Arkadaşlar çok zor durumdayım. Sevdiğimle 2 yıldır beraberiz. Ciddi düşünüyoruz evlilik teklif etti. Ailelerle tanışacağız.Bir sorun olmazsa inşallah evleneceğiz. Benim sorunum şu, ben tören çalgı çengi hengame olmadan sadece nikahla evlenmek istiyorum. Ailemde öyle kalabalık değil 50 kişi anca gelir bir davete.Sevgilimin ailesi ise ya kına ya düğün olsun diyolarmış. Hadi düğünü geç boşa masraf ve yorgunluk, e bu durumda göbek atmaya takı takmaya illa kına olmalıymış, ben ve aileme eski demode ıyyy gelen birşey kına e düğünde desen öyle. E bu durumda sadece benim dediğim olursa bu iş olmaz gözüken o. Onlarda haklı bi yandan hak veriyorum ama kendimi öle çalgı çengi yabancı hissediceğim mutsuz olucağım bindallılar yüksek tepeler yapacak biri değilim acayip ters geliyo bana anlatamam. Ben napayım? Bir eğlence törenimsi sade eğlence ne olur napılır akıl fikir verin. Sırf bu yüzden soğuduk aramız açıldı açılcak. Ailem nikah kıy git der hiç işi olmaz ailemin göstermelik eğlencelik şeylerle. Onlarda ise bir şey en azından yapılmalı eğlence olmalı kafası var. Her fikre açığım beni olabildiğince az yoracak göbek attırmıcak kendimi ben nerdeyim napıyorum dedirtmicek sade ama 2 tarafada hitap eden bişey olmalı. İlişkim sanırım sizin vereceğiniz fikirlerle düzelecek. İnşallah!!!