19 yaşında evlendim uzağa gelin oldum.. 6 yıldır kV ile yaşıyorum. . Suan tek derdim çocuklarıma iyi bir anne olmak.. Çünkü çok şükür başka derdim yok.. eee bunun yaşla işle ne alakası var? Olgunluk aklı basindalik başka bişey. . Azcık dik durmayı bilse kimse öte git diyemez.. Bu arada çalışmiyorum ama hiç kimseye de mecburum gibi hissettirmem. .Bende 20 yaşında evlendim ama burda bahsedilen şey daha çok genelde erken yaşta evlenen kadınların bir mesleğinin olmaması. Kocalarina adeta 'mecbur' olmaları. Yoksa tabi ki olgunluk yaşla doğru orantılı değil her zaman.
Aynen katılıyorum.Sonucu yavrum kuzum yuvam diye devam edecek ve bu şiddet artık daha nereye kadar gidecek kimbilir.Cok enteresan ilerliyor konu
Valla tek yapacagı yavrusunu bebegini kucakladıgı gibi arkasına bakmadan evden çıkmasıı ve de en yakın birimlerden yardım istemesi elbet ondan sonrasında istediği destek gelecektir.Biz burdan hepimiz bir il den gidip kurtaramayacağımıza göre bebegini aldıgı gibi çıkması lazım o evden.Bence başımızdan geçenleri yazmayın sayfa uzamasin neler yapabilir onları yazalim en azından açtığında ne yapması gerektiğini aramsin
hiç bişey anlamadımKaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,
Canim valla uzak dursunlar da agzinizin tadi kaçmasınKadın ev verdi.. Dükkan açtı.. İki kardeş üstüne ama.. Onlara yapacağımı yaptım, artık kendi istediklerimi alıcam dedi. Paragöz oldu.Anneannesiyle dedesi paragöz orası kesin. Babasıda felaket tellalı gibi adam. Hep olumsuz .. KV ona 'zırıltı' dyor.
Yazik gunah ya boyle evlilik olmaz kiO da doğru ama
kızın böyle sevgisiz gergin bir ortamda iyice kendine güveni kalmamış,
ailesi belli ki arkasında durmuyor, yaşı da küçük, bir de üstüne lohusalık
iyice psikolojisi gitmiş ..
ailesinin yanina gittiginde bir an önce evine dönsün diye cocuklarini doven bir aileye, esine donunce de kendisinin dayak yedigi kocaya sahip iki cocuklu is sahibi olmayan bir kadin vardi.Uff ne cok tartistiniz arkadaslar ya susup sinmenin ,evliligin kotu gitmesinin yaşla, isle ne alakasi var
Kadin devlet calisani oluyor meslegi elinde oluyor dayak yiyor yuvamda yuvam diyor
Ben calismiyorum 21 yasindada evlendim ama dayak yemedim esim laf sokup durmadi .. kv ,gorumceye ses cikaramamazlik yapmadim ?? Bunlar olsaydi yuvamda yuvam demezdim
karakter meselesi bu..
aç ölecegimi bilsem durmam yahu oyle adamla
Sen kendine deger vermessen kimse vermez isterse ceo ol :)) 30 yasinda evlen
Saka misiniz ya sanki her bosanmak isteyen sirf parasizliktan bosanamiyor
gecen ailem arkamda deyip deyip hala daha bosanamayan vardi ?? Caresizlikten oldugunu sanmiyorum ..
bi cogu ,dovsede sovsede dul kadin olmamak ,basimda adam olsun diye dusunuyorlar ya burda evim cok guzel diyen bile var sirf o bozulcak diye dusunuyor gelmis bosanma asamasina
Meslek, para degil 2 gram beyin lazim
Canim valla uzak dursunlar da agzinizin tadi kaçmasın
Yokluklari gercekten daha iyi oluyor bu erkek ailelerinin
Yazik gunah ya boyle evlilik olmaz ki
Cirkef kaynana da arada ortaligi karistiriyor
Aaa gercekten cok ilgincBu arada eşimde gidip tarih öğretmenliği okuyup gelip esnaf olan tek insan herhalde.