yalvaririm yardım edin allah rızası için

İnsanların evlendiğinde bebek istememeleri bana her zaman garip gelmiştir Belki de bulunduğum büyüdüğüm çevre ile ilgilidir diyeceğim ama son derece gelişmiş bir yerde yaşıyorum

'kalp atislarini duyunca yumusar' nasil bi tavsiyedir ya?
kadin olarak istemedigimiz sey yapilsa nasil hissederiz? erkeklere bazi konularda kiziyoruz diye de boyle bi seyi nasil mubah goruruz? cok akilliyiz galiba..
zorla hamile kalinca, esinin guveni mi kalacak kadina? daha beter dusman olursa ya?
konu sahibi, lutfen bi oyuna kalkisma.. huzursuz bi sekilde sahip olmak istemiyosun sen o cocuga..

bir erkek çocuk istemiyorsa o evlilikten ya beklentisi yoktur ya da sorumluluk sahibi değildir. benim eski eşimde önce istemiyordu sonra ailesinin ve benim baskıma dayanamadı kabul etti tedavi oldu vs. sonra bebeğimiz oldu ama ona hiç sıcak bir baba gibi davranmadı vs. boşandık biz ve 1,5 yıldır ne arıyor çocuğu ne soruyor üstelik aynı şehirde 20 dk lık uzaklıktayız oğlum baba kavramını bilmiyor. yani bu kafadaki adamadan çocuğun olsa ne olmasa ne? bir sıcak yuva veremeyeceksen o çocuğun günahına girmemek gerek ben hata yaptım iyiki oğlum var ama keşke babası da olsaydı anlatabildim mi bilmiyorum ama annelik bencillik götürmez. sırf o duyguyu tatmak için de sağlıksız ortama çocuk doğurmayın. hadi hamile kaldın adam seninle kontrole doğuma gelmeyince için sızlamaz mı? çocuğu sevmeyince o çocuğun boynu bükük kalmaz mı? bunları da düşünmeni öneririm
hakkınızda hayırlısı olsun

Tvde izlemistim cocuk istemeyen erkeklrin bilinaltinda yatan nedenleri olurmus anne baba ayriligi kiskanclik cocugun onu yerini almasindan korkma gib

Zorla babalık olmaz tabii ama bu arkadaşta çocuk sahibi olmak, anne olmak istiyor. Üstelik en başından söylemiş eş tamam demiş. Adam hem tamam diyor, hem dememiş gibi davranıyor sonra da konu sahibi zorla baba yapmak için uğraşıyor oluyor. Nasıl ki zorla kimseye bişey yaptıramazsanız sizi de kimse mecbur edemez istemediğiniz şeylere, biriniz çocuk çok istiyor biriniz istemiyor eğer ki içinizden birinin istediği olacaksa diğerine çok büyük haksızlık olacak..

Korunma demişsiniz ama adam kendi korunuyor belki.

Ve ayrıca diyelim ki hadi konu sahibi korunmadı hamile kaldı..

Çocuk asla düşünmüyorum diyen adamdan nasıl baba olur.

Belki aldır diyecek çocuğu.

Ya bence co uk konusu cok hassas bir durum takdir edersiniz.yani dogunca belki sever diye de cocuk yapilmazki
Lütfen konu sahibini yalnis yonlrndirmeyelim , her mesaji şimdi itinayla okuyo ve fikir almak istiyo konu sahibi.
Canim benim fikrim kocani evir çevir alttan gir üstten çık ikna et başka yolu yok , bu konu ikinizin karar vereceği bir durum. Eşin hazır olmadan asla...cocuk yapmaya kalkisma canim benden tavsiye çünkü bunun sonrasi da var sevmesine sever ama ilgilenmesini de bir zaman sonra istersin sorumluluk sahibi olmasını istersin.sonra demesin ben hazır değildim istemiyodum.
Allah muhafaza uzulursun.
Allah yardımciniz olsun

Hep kadin mi kendini hazir hissetmeyecek,erkeginde bu duruma kendini alistirmasi,hazir olmasi lazim.nasil ki kadina boyle bir durumda saygi duyulmasi gerektigini savunuyorsak,erkege de zaman tanimaliyiz bu konuda..cocuk icin endiseleri var demekki,belki isyecegi sartlarda yetistiremeyecegini dusunuyor,belki ona yetemeyecegini dusunuyor,bunlari düsunup cicugu erteyen adamda bence zamani gelince iyi bir baba olacaktir..yoksa cocuk yapmanin zor bir yani yok ki..

Kayinvalidem bana bacaklarinla sar cikmasin dedi ama onuda yapamiyorum başıma kakar diye

Böyle zorla çok yanlış arkadaşım..bana kalırsa karşına al ve net olarak konuş neden istemediğini sor .daha önce anne olmak istediğinde onun tamam dediğini şim di ise neden fikrinin değiştiğini sor ve net cevaplar iste..yada terapiste gitmeyi teklif et bu durumun seni rahatsız ettiğini anlat.İnsanlar konuşarak anlaşır zorla olmaz ssonra pişman olacağın şeyler olmasın..

bir insanı istemedği bir şeye mecbur bırakmak çok büyük bir cesaret.
ya adam gerçekten hazır değilse
ya baba olamayacağını biliyorsa ruhen
veya evliliğinizde gelecek görmüyor diye bu işi ertliyorsa
günahsız bir yavruyu buna ortak etmek, eşinizin bilgisi dışında hamile kalmaya çalışmak mantıklı mı?
beklentiler uyuşmuyorsa ilişkiyi sonlandırmak çok daha iyi değil mi?
bence eşinizle konuşup neden bebek istemediğini öğrenin ona göre de bir yol çizersiniz.

ayrıca mahrem şeyleri kayınvalide ile konuşmak çok yersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…