daha detaylı bi şekilde bilgilendirir.Çok teşekkürler biraz rahatladım :) Ama senin o an için açılıyormuş, benim hiç iyi bir şekilde açık olmadı kafama takılan da bu. İnşallah bir terslik yoktur..
Çok teşekkür ederim :)bunun için yapılabilecek en iyi şey doktoruna görünmen canım,o böyle demir çubuk gibi bişey var,ışıkla burun deliğinden bakar ve seni daha detaylı bi şekilde bilgilendirir.