yalvaririm yardım edin allah rızası için

sonay hasretim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
18
1
37
Ne olur yardim Slm bayanlar öncelikle yardim eden etmeyen herkeze teşekkür ederim. Benim cok ciddi bir sorun um var.4 yillik evliyim ve esim cocuk istemiyor.bendende ayrilmiyorum.evlenmeden once evlenir evlenmez cocuk yapalim derdi ama simdi hic düşünmediğini söylüyor.bana yazik degilmi.yasım geciyor.artik dayanamiyorum.onunda seveceğine eminim.ne olur yardim yalvaririm yardim edin.

Esim 41 yasinda ben 28.ayrilmiyoda.birkere ayrilmak istedim baba evine donmek cok zor birgun durdurmadilar beni geri döndüm pasa paşa. Ben onunla evlenirken zaten dedim ben anne olmak istiyorum diye oda tamam dedi ama 4 yil bana yazik degilmi.

selam kızlar,nasılsınız? ben çok sınırlı ve gerginim şimdi nedenini söyleyeceğim size ,siz olsanız napardınız?
eşimle görücü usulu tanıstık mantık evlılıgı sayılır bır sure gorustuk ve evlenmeye karar verdık 1 buucuk yıllık evlıyım, cok sorunlar yasadım aılesıyle, suan araya resmıyet koydum on gunde bır gıdıyorum vsss. asıl sorun eşımle alakalı eşim cinsel yonden çok ısteksız , artık bende oyleyim.aşırı derecede sexse düşkün şehvetlı gıydığım çamaşırlar jartiyerler baskası olsa yemınle sabaha kadar..... anlayın işte.suan 2 haftadır sexs yapmıyoruz ve bu beniçok üzüyor kendımı degersiz çekici olmayan biri gibi hissediyorum ve artık bende ondan soğudum.işte bıraz sorunlar var maddı yonden sıkıntı var ama bu derece etkilermı hayatımızı şaştım kaldım. ne yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum.teşekkürler

konunuzu ayrı açın. bu konu başka bir üyenin konusu

başka bir konu üzerine konu açanıda ilk kez gördüm.tatlım biraz daha sabret derim ben aslında eşinin yaşı dahada büyük.belli bir süre tanı sonrada ben korunucam sen korunma de ve korunma oluncada aldır demez inş.aklıma başka bişey gelmedi açıkcası.

konu altına konu açana ilk kez gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…