• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım fikir verin yardım?!?!Kına düğün yada bir çeşit eğlence???

Gzm3422

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
11
1
1
34
Arkadaşlar çok zor durumdayım. Sevdiğimle 2 yıldır beraberiz. Ciddi düşünüyoruz evlilik teklif etti. Ailelerle tanışacağız.Bir sorun olmazsa inşallah evleneceğiz. Benim sorunum şu, ben tören çalgı çengi hengame olmadan sadece nikahla evlenmek istiyorum. Ailemde öyle kalabalık değil 50 kişi anca gelir bir davete.Sevgilimin ailesi ise ya kına ya düğün olsun diyolarmış. Hadi düğünü geç boşa masraf ve yorgunluk, e bu durumda göbek atmaya takı takmaya illa kına olmalıymış, ben ve aileme eski demode ıyyy gelen birşey kına e düğünde desen öyle. E bu durumda sadece benim dediğim olursa bu iş olmaz gözüken o. Onlarda haklı bi yandan hak veriyorum ama kendimi öle çalgı çengi yabancı hissediceğim mutsuz olucağım bindallılar yüksek tepeler yapacak biri değilim acayip ters geliyo bana anlatamam. Ben napayım? Bir eğlence törenimsi sade eğlence ne olur napılır akıl fikir verin. Sırf bu yüzden soğuduk aramız açıldı açılcak. Ailem nikah kıy git der hiç işi olmaz ailemin göstermelik eğlencelik şeylerle. Onlarda ise bir şey en azından yapılmalı eğlence olmalı kafası var. Her fikre açığım beni olabildiğince az yoracak göbek attırmıcak kendimi ben nerdeyim napıyorum dedirtmicek sade ama 2 tarafada hitap eden bişey olmalı. İlişkim sanırım sizin vereceğiniz fikirlerle düzelecek. İnşallah!!!

Güzel bir kır düğünü yapın yemekli..Nikahta orda kıyılsın.Önce nikah olur sonra takı takılır ve yemekler yenilir.Müzİk olsun ama canlı değil arka fonda sakin patırtısız bir müzik çalsın..Bizde sevmiyorduk öyle geleneksel düğünleri ve bizimkide anlattığım şekilde oldu ve bence harikaydı.

Biz düğünümüzü oynamali yapmayacagiz.
Kina formati henüz düşünmedim ama düğünümuz net begeneceginizi umuyorum anlatayim.
Insallah hayal ettigimiz gibi yapabiliriz bizde..

Yasadigimiz sehirde güzel bir mekan var hava sartlarina göre açık alan olabiliyor üstü aynali camli bir sekilde örtülebiliyorda. Yaz olursa yemyeşil havuzlu bahce ilkbahar olursa da öyle üstü kapalı bir bahcenin icinde :)

Önce nikahimiz kiyilacak.
Sonra canli müzik olacak. Arkadaslari var nisanlimin istedigimiz repertuar da calacaklar.
Türk sanat müziği olabilir diye düşünüyoruz. Nisanlim da bende seviyoruz o müzik tarzini. 3 yada 5 sarki yeterli olur herhalde.
Yemeksiz düğün yapılmaz bizim burada. Sonrasinda da yemek ikrami olacak. Sonra hepimiz evlerimizeee :)
Taki töreni istemiyorum. Takisini takmak isteyen hediyesini verecek olan zaten verir.

Düğün galiba en olabilir gözüken kına direk benim başıma patlıcak yoksa. Düğünde yine küçük bütçeli olmalı ikimizde en azından bunda hemfikiriz. Salon düğünümü kır düğünümü araştırmak gerekiyor fiyatları. En sade düğün neyse o olur sanırım, İstanbul dayız seçenek çok ama bütçe meselesi... En kısa en sade şekliyle olan düğünden olsa bari, sizde varmı etrafınızda böyle yapanlar kızlar, amaç millet toplansın adı düğün eğlence olsun işte :p

Bende düğünde zorla oynayacğım nişanlımda bende kısa tutmaktan yanayız. aile baskısı üstümde olsa da kına yapmayacağım inşallah. kayınvalidem ayrı annem ayrı yerdn baskı yapıyorlar ben oynamayı hiç sevmeyen biriyim yazık günah kınaya yapacağım masrafa diyorum.
düğünde de az oynamak için davul show, dans grubu fln getirtmeyi düşünüyorum

Oldum olasi dugunlerden nefret ederim hele oynamayi hic sevmem is basa dusunce ne olacak bende kara kara dusunuyorum

Çözümü bulduk aramız iyi çok şükür.. Kına yapmıcam düğünde de öle aşırı lüx pahalı bişey yapmıcaz. Amaç herkesin gelmesi (mürüvvetimizi görmesi!!görevini yapması!! madem millet torunu yeğeni ewlensin ve göbek atsın istiyo, buyursun gelsinler) bende artık ilaç milaç sakinleştirici alıp çıkıcam ortaya, göbek atmam iki alkış yaparım sevgilimle romantik dans ederiz sahneyede nikahada geç saate ayarlayıp çıkarız en geç saat 23.00 de bitio salon etkinliği zaten öle geçiştiririz inşallah.. 2 kişilik olayı ewliliği yüzlerce insana mal edip insanı sinir strese sokuyolar hepsinin alacağı olsun.. Neyse düğün bile istemeyen nikahçı kafada olan biri olarak düğüne sadece altın para kafasıyla bakıp kendimi rahatlatmaya çalışıcam yapcak bişey yok kaçış yok :/()/\

Çözümü bulduk aramız iyi çok şükür.. Kına yapmıcam düğünde de öle aşırı lüx pahalı bişey yapmıcaz. Amaç herkesin gelmesi (mürüvvetimizi görmesi!!görevini yapması!! madem millet torunu yeğeni ewlensin ve göbek atsın istiyo, buyursun gelsinler) bende artık ilaç milaç sakinleştirici alıp çıkıcam ortaya, göbek atmam iki alkış yaparım sevgilimle romantik dans ederiz sahneyede nikahada geç saate ayarlayıp çıkarız en geç saat 23.00 de bitio salon etkinliği zaten öle geçiştiririz inşallah.. 2 kişilik olayı ewliliği yüzlerce insana mal edip insanı sinir strese sokuyolar hepsinin alacağı olsun.. Neyse düğün bile istemeyen nikahçı kafada olan biri olarak düğüne sadece altın para kafasıyla bakıp kendimi rahatlatmaya çalışıcam yapcak bişey yok kaçış yok :/()/\

Back