türk değiller ki daha doğrusu nerde olduğu bile belli değil şu müslümanlara yapılan işkenceler duymuşsunuzdur..diplomatik kanallar ile bulunur ancak nerde oldukları..ah bir bilsem nerde olduklarını hiç düşünmiyeceğim zatenCumhurbaskani yerine savciliga suc duyurusunda bulunun o zaman
Ha pardon ben izlemiyorum iskence videolarini yapacak sey olmuyo bos yere can sikintisitürk değiller ki daha doğrusu nerde olduğu bile belli değil şu müslümanlara yapılan işkenceler duymuşsunuzdur..diplomatik kanallar ile bulunur ancak nerde oldukları..ah bir bilsem nerde olduklarını hiç düşünmiyeceğim zaten
türkiyede değil malesef..bence bilmek farklı görmekse çok çok farklı inanın görürlerse dayanamazlar eminim hiç kimse dayanamaz dayanılacak gibi değilCumhurbaşkanı ona bakıcakta görücekte ne yazıkki twitlerini atan kendisi bile değil yardımcısı((( Savcılığa suç duyurusunda bulununuz.
bilmiyorum ne zaman ama sanırım güncel türkçe konuşmuyorlar müslüman olduğu için işkenceye maruz kalanlardan sanırım kuzum...bizim gücümüz yetmez devlet büyükleri el koymalıInternetten gördüğünüz bir videoya nasil davaci olunur?
Dava acin?
Suc duyurusunda bulunun?
Şikayetçi olun?
Facede dolanan seyler cok garip oluyor belki10 yil oncesinindir o zaman nasil olcak ki
özelden msj attım size:)Videoyu bana özelden atin.CB ye twitter dan gondereyim.Ama güncel mi bu cok önemli. Tarih var mi?
neden böyle söyledinizSanki ilk defa oluyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?