Yalvaririm yardim kizlar

Canem86

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
33
4
merhaba arkadaslar en guvendigim yer burasi yazilqrinizi okurken umudumu yitirmiyorum..9 senedir cocuk yolu gozluyorum ve bu ay asla daha once yasamadigim bi an yasiyorum.bu ay ilk defa adetim 9 gun grcikti adet gunumden onceki uc gun kuru kuru sanci cektim adet olcam sandim ama olmadim o agrilar bitince kac gundurde kahve rengi lekelerim var adet gormedim daha ama arada kirmizimsida oluyor ama cok oldugunu soyleyemem silince geliyor bide ayakta durunca falan ne olur bilgilerinizi paylasirmisiniz

Bi bilgim yok canım ama İnşAllah Allahım gönlünde olanı hakkında hayırlı eylemiştir,İnşAllah bebişin seninledir

Ay lütfen test yapın bence gebe olabilirsiniz, ne olur ne olmaz iş falan yapmayın uzanın. Rabbim hayırlısını versin. Hemen kimseyle paylaşmayın. İnşallah hamilesinizdir...

Ay lütfen test yapın bence gebe olabilirsiniz, ne olur ne olmaz iş falan yapmayın uzanın. Rabbim hayırlısını versin. Hemen kimseyle paylaşmayın. İnşallah hamilesinizdir...
ay canım ya konuya bakıp bakıp durdum biri cevap versin diye bilgim yok pek yanlış bişey söylemek istemedim aklım kalacaktı kimse bilgi vermeseydi. inşallah hamiledir konu sahibi

ay canım ya konuya bakıp bakıp durdum biri cevap versin diye bilgim yok pek yanlış bişey söylemek istemedim aklım kalacaktı kimse bilgi vermeseydi. inşallah hamiledir konu sahibi
Bende imdat sesime cevap verecek umut olacal belki diye elinde tlf bekliyorum..anonim Tskler cnm

Test yok olsada korkuyorum yapmaya
Ayy tahmin edebiliyorum. İnşallah inşallah hamilesinizdir. Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün. hayırlı sağlıklı bir evlat versin. Ben bile çok merak ettim. Öğrenince lütfen ama lütfen bizimle de paylaşın...

Bence kesinlikle test yapın.
Benimde hamileliğimin başında kahve rengi lekeler oldu ardından düşük tehlikem başlamıştı.

Eğer hamileyseniz enazında doktora gidip düşüğü önleyebilirsiniz.
Rabbim gönlünüze göre versin.

Benimde kahverengi lekelerim oldu . Bir iki damla kan gördüm. Sonra akintim beyaz oldu. Doktora gittim kistin var dedi adet olursun ilaç vermiyim dedi ve adet oldum. Ama inslh sen hamilesindir canim

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler insallah hamileyimdirnsonucu paylasirim sizinle canlar cvp verdiginiz icin tskler

bence canım kesinlikle test yapmalısın bende daha önce hamileydim öyle kahverengi lekeler geldi sildikçe geliodu,sonra tabi sonuç düşük,kürtaj oldum, bence direk doktora git.hem neden korkuyosun test yapmaktan anlamadım.allah gönlüne göre versin tatlım hayırlı haberler inşallah

Ya cikmazsa testte endisesi korkutuyor beni on sene oldu o yikimin altindq defalarca kaldim:::

Ya cikmazsa testte endisesi korkutuyor beni on sene oldu o yikimin altindq defalarca kaldim:::

anladım canım ama şimdi allah korusun bi düşük tehlikesi yaşarsan bu daha buyuk bı yıkım olur.seni çok ii anlıyorum.yinede tercih senin tabii.allah gönlüne göre versin rabbim bi gün inşallah nasip eder.

Merhaba kizlar malesef on gun sonra tekrar adet gordum ama ilk defa bu ay gercekten farkli hissetmistim hayirlisiii..rabbim tum isteyenlere versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…