yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Aaa gercekten cok ilginc
Olsun tatlim bir isi olsun da caliskan olsun da hic onemli degil esnaflik cogu yonuyle memuriyetten iyidir bence
Kazancı neredeyse memur maaşının iki katı.. Hemde istediği zaman çıkıp gelebiliyor eve.. Daha rahat diyor. Tabi insanın kendi işi her zaman daha iyi oluyor.

Aynen daha 20 günlükmüş ... ben o yada bu değilde en çok el kadar yavrucaga üzülüyorum.

Aileden hayir yoksa kocadan yoksa devlete siginacak .hala yaşiyorsak caresizlik diye birsey yok evet zor olur cok yipratir ama su kaldigi durumdan daha kotu olamaz
Hepimiz insaniz caresiziz saniyoruz bazen ama Allah canini almadiysa vardir birsey
Ben okumayin mesleginiz olmasin boyle cok super cagrisi yapmiyorum ama calismayan her kadinida hergun dayak yiyip eziliyor diyede lanse etmeye gerek yok
Once karakter sonra iş ve para

vallahi kocasınında aynı korkuyu yaşaması gerek..

Canim sen sorun yasamamis olabilirsin Allah da yasatmasin ama erken evlilikle sorun yasayan pek cok insan var yasin kucuk olmasi muhtemelen kocaya maddi bagimli olmayi da getiriyor beraberinde ve de buna bagli olarak kendine guvensizligi de getiriyor dedigim gibi Allah sana yasatmasin ama hic birimiz cocuklarimizahaydi erkenden evlenin yeterki hakkinizi savunun kendinizi koruyun diye nasihatte bulunamayız
Kendini koruyabilmen ozguvenin de meslege hayat tecrubesine ve malesef ki malesef kazanilan paraya bagli bir yerde

Allah iyiliğin versin mesajım dan bunu mu cikardin:)

Diyorum ki kimi arkadaş erken evlenmenin sorun yaratmayacagini yazmış bende Hayır yaratabilir konusuna parmak bastım

Bisey anlamadimda whatsabini silip tekrar yuklerse en eski konusmalar bile cikoyor dogru

Yazik sizin elinize dusen o bebege.
Sana gram uzulmuyorum, cunku tercihlerini yasiyorsun. Ama hic dusunmeden sahip oldugun o cocuk daha dogustan sanssiz. Nasil bir eve, nasil bir aileye dusmus sabi ya. Allah islah etsin hepinizi.

Kadin siginma evlerinin hali bir yana orada sonsuza dek kalma gibi bir durum olamiyor. İlla dayak yemeği beklememek gerek bazi güvencelere sahip olmayi denemek icin.

Aldigimiz hic bir para da diploma da bize ne yasayip yasamayacgimizin garantisini veremez burada sana katiliyorum ama eğer istersek dakikasında neler yapabilecegimizin bir kapisini acar.

Ya baba evi ya koca evi seçeneklerine bir de kendi basina ayakta durabilecegn hayat seçeneğini eklemekten hic bir zarar gelmez.

Edit:Önce karakter demissin ama sadece karaktere sahip olmak bir ev kirasi iki cocuk masrafina yetemiyor. Ve bu çaresizlik içindeki kadinlara "karaktersiz" demek de doğru değil.. her erken evlenen ya da is sahibi olmayan dayak yer demekle ayni şey.

Son düzenleme:
Allah iyiliğin versin mesajım dan bunu mu cikardin:)

Diyorum ki kimi arkadaş erken evlenmenin sorun yaratmayacagini yazmış bende Hayır yaratabilir konusuna parmak bastım
Yasla elbette ki alakasi yok 21yasinda evlenirsin sorun yasamazsin bir baskasi 35indeevlenir sorun yasar belli olmaz ama yine de kimse kimseye erken evlenin demez yani onu demeYe calistim ben de
Yoksa mesajinizdan baska birsey cikarmadim
Siz degismissiniz soylediginize gore normaldir 21yas benim henuz ogrenci oldugum yaslardi

Kazancı neredeyse memur maaşının iki katı.. Hemde istediği zaman çıkıp gelebiliyor eve.. Daha rahat diyor. Tabi insanın kendi işi her zaman daha iyi oluyor.
En guzelini yapmissiniz canim
Bayanlarda memuriyet daha hosduruyor maddi manevi ama bir erkek icin yeterli degil maddiyat isin icine girince hele de tek maas ise asla yetmiyor

Aynı şeyleri düşünüyoruz yazıyoruz ama neden anlasamiyoruz

Evet aynen bunları yazdım bende iste

Napacak kocasinin ayaklarina kapandi herhalde yazik uzuluyorum bu caresizlige ne diyelim ki?

Bize en büyük kötülük, ''erkektir sen ses etme, yuvana sahip çık kızım, kocana saygılı ol '' mantığı hep ..
Aslında işin, yaş, maddi ya da manevi boyutundan çok yetiştiriliş ve karakterle de çok ilgisi var ..
Yoksa kafasına ayrılmayı koyan yapıyor bir şekilde aslında ..
Bu kızın da psikolojisini bitirmişler ana oğul elbirliği ile ve ailesinin de ne kadar arkasında durduğu
tartışılır .

Yaşamaz ki... Neden yaşasın. Benim de böyle karım olsa bir erkek olarak ben de yaşamam. Şuna bak nasıl da korkuyor. Sanki koca değil, azrail...
ayy evet biraz kendine güvense yazık çok yazık..

Yok ben anlasamadigimizidusunmedim valla sadece birbirimizi alintiladik o kadar bence gayet guzel bir muhabbetimiz var
Elestirmek icin soylemiyorum sizi ama 21 yasinda kim evlense ona aman yapma etme derim yani gayriihtiyari olarak cunku hayat ortada kime ne olacagi elbette belli degil ama ozellikle de bazi seyleredavetiye cikarmamak lazim demek istemistim yoksa niyetim sizi hedef almak degildi
Beni sorarsaniz benim de yaptigim bana gore guzel degil ki ben devana gore cok gec evlendim hersey icin cok gec kaldim yas 31

Yok ben anlasamadigimizidusunmedim valla sadece birbirimizi alintiladik o kadar bence gayet guzel bir muhabbetimiz var
Elestirmek icin soylemiyorum sizi ama 21 yasinda kim evlense ona aman yapma etme derim yani gayriihtiyari olarak cunku hayat ortada kime ne olacagi elbette belli degil ama ozellikle de bazi seyleredavetiye cikarmamak lazim demek istemistim yoksa niyetim sizi hedef almak degildi
Beni sorarsaniz benim de yaptigim bana gore guzel degil ki ben de bana gore cok gec evlendim hersey icin cok gec kaldim yas 31

Ben anlamadim kocan telefonunu aldiysa sen nereden yaziyorsun bu mesajları ? Sabit bilgisayardan yazdigini dusunmuyorum cok hatali yazmişsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…