lunet Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2008 425 3 96 İstanbul 28 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lunet #1 senden önce yaşamda yokmuşum geldin dünyama güneş gibi doğdun sebebsiz yere gittin kayboldun yalnızlığımın adını sen koydum yağmur gibi yağdım bulut oldum rüzgar oldum deli gibi savruldum ben birtek seninle mutluydum yalnızlığımın adını sen koydum inan sensiz olmuyor yapamıyorum gittiğinden beri gülemiyorum artık kimseyi sevemiyorum yalnızlığımın adını sen koydum kaybettim benliğimi bulamıyorum sadece düşlerimde sana sarılıyorum kapattım gönül kapımı kimseyi istemiyorum yalnızlığımın adını sen koydum lunet
senden önce yaşamda yokmuşum geldin dünyama güneş gibi doğdun sebebsiz yere gittin kayboldun yalnızlığımın adını sen koydum yağmur gibi yağdım bulut oldum rüzgar oldum deli gibi savruldum ben birtek seninle mutluydum yalnızlığımın adını sen koydum inan sensiz olmuyor yapamıyorum gittiğinden beri gülemiyorum artık kimseyi sevemiyorum yalnızlığımın adını sen koydum kaybettim benliğimi bulamıyorum sadece düşlerimde sana sarılıyorum kapattım gönül kapımı kimseyi istemiyorum yalnızlığımın adını sen koydum lunet
S Sourcream Sadece şükrediyorum... Kayıtlı Üye 20 Ekim 2009 4.651 21 158 Ankara 28 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lunet #2 Canim sanirim kendin siirin,cok sevdim,kutluyorum..opuyorumnanaktan
Mascara like a chalk outline Kayıtlı Üye 23 Ekim 2009 18.527 3.908 448 30 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lunet #3 çok gzl paylaşm canm tşk ederim bnde çok beğendm