- 28 Ocak 2009
- 33.741
- 54.981
-
- Konu Sahibi sonay hasretim
Eklediğim linke tıkla açabilirsin,yukarıya ekledim linki.yeni konu açmayı bilmiyorum steyi yeni yeni keşfetmeye çalışıyorum konu sahıbınden özür diliyorum o halde
yaaaa hunharca kükredimstreç folyo da işini görür, adamı popişinden bağla kendine daha garanti olsun
İçse keşke daha ne isterdim mi ? İçki iyi bir şey mi ?Icki icmiyoki hayatta icmez.icse keske daha ne isterdim
içmemesine üzülmen de ilginç iyi misin sen kuzumIcki icmiyoki hayatta icmez.icse keske daha ne isterdim
Alla alla insan kocasinim icki icmesini istermi ya cok sasirdim...arkadasim daha iyi seyler dile allahtan daha iyi keskeler meselaIcki icmiyoki hayatta icmez.icse keske daha ne isterdim
Tvde izlemistim cocuk istemeyen erkeklrin bilinaltinda yatan nedenleri olurmus anne baba ayriligi kiskanclik cocugun onu yerini almasindan korkma gibNe olur yardim Slm bayanlar öncelikle yardim eden etmeyen herkeze teşekkür ederim. Benim cok ciddi bir sorun um var.4 yillik evliyim ve esim cocuk istemiyor.bendende ayrilmiyorum.evlenmeden once evlenir evlenmez cocuk yapalim derdi ama simdi hic düşünmediğini söylüyor.bana yazik degilmi.yasım geciyor.artik dayanamiyorum.onunda seveceğine eminim.ne olur yardim yalvaririm yardim edin.
Kayinvalidem bana bacaklarinla sar cikmasin dedi ama onuda yapamiyorum başıma kakar diye