yalvaririm yardım edin allah rızası için

İstememe sebebi nedir? Acaba çocuğu olmadigini biliyor da istemiyorum ayagina mi yatıyor

zorla güzellik olur mu hiç hele ki çocuk konusunda..Siz korunmasanız çocuk olunca ya sizden iyice uzaklaşırsa eşiniz.Ortak sorumluluk bu sonuçta,birlikte karar vermelisiniz..Biz ikimizde düşünmüyorduk yakın çevremizdeki bir arkadaşımızın bebeği oldu ,onu gördükçe eşim çocuk ister oldu.
Bebek yakınında olursanız belki sizin eşinizde ister

Kayinvalidem bana bacaklarinla sar cikmasin dedi ama onuda yapamiyorum başıma kakar diye

nasıl yani...
ben anlamadım neyi sarıcak ne çıkmayacak

herkes biliyorda ben bilmeden soruyorsam cahilliğime doymayım

yanlış yere park ettin

bunu da yeni gördüm kk da

seni çok iyi anlıyorum..ben 5 yıldır evliyim ve şükür 5 aydır bebek deniyoruz...şükür diyorum çünkü benimde eşim istemedi..ister korun ister korunma ister kocanı sarhoş et yani ne yaparsan yap eğer kocan istemiyorsa olmuyor canım...ne diller döktüm bende..5 aydır umutla bekliyorum henüz olmadı ama inşallah olcak inşallah seninde olur..bu konuyu konuşmaktan vazgeçme sakın..kayınvaliden falanda söylesin torun diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…