Ay lütfen test yapın bence gebe olabilirsiniz, ne olur ne olmaz iş falan yapmayın uzanın. Rabbim hayırlısını versin. Hemen kimseyle paylaşmayın. İnşallah hamilesinizdir...merhaba arkadaslar en guvendigim yer burasi yazilqrinizi okurken umudumu yitirmiyorum..9 senedir cocuk yolu gozluyorum ve bu ay asla daha once yasamadigim bi an yasiyorum.bu ay ilk defa adetim 9 gun grcikti adet gunumden onceki uc gun kuru kuru sanci cektim adet olcam sandim ama olmadim o agrilar bitince kac gundurde kahve rengi lekelerim var adet gormedim daha ama arada kirmizimsida oluyor ama cok oldugunu soyleyemem silince geliyor bide ayakta durunca falan ne olur bilgilerinizi paylasirmisiniz
ay canım ya konuya bakıp bakıp durdum biri cevap versin diye bilgim yok pek yanlış bişey söylemek istemedim aklım kalacaktı kimse bilgi vermeseydi. inşallah hamiledir konu sahibiAy lütfen test yapın bence gebe olabilirsiniz, ne olur ne olmaz iş falan yapmayın uzanın. Rabbim hayırlısını versin. Hemen kimseyle paylaşmayın. İnşallah hamilesinizdir...
Lütfen buraya da yazın. Test var mı elinizde??Insallah cnm tesekkur ederim
Bende imdat sesime cevap verecek umut olacal belki diye elinde tlf bekliyorum..anonim Tskler cnmay canım ya konuya bakıp bakıp durdum biri cevap versin diye bilgim yok pek yanlış bişey söylemek istemedim aklım kalacaktı kimse bilgi vermeseydi. inşallah hamiledir konu sahibi
Test yok olsada korkuyorum yapmayaLütfen buraya da yazın. Test var mı elinizde??
Ayy tahmin edebiliyorum. İnşallah inşallah hamilesinizdir. Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün. hayırlı sağlıklı bir evlat versin. Ben bile çok merak ettim. Öğrenince lütfen ama lütfen bizimle de paylaşın...Test yok olsada korkuyorum yapmaya
inşallah hamilesinizdir Alahın izniyle hayırlı bi evladınız olur..Bende imdat sesime cevap verecek umut olacal belki diye elinde tlf bekliyorum..anonim Tskler cnm
merhaba arkadaslar en guvendigim yer burasi yazilqrinizi okurken umudumu yitirmiyorum..9 senedir cocuk yolu gozluyorum ve bu ay asla daha once yasamadigim bi an yasiyorum.bu ay ilk defa adetim 9 gun grcikti adet gunumden onceki uc gun kuru kuru sanci cektim adet olcam sandim ama olmadim o agrilar bitince kac gundurde kahve rengi lekelerim var adet gormedim daha ama arada kirmizimsida oluyor ama cok oldugunu soyleyemem silince geliyor bide ayakta durunca falan ne olur bilgilerinizi paylasirmisiniz
Ya cikmazsa testte endisesi korkutuyor beni on sene oldu o yikimin altindq defalarca kaldim:::bence canım kesinlikle test yapmalısın bende daha önce hamileydim öyle kahverengi lekeler geldi sildikçe geliodu,sonra tabi sonuç düşük,kürtaj oldum, bence direk doktora git.hem neden korkuyosun test yapmaktan anlamadım.allah gönlüne göre versin tatlım hayırlı haberler inşallah
Ya cikmazsa testte endisesi korkutuyor beni on sene oldu o yikimin altindq defalarca kaldim:::