yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Bende 20 yaşında evlendim ama burda bahsedilen şey daha çok genelde erken yaşta evlenen kadınların bir mesleğinin olmaması. Kocalarina adeta 'mecbur' olmaları. Yoksa tabi ki olgunluk yaşla doğru orantılı değil her zaman.
19 yaşında evlendim uzağa gelin oldum.. 6 yıldır kV ile yaşıyorum. . Suan tek derdim çocuklarıma iyi bir anne olmak.. Çünkü çok şükür başka derdim yok.. eee bunun yaşla işle ne alakası var? Olgunluk aklı basindalik başka bişey. . Azcık dik durmayı bilse kimse öte git diyemez.. Bu arada çalışmiyorum ama hiç kimseye de mecburum gibi hissettirmem. .

allah allah insan sinir anında içini boşaltmak için annesine anlatır kötülerde kiminle dertleşiceksiniz başka.ay o kadar kıymetli anası varsa niye evlemiş.ne saçma yahu.alın bebeğinizi gidin annenizin yanınıza madem ölüm korkunuz var o evde ne işiniz var.hiç söz sahibi olamıcak mısınız siz ona mı sorucaksınız ne konuşucağınızı bu adamdan size hayır gelmez korkmayın bu kadar.

Cok enteresan ilerliyor konu
Aynen katılıyorum.Sonucu yavrum kuzum yuvam diye devam edecek ve bu şiddet artık daha nereye kadar gidecek kimbilir.
Ruhsal psikolojik araştırma gibi bütün konularına şöyle bir bakınca acaba kadınlar bu kadar şeyden sonra nasıl tepki veriyor gibi ilginç ve de tuhaf.....

Bence başımızdan geçenleri yazmayın sayfa uzamasin neler yapabilir onları yazalim en azından açtığında ne yapması gerektiğini aramsin

Bence başımızdan geçenleri yazmayın sayfa uzamasin neler yapabilir onları yazalim en azından açtığında ne yapması gerektiğini aramsin
Valla tek yapacagı yavrusunu bebegini kucakladıgı gibi arkasına bakmadan evden çıkmasıı ve de en yakın birimlerden yardım istemesi elbet ondan sonrasında istediği destek gelecektir.Biz burdan hepimiz bir il den gidip kurtaramayacağımıza göre bebegini aldıgı gibi çıkması lazım o evden.

Uff ne cok tartistiniz arkadaslar ya susup sinmenin ,evliligin kotu gitmesinin yaşla, isle ne alakasi var
Kadin devlet calisani oluyor meslegi elinde oluyor dayak yiyor yuvamda yuvam diyor
Ben calismiyorum 21 yasindada evlendim ama dayak yemedim esim laf sokup durmadi .. kv ,gorumceye ses cikaramamazlik yapmadim ?? Bunlar olsaydi yuvamda yuvam demezdim
karakter meselesi bu..

aç ölecegimi bilsem durmam yahu oyle adamla

Sen kendine deger vermessen kimse vermez isterse ceo ol :)) 30 yasinda evlen
Saka misiniz ya sanki her bosanmak isteyen sirf parasizliktan bosanamiyor

gecen ailem arkamda deyip deyip hala daha bosanamayan vardi ?? Caresizlikten oldugunu sanmiyorum ..

bi cogu ,dovsede sovsede dul kadin olmamak ,basimda adam olsun diye dusunuyorlar ya burda evim cok guzel diyen bile var sirf o bozulcak diye dusunuyor gelmis bosanma asamasina
Meslek, para degil 2 gram beyin lazim

Kaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
hiç bişey anlamadım

Ohooo siz tartışırken bence konu sahibi kocasıyla barıştı yeni konusuna kadar

Bu arada bende erken evlenenler kervanındanim ancak yaş ile olgunlugun ne ilgisi var kısmına katılmıyorum. 21 yaşında evlendim şimdi 31 yaşındayım ve geçen 10 yıl içinde çok değiştim mesela.ancak şu da var ki hakkını savunan kadın yaşı, mesleği, inancı ne olursa olsun her durumda kendini korur.burada yaşı olgun, ısı olan, ailesi destekçisi olan ama kocam da kocam diye tutturan herseye boyun eğen insanlarda okuduk.

Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,

Bebegını koruyamamaktan korkuyorsan neden evden çıkıp bir yere gitmiyorsun ki? Vallahi yazık evdeki bebeğe.

Kadın ev verdi.. Dükkan açtı.. İki kardeş üstüne ama.. Onlara yapacağımı yaptım, artık kendi istediklerimi alıcam dedi. Paragöz oldu. :KK70: Anneannesiyle dedesi paragöz orası kesin. :KK70: Babasıda felaket tellalı gibi adam. Hep olumsuz .. KV ona 'zırıltı' dyor. :KK70:
Canim valla uzak dursunlar da agzinizin tadi kaçmasın
Yokluklari gercekten daha iyi oluyor bu erkek ailelerinin

Son durum ne ola ki. Allah muhafaza yinede. O kadar kötü durumdayken dahi buraya yazan konu sahibinide bebeginide Allah korusun. Aslında en çok o bebeği Allah korusun. Minicik gözleriyle ne çok korkuyordur şimdi anasının yüzüne bakıp.

O da doğru ama
kızın böyle sevgisiz gergin bir ortamda iyice kendine güveni kalmamış,
ailesi belli ki arkasında durmuyor, yaşı da küçük, bir de üstüne lohusalık
iyice psikolojisi gitmiş ..
Yazik gunah ya boyle evlilik olmaz ki
Cirkef kaynana da arada ortaligi karistiriyor

Uff ne cok tartistiniz arkadaslar ya susup sinmenin ,evliligin kotu gitmesinin yaşla, isle ne alakasi var
Kadin devlet calisani oluyor meslegi elinde oluyor dayak yiyor yuvamda yuvam diyor
Ben calismiyorum 21 yasindada evlendim ama dayak yemedim esim laf sokup durmadi .. kv ,gorumceye ses cikaramamazlik yapmadim ?? Bunlar olsaydi yuvamda yuvam demezdim
karakter meselesi bu..

aç ölecegimi bilsem durmam yahu oyle adamla

Sen kendine deger vermessen kimse vermez isterse ceo ol :)) 30 yasinda evlen
Saka misiniz ya sanki her bosanmak isteyen sirf parasizliktan bosanamiyor

gecen ailem arkamda deyip deyip hala daha bosanamayan vardi ?? Caresizlikten oldugunu sanmiyorum ..

bi cogu ,dovsede sovsede dul kadin olmamak ,basimda adam olsun diye dusunuyorlar ya burda evim cok guzel diyen bile var sirf o bozulcak diye dusunuyor gelmis bosanma asamasina
Meslek, para degil 2 gram beyin lazim
ailesinin yanina gittiginde bir an önce evine dönsün diye cocuklarini doven bir aileye, esine donunce de kendisinin dayak yedigi kocaya sahip iki cocuklu is sahibi olmayan bir kadin vardi.

Buna ne gibi çözüm sunabiliyoruz? Koskoca bir hic...

Eğitim is sahibi olup ayni zamanda kendine değer vermemek kötü bir seçimdir. Ama eğitim ve is sahibi olmayip kacmak isteyip kacamamak caresizliktir.

Çaresiz kalmamak için eğitim ve is her zaman gereklidir. Caresizlik en kötüsü..

X