yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

En mantiklisi esiyle tanistigi evlilik programina baglanip yardim istemesi..

Eşiyle orda tanışmamış, eşini tvde görmüş dışarıda tanışmış programla bir alakası yok yani, en azından ben konudan öyle yazdığını hatırlıyorum.

Haberleri tabi ki yoktur ama varsa o zamandan talip olan kadınlar nelerden kurtulduklarını bilmiyorlar bile :110:

Off bu kızcağızın durumuna çok üzülüyorum ..
Allah yardımcısı olsun, bunca sadistliğin içerisinde o da aklını kaybetmiş gibi ..

Ben çocuğuma bakmak için açıkçası iki senedir çalışmıyorum.. Ama eşim, bırakın başıma kakmayı bu durumdan oldukça memnun.. Hiç para hesabı yapmaz bana.. Durumumuz kötü değil ama aşırı iyide değil. Yine de ne akşam geldiğinde, ne var ne yok bana verir.. Evdeki hesap kitabı ben tutarım.
Ben size bişey demiyorum yanlış anladınız beni. Kaldı ki ben çocuğum olmadığı halde 1 senedir çalışmıyorum dinlenmek için, yani sizi zaten bu konuda elestiremem. Demek istediğim şey her çalışmayan ya da erken yaşta evlenen kadın eşine mecbur değildir, bir mesleği vardır her an geri donebilecegi, diploması vardır, ailesi vardır arkasında.
Ama bu tür konularda ki kadınlar bunca şeye rağmen hala "yuvam dağılmasın" diyorsa gerçekten ya aptaldır ya da gerçekten çaresizdir diye düşünüyorum. O yüzden diyorlar, niye acele ettin evlenmekle, hamile kalmakla vs. Gençlik yıllarını böyle bir hayatla mahvediyorlar

Ne var dertleşmemisin annemle başkasıyla bunu ilk yapan değilsinzki.norml yani eşinizin tepkisi a norml demekki .gidrceksin ne bn olsam o öyle dediği an o gelmeden çıkarım .daha da dönmem .yalvarmayın.

Çok merak ettim kim olduğunu, eşinin ismini,cismini bilen var mı? özelden :KK66:

ya konu sahibi, whatsapp tan korkuyosun buraya yazıyosun ya bunları görürse kocan.anlamadım ben seni

Eşiyle orda tanışmamış, eşini tvde görmüş dışarıda tanışmış programla bir alakası yok yani, en azından ben konudan öyle yazdığını hatırlıyorum.

Haberleri tabi ki yoktur ama varsa o zamandan talip olan kadınlar nelerden kurtulduklarını bilmiyorlar bile :110:

Oyle mi? Ben de ordan tanismis sandim vallahi.. o zaman alakasi yok yani... Baglansa ne diyecek..

Bakın ben gidiyorum mesaim bitiyor.. son durum nedir hepiniz buralardasınız ..varmı konu sahibesinden bir haberr..:KK53::KK53:

Oyle mi? Ben de ordan tanismis sandim vallahi.. o zaman alakasi yok yani... Baglansa ne diyecek..

Hiç bir şey diyemez ki? Neden boşanmıyorsun? sorusuna cevabı var mı ki? Geçen hafta bu adam doğumla birliklte değişmiş bir dediğini iki etmiyordu, ilgisi had safhadaydı, zorla koca savunucusu yaptırıyolar resmen :KK34:

Bu konunun sonu nereye varacak merak ediyorum.

Ben soyleyeyim.
kocasi kurbagadan prense donusecek. Kaynana da cadiliktan tövbe edip hacca gidecek.. Mutlu mesut yasayacaklar ve gokten 3 elma dusecek biri konu sahibine, biri hacdaki kaynanaya biri de harika kocaya...

Hayır görmedim . Önceki konularında okumuştum.
disarda tanismislarmis evlilik programinda degil. Adam sadece evlilik programina cikmis yani..

Kocaya bak ne adamlar var ya.bn eşimin yüzüne söylüyrm annesini filn :) bunda ne var

Bence annesini kotulemeyin. Insan ohlu bu beser sasar derler. Siz kotulemeyin ne olur ne olmaz..

Hiç bir şey diyemez ki? Neden boşanmıyorsun? sorusuna cevabı var mı ki? Geçen hafta bu adam doğumla birliklte değişmiş bir dediğini iki etmiyordu, ilgisi had safhadaydı, zorla koca savunucusu yaptırıyolar resmen :KK34:

E diyecekler ki bosan bu sefer ozguvensiz ayakta duramayan kadinlar var ya hala deyip bi guzel sayacak program sunuculari... yani yine suclu konu sahibi çıkacak. ..

Bende çok uzuluyorum:cry::KK42:

Kocası insanlıktan yoksun, merhametsizin biri tabi bulmuş ufacık kız, doğru düzgün sahip çıkanı yok
işkence ediyorlar kıza analı oğullu ..
İnsanlar psikolojik testlerden geçmeli cidden evlenmeden,
böyleleri insanın başını yakıyorlar .

Ben soyleyeyim.
kocasi kurbagadan prense donusecek. Kaynana da cadiliktan tövbe edip hacca gidecek.. Mutlu mesut yasayacaklar ve gokten 3 elma dusecek biri konu sahibine, biri hacdaki kaynanaya biri de harika kocaya...

disarda tanismislarmis evlilik programinda degil. Adam sadece evlilik programina cikmis yani..
Hmm yanlış anlamışım ben :KK58:

Ben soyleyeyim.

Ay bilgece kahkaha attim. Tam sirlar dunyasi tadinda.. alttaki 70 ziyaretciye de selamlar olsun bu arada..

X