yalvaririm yardım edin allah rızası için

iki taraf istemediği takdirde çocuk yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum, ama size eşiniz söz vermiş hemen çocuk diye birde bu var, acaba bir sorunu varda size söylemiyor olabilirmi
bence çok istiyorsanız ; sen baba olmak istemiyorsun ama ben anne olmak istiyorum sorumluluk sadece bana ait olsada ben istiyorum , şeklinde kat i konuşmayı deneyin

Bence eşinizden başkası ile çözemezsiniz bu durumu. Oturup konuşup ikinizin rızası ile ortak bir yol en makbulü. dilerim hersey istediğiniz gibi olur.

Icki icmiyoki hayatta icmez.icse keske daha ne isterdim

Öyle söyleme. İçkibütün kötülüklerin anasıdır. İçke keşle içmese diye dua ederin. Hem farz edelim ki içen biri olsa kocan içki içirerek ona hamile kaldın. O cocuğun sağlığından şüphe ederim. one benzer şeyler duymuştum ama araştırmadım. Belki kocan ekonomik olarak zorlanacağınızı düşündüğünden istemiyodur ya da aranızda sorunlar vardır emin değildir. Açıkça konuşmalısın. Belki de sana söylememiştir kocanın çocuğu olmuyodur Allah korusun da olabilir öyle şeyler. Konuşmalısın.

vauuuuu kayınvalidende neymiş yahu
ama böyle bir şeyi paylaşman yakışık almamış be konu sahibi
şaka bir yana eğer istemiyorsa belki bir sebep vardır

Ismine vuruldum derdini tuttum
'sexs' ne ya anlamı ne çoğulmu demek istedin tötöbe şu okullarin açılmasınada çok var daha .

Ben anlamadım anlatırmısınız??
Biraz cahil kaldım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…