- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Kadın hala yuvam yıkılıyor diye ağlıyor.Deli olmama an kaldı.Ne yuvası gerçekten merak ediyorum.
biz kadınlar ne zaman pısırık olmaktan çıkarsak ..yeminlen horoz kesecemm..(Zaten atacak kapının önüne varsın bu sebepen atsın şerefsizzz, namussuzluk yapmadı sonuçta iplemesinn ..
o zaman whtasap tamamen silinmez miTelefonda dosyalarımda whatsapp klasörünü olduğu gibi silin, yedek kalmaz.
o zaman whtasap tamamen silinmez mi
Valla ben de anlamadim. Adam beni öldürecek diyor hayretler icerisindeyim. Benim esimin beni öldürme trhlikesi olsaydi ayy Allah korusun da ben buraya yazmaz direk polisi arardim basta kaynanam kayinpeder olmak uzere butun sulalemi dizerdim.
Nasil internete giriyorsun konu sahibi?? Git ara polisi ya. Cok kizdim..
antidepresan yazdığı korku belirtisi derken cümlelerin karışıklığından bahsediyorsan byby'ın yazım tarzı o. diğer konularına bakabilirsin. anlayabilmek için sözlük gerekiyor.Ben bu yaşıma geldim ve şunca zaman BDV takip ederim ilk kez bir konu açıldı ve ben kendime yapılmış kadar üzüldüm.
Kadının yazdıklarında ki korku belirtileri..Gerçekten çok üzücü.Ama daha üzücü olan orayı yuva olarak benimsemesi..Nedendir bilmiyorum bizim toplumumuzda kadınların çoğu bunu yapıyor..
Koca nedir ya bas kıçına tekmeyi..Adam olmayanı adam etmeye çalışmaya gerek yok..
Ama içimden bir ses sen barısırsın diyor.Boşa konusuyoruz yani.
Zaten konu sahibi için zerre üzülmüyorum ama o bebeğe yazık. Bu aile o bebeği hak etmiyor.Barışır onlar arkadaşlar panik yapmayalım bence. Önceki 20 konusuna falan bakın hepsinin sonunda barışma var. (!)
telefon modeline göre değişiyor farklı isimlerde olabilir bahsettiğim ana klasörler. Eğer model bilgisi verirseniz yardımcı olabilirim. ayrıca sadece mesajlar değil gönderip aldığınız fotoları galeriden silseniz bile yine bahsettiğim bu whatsapp klasörünün içinde saklı olarak duruyor yani silinmiyor. Arkadaşın konusu üzerinden bilgi vermiş olayım.Bulamadım ben ya