- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Kazancı neredeyse memur maaşının iki katı.. Hemde istediği zaman çıkıp gelebiliyor eve.. Daha rahat diyor. Tabi insanın kendi işi her zaman daha iyi oluyor.Aaa gercekten cok ilginc
Olsun tatlim bir isi olsun da caliskan olsun da hic onemli degil esnaflik cogu yonuyle memuriyetten iyidir bence
Aynen daha 20 günlükmüş ... ben o yada bu değilde en çok el kadar yavrucaga üzülüyorum.Son durum ne ola ki. Allah muhafaza yinede. O kadar kötü durumdayken dahi buraya yazan konu sahibinide bebeginide Allah korusun. Aslında en çok o bebeği Allah korusun. Minicik gözleriyle ne çok korkuyordur şimdi anasının yüzüne bakıp.
Cevaplıyorum, eşi burnundan getircek, kızımız aman yuvam dağılmasın diye yalvarıp özür dileyecek. Konuya yazdığına baksana, kız resmen akıl tutulması yaşıyor şu an yuvam dağılacak diye...Bu konunun sonu nereye varacak merak ediyorum.
ailesinin yanina gittiginde bir an önce evine dönsün ocuklarini doven bir aileye, esine donunce de kendisinin dayak yedigi kocaya sahip iki cocuklu is sahibi olmayan bir kadin vardi.
Buna ne gibi çözüm sunabiliyoruz? Koskoca bir hic...
Eğitim is sahibi olup ayni zamanda kendine değer vermemek kötü bir seçimdir. Ama eğitim ve is sahibi olmayip kacmak isteyip kacamamak caresizliktir.
Çaresiz kalmamak için eğitim ve is her zaman gereklidir. Calismamayi tercih etmek, dayak yiyip maaş karti vermek kendi tercihidir ama çaresizlik en kötüsü..
vallahi kocasınında aynı korkuyu yaşaması gerek..Cevaplıyorum, eşi burnundan getircek, kızımız aman yuvam dağılmasın diye yalvarıp özür dileyecek. Konuya yazdığına baksana, kız resmen akıl tutulması yaşıyor şu an yuvam dağılacak diye...
Canim sen sorun yasamamis olabilirsin Allah da yasatmasin ama erken evlilikle sorun yasayan pek cok insan var yasin kucuk olmasi muhtemelen kocaya maddi bagimli olmayi da getiriyor beraberinde ve de buna bagli olarak kendine guvensizligi de getiriyor dedigim gibi Allah sana yasatmasin ama hic birimiz cocuklarimizahaydi erkenden evlenin yeterki hakkinizi savunun kendinizi koruyun diye nasihatte bulunamayızOhooo siz tartışırken bence konu sahibi kocasıyla barıştı yeni konusuna kadar
Bu arada bende erken evlenenler kervanındanim ancak yaş ile olgunlugun ne ilgisi var kısmına katılmıyorum. 21 yaşında evlendim şimdi 31 yaşındayım ve geçen 10 yıl içinde çok değiştim mesela.ancak şu da var ki hakkını savunan kadın yaşı, mesleği, inancı ne olursa olsun her durumda kendini korur.burada yaşı olgun, ısı olan, ailesi destekçisi olan ama kocam da kocam diye tutturan herseye boyun eğen insanlarda okuduk.
Allah iyiliğin versin mesajım dan bunu mu cikardin:)Canim sen sorun yasamamis olabilirsin Allah da yasatmasin ama erken evlilikle sorun yasayan pek cok insan var yasin kucuk olmasi muhtemelen kocaya maddi bagimli olmayi da getiriyor beraberinde ve de buna bagli olarak kendine guvensizligi de getiriyor dedigim gibi Allah sana yasatmasin ama hic birimiz cocuklarimizahaydi erkenden evlenin yeterki hakkinizi savunun kendinizi koruyun diye nasihatte bulunamayız
Kendini koruyabilmen ozguvenin de meslege hayat tecrubesine ve malesef ki malesef kazanilan paraya bagli bir yerde
Aileden hayir yoksa kocadan yoksa devlete siginacak .hala yaşiyorsak caresizlik diye birsey yok evet zor olur cok yipratir ama su kaldigi durumdan daha kotu olamaz
Hepimiz insaniz caresiziz saniyoruz bazen ama Allah canini almadiysa vardir birsey
Ben okumayin mesleginiz olmasin boyle cok super cagrisi yapmiyorum ama calismayan her kadinida hergun dayak yiyip eziliyor diyede lanse etmeye gerek yok
Once karakter sonra iş ve para
Yasla elbette ki alakasi yok 21yasinda evlenirsin sorun yasamazsin bir baskasi 35indeevlenir sorun yasar belli olmaz ama yine de kimse kimseye erken evlenin demez yani onu demeYe calistim ben deAllah iyiliğin versin mesajım dan bunu mu cikardin:)
Diyorum ki kimi arkadaş erken evlenmenin sorun yaratmayacagini yazmış bende Hayır yaratabilir konusuna parmak bastım
En guzelini yapmissiniz canimKazancı neredeyse memur maaşının iki katı.. Hemde istediği zaman çıkıp gelebiliyor eve.. Daha rahat diyor. Tabi insanın kendi işi her zaman daha iyi oluyor.
Aynı şeyleri düşünüyoruz yazıyoruz ama neden anlasamiyoruzYasla elbette ki alakasi yok 21yasinda evlenirsin sorun yasamazsin bir baskasi 35indeevlenir sorun yasar belli olmaz ama yine de kimse kimseye erken evlenin demez yani onu demeYe calistim ben de
Yoksa mesajinizdan baska birsey cikarmadim
Siz degismissiniz soylediginize gore normaldir 21yas benim henuz ogrenci oldugum yaslardi
Napacak kocasinin ayaklarina kapandi herhalde yazik uzuluyorum bu caresizlige ne diyelim ki?Konu sahibinden de ses çıkmadı
Yaşamaz ki... Neden yaşasın. Benim de böyle karım olsa bir erkek olarak ben de yaşamam. Şuna bak nasıl da korkuyor. Sanki koca değil, azrail...vallahi kocasınında aynı korkuyu yaşaması gerek..
Napacak kocasinin ayaklarina kapandi herhalde yazik uzuluyorum bu caresizlige ne diyelim ki?
ayy evet biraz kendine güvense yazık çok yazık..Yaşamaz ki... Neden yaşasın. Benim de böyle karım olsa bir erkek olarak ben de yaşamam. Şuna bak nasıl da korkuyor. Sanki koca değil, azrail...
Yok ben anlasamadigimizidusunmedim valla sadece birbirimizi alintiladik o kadar bence gayet guzel bir muhabbetimiz varAynı şeyleri düşünüyoruz yazıyoruz ama neden anlasamiyoruz
Evet aynen bunları yazdım bende iste
Yok ben anlasamadigimizidusunmedim valla sadece birbirimizi alintiladik o kadar bence gayet guzel bir muhabbetimiz varAynı şeyleri düşünüyoruz yazıyoruz ama neden anlasamiyoruz
Evet aynen bunları yazdım bende iste