• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalovali yeliz hanim i ariyorum acill

Ebruu88

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
14
3
16
Arkadaslar merhaba belki komik gelecek sizlere ama rahatsizligim icin bunu yapmak zorunda kaldim. Onceki yillarda ibs tarahsizligini(spastik kolon) akupunktir ile tedavi ettirdigini soyleyen yalovada yasayan yeliz hanimi ariyorum. Kendisini taniyanlar ya da calistigi yeri bilenler beni bilgilendirebilirse cok minnettar olacagim. Saglicakla kalin :KK3:

Geçmiş olsun. Direk akupunktur ile ibs tedavi ettiren var mı diye araştırsanız, tedavi ettirip memnun olanlardan tedavi merkezlerinin bilgisini alsanız daha hızlı ilerlersiniz bence.

Arkadaslar merhaba belki komik gelecek sizlere ama rahatsizligim icin bunu yapmak zorunda kaldim. Onceki yillarda ibs tarahsizligini(spastik kolon) akupunktir ile tedavi ettirdigini soyleyen yalovada yasayan yeliz hanimi ariyorum. Kendisini taniyanlar ya da calistigi yeri bilenler beni bilgilendirebilirse cok minnettar olacagim. Saglicakla kalin :KK3:
bu yeliz mi?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/arkadaslar-yardim-bu-nasil-spastik-kolon.249246/

eğer o ise 2013 ten bu yana siteye girmemiş.

Allah aşkına mantıklı mı konunuz sizce Yalovalı Yeliz hanım kaç tane vardır kimbilir yanii. Spastik kolon rahatsızlığına da akupunktur değil doktor tedavisi iyi gelir bunun tedavisi var böyle sitelerde arayana kadar doktora gidip tedavinizi olsanız nasıl olur.

Eczaci teknikeri yeliz hanim evet siteye girmemis bayadir ama gorustugu kendisini burada bilen birileri vardir diye dusundugum icin bu basligi actim.Akupunktura da gittim ama kendinin tum sikayetlerden tamamen kurtulmus biri olarak kendisine ozel sorular sormak istedim. Dr tedavisi iyi gelir diyen cok bilen arkadas bu daha once niye aklima gelmedi :D tuh! Eger bi gun doktorlarin bile net bi cozu yok dedigi sikintili bi rahatsizliga yakalanirsaniz kullanmadiginiz ilac denemediginiz yontem kalmazsa gazeteye bile ilan verecek duruma gelebilirsiniz.

Özel mesaj atın o üyeye, hala aynı maili kullanıyorsa ve bildirim giderse belki siteye girer

Özel mesaj atın o üyeye, hala aynı maili kullanıyorsa ve bildirim giderse belki siteye girer
Bi kac ay once ozel mesaj atmistim. Kendisinin yazdigi baska konu basliklarina baktim, buradan bi kac bayanla bulusulup gorusulmus hani kendi girmiyor ama onunla bulusan taniyan biri gorur de yardim eder mantigi ile actim basligi da :) :/

Back
X