Bayramın 1. Güni yaptım negatif çıktı şimdide cesaret edemiyorum dün dr gittim kan testi wermek için alamayız dedi polklniğe gel dedi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum kimsede bişey yazmıyo baksanıza :/Hiçbir bilgim yok ama test yapsaniz
Üzerinden bayağı zaman geçmiş bir kez daha kadın doguma gidin bence bebek yoksa da Allah korusun başka bir sorun olabilir Insallah yazan olurBayramın 1. Güni yaptım negatif çıktı şimdide cesaret edemiyorum dün dr gittim kan testi wermek için alamayız dedi polklniğe gel dedi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum kimsede bişey yazmıyo baksanıza :/
Evet haklısın bundanda çoook korkuyorum zaten karnımda ağrı da oluyo çnküÜzerinden bayağı zaman geçmiş bir kez daha kadın doguma gidin bence bebek yoksa da Allah korusun başka bir sorun olabilir Insallah yazan olur
Dün gece gittim ama almadılar uff ne yapacağımı şaşırdım gerçekten allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınAcile bile gidip kan testi yaptirabilirsin
Emin olursun
Pazartesiyi bekliyorum gitmek için jinekoloğa ama ilk hamileliğim olacağı için çok bilgim yok bu konuşarda o yüzden yzmak istedim düşünmekten sıkıldım çnküBagli olduun yerin saglik ocağına gidip kan ver canim. Yada kadin dogumdan randevu alip git orda zaten kesin yaparlar gebelik icin kan testi hem yumurtaliklarinada baktirirsin her turlu icin rahat eder. Simdi burdan ne desek bos yani
O zaman eczaneler kapanmadan kos iki tane gebelik testi al ve yap. Bizi de bilgilendirPazartesiyi bekliyorum gitmek için jinekoloğa ama ilk hamileliğim olacağı için çok bilgim yok bu konuşarda o yüzden yzmak istedim düşünmekten sıkıldım çnkü
İçinemi doğdu da böyle yazdın ne olur ki olmuş olsa hayırlısıyla tabi size yazdam warmış diyeO zaman eczaneler kapanmadan kos iki tane gebelik testi al ve yap. Bizi de bilgilendir
Gerçekten mi geçmiş olsun pazartesi ilk iş özele gitmek olcak anlaşıldı ee peki şimdi warmı hamilelik falanBende Mayıs ayında öyle bi durum yaşadım bende hamileyim sandım adettim dokuz gün geçti ve oldum iki gün gördüm adet doktora gitmeden olmıcak dedim ve gittim anlattım durumları ve muayenemi oldun tekrar kan verdim gebelik çıkmadı hormonlara bakalım dedi söktürücü verdi kullandım on ikinci günde adet oldum ve 32 yaşıma kadar hiç böyle adet görmedim gün içinde 9 tane ped değiştirdim üçüncü günü tekrar kan verdim hormonlar için çok şükür hiç bir sıkıntım çıkmadı sadece folk asit başladım eksikliği var dedi doktorum yani bi doktora görünmekte fayda var derim geçmiş olsun normal bi özel hastaneye gidip gebelik için test yaptırmak istiyorum deseniz yapılıyor
İnşallah canım çoook teşekkür ederim zahmet edip yazdığın için umarım allah herkesin gönlünün muradını werir hayırlısıyla tabi senindeHayır yok mayıstan beri doktorla uğraştığım için ilaç kullanmak falan bu ay bakalım en son doktora gittiğimde yumurtalarım çatlamak üzereydi çalışmalara başlayın dedi bakalım hayırlısı herkese hayırlısını versin inşşl Rabbim
Amin canım hayırlısıyla inşallhİnşallah canım çoook teşekkür ederim zahmet edip yazdığın için umarım allah herkesin gönlünün muradını werir hayırlısıyla tabi seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?