- 23 Şubat 2023
- 59
- 11
- 30
- Konu Sahibi dreamcatche
Anneler yardıma ya da dertleşmeye ihtiyacım var. Bir süre önce kızımı kreşe başlattım 3 yaşını geçti diye. Neyse başlatır başlatmaz tabi 1 ayı aşkındır her gün hasta. Sürekli ateşlendi, öksürdü burnu aktı sürekli doktorlara acillere gittik antibiyotik kullandık hem de on gün, hala geçmedi burun akıntısı ve geniz akıntısı devam ediyor üstelik boğulur gibi öksürüyor. Bir de 7 aylık bebeğim var tabi herşey ona da bulaştı, eşim uzaktan calısıyor, annem yurtdışında oturuyor , kayınvalidem zaten düşman. Okadar yalnızım ki iki cocuk ta aglıyor kan ter içindeyim yani yetişemiyorum ve küçüğe doktor ilaç bile yazamadı cok kücük diye. 1 ayı geçti hala gram iyileşmedik, artık moralim bozuldu tuvalete gidecek zaman bulamıyorum sürekli aglıyorlar ve cok yalnız hissetmeye başladım yani annemi arayıp aglamak istiyorum yardım et diye. Yani eşime de gel diyemiyorum adam ekmek parası derdinde. Psikolojim cidden bozuluyor yorgunum zaten gece neredeyse hiç uyumuyorum bi biri bi diğeri aglıyor. ( nolur bana bunu sen istedin doğurmasaydın falan yazmayın ) bu arada birsürü test yaptırdık adenovirüs, influenza rsv , beta gibi. En son adeno türevi dediler yani ben ve cocuklar bu virüsü cidden atlatamıyoruz