daha önce sevgililerim oldu. bi kaç ay öncesine kadar da vardı 1 yıllık sevgilim. Evet sorunlar oluyo ama ben aptallığıma doymim sorun olsada yine şu anki halimden daha mutlu hissediyorumToplumca kalıplara uydurulmaya çalışılıyoruz
İzlediğimiz tüm dizilerde sevgili vs var
Kitaplarda sevgililer vs var
Kendini eksik hissediyorsun çünkü senin yok
Sevgilisi olanlar da karşılarındakinin bir insan olduğunu unutup ona sahiplenmeye; bir eşyaya çevirmeye çalıştığı için de ilişkiler de kısa ömürlü
Biraz daha sabret ve büyük resmi görmeye çalış
Sevgili sahibi olsan da hayatın daha iyi olmayabilir
ne bilim ya hayatımda birisi olunca acısı bile bal geliyo siirlensemde nasılsa sonra geçiyo ama o yanımda diyorumSevgili insanı sinir stres sahibi yapıyor, neden olmamasını sorun gibi görüyorsun?
Toplumca kalıplara uydurulmaya çalışılıyoruz
İzlediğimiz tüm dizilerde sevgili vs var
Kitaplarda sevgililer vs var
Kendini eksik hissediyorsun çünkü senin yok
Sevgilisi olanlar da karşılarındakinin bir insan olduğunu unutup ona sahiplenmeye; bir eşyaya çevirmeye çalıştığı için de ilişkiler de kısa ömürlü
Biraz daha sabret ve büyük resmi görmeye çalış
Sevgili sahibi olsan da hayatın daha iyi olmayabilir
ahh nasıl aşıcaz bu sorunu ?Babamla çok büyük sorunlarımız var bizimle konuşmaz, yemek yerken sohbet etmemize kızar, normal muhabbet esnasında gülmemize kızar, beni üzen birisine cevap vermeme kızar, o televizyon izlerken onunla konuşmak istersem kızar yani babam bir bahaneyle hep bana bağırır kızar.
Ve ben de senin gibiyim sevgili olmadan neredeyse gün geçiremiyorum olunca da biraz mutlu oluyorsun sonrası gene aynı dertsiz başına dert misali..
çok zor aşılamaz belkiahh nasıl aşıcaz bu sorunu ?
neden öyle dediniz ki ?siz ikiniz komiksiniz ya