kadir_mete Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2013 60 0 40 5 Mart 2013 Konu Sahibi kadir_mete #1 yalovalı yok mu ya?
dusunmemlazim Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2009 3.947 108 5 Mart 2013 Konu Sahibi kadir_mete #2 kadir_mete .!.: yalovalı yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Ben varım :) Yalova liyim ama şu an yurt disindayim. bu ayın sonuna kısmetse oraya geliyorum. Sen yalovanin nersindensin
kadir_mete .!.: yalovalı yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Ben varım :) Yalova liyim ama şu an yurt disindayim. bu ayın sonuna kısmetse oraya geliyorum. Sen yalovanin nersindensin
kadir_mete Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2013 60 0 40 6 Mart 2013 Konu Sahibi kadir_mete #3 çiftlikköy aslına bakarsan ben de 2 senedir yalovalı oldum:)
dusunmemlazim Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2009 3.947 108 6 Mart 2013 Konu Sahibi kadir_mete #4 kadir_mete .!.: çiftlikköy aslına bakarsan ben de 2 senedir yalovalı oldum:) Genişletmek için tıkla... Hmm.. Arkadas edindin mi.. Sosyete pazarına gidiyomusun :) ben çınarcık tarfindayim. Evlenip de mi geldin ciftlikkoye? Yalovam benim.. GuzeldiR de biraz kucyktur işte ...
kadir_mete .!.: çiftlikköy aslına bakarsan ben de 2 senedir yalovalı oldum:) Genişletmek için tıkla... Hmm.. Arkadas edindin mi.. Sosyete pazarına gidiyomusun :) ben çınarcık tarfindayim. Evlenip de mi geldin ciftlikkoye? Yalovam benim.. GuzeldiR de biraz kucyktur işte ...
kadir_mete Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2013 60 0 40 7 Mart 2013 Konu Sahibi kadir_mete #5 tabi arkadaşlarım var.eşimin stajı için geldik yalova'ya sonra da gitmedik evet sosyete pazarına da gidiyorum fırsat buldukça
tabi arkadaşlarım var.eşimin stajı için geldik yalova'ya sonra da gitmedik evet sosyete pazarına da gidiyorum fırsat buldukça
dusunmemlazim Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2009 3.947 108 8 Mart 2013 Konu Sahibi kadir_mete #6 guzelmis o zaman, slklmiyosundur.. staj sonrasi kaldiginiza gore memnunsunuz :) ailenle cok uzakmsin? ben cok uzagim da
guzelmis o zaman, slklmiyosundur.. staj sonrasi kaldiginiza gore memnunsunuz :) ailenle cok uzakmsin? ben cok uzagim da
kadir_mete Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2013 60 0 40 13 Mart 2013 Konu Sahibi kadir_mete #7 dusunmemlazim .!.: guzelmis o zaman, slklmiyosundur.. staj sonrasi kaldiginiza gore memnunsunuz :) ailenle cok uzakmsin? ben cok uzagim da Genişletmek için tıkla... yok ailem burda hatta kayınvaldemlerde 6 aydır buraya yerleşti sen nerde yaşıyosun?
dusunmemlazim .!.: guzelmis o zaman, slklmiyosundur.. staj sonrasi kaldiginiza gore memnunsunuz :) ailenle cok uzakmsin? ben cok uzagim da Genişletmek için tıkla... yok ailem burda hatta kayınvaldemlerde 6 aydır buraya yerleşti sen nerde yaşıyosun?