Yalnızlıktan korkuyorum..

arrow5561

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
105
6
Merhabalar. Yazıyorum çünkü yazdıkça rahatlıyorum. Üniversitede okuyorum, aşırı olmasa da bi sosyal hayata sahibim yani yakın ve güzel arkadaşlıklarım var, babamla sorunlarımız olsa da abilerim ve annem var, maddi açıdan çok kötü durumda değilim. Yani bir çok insana göre güzel bi hayatım var. Gel gelelim kendimi mutlu hissedemiyorum çünkü bi erkek arkadaşım yok. Kulağa tuhaf geliyor ama öyle sevgilim olmayınca kendimi yalnız hissediyorum. Hep birşey eksik gibi, yalnızmışım gibi. Bunu bi sorun olarak gördüm psikoloğa başladım ama nafile doktor benimle neredeyse ilgilenmedi..Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kendimi sürekli şartlamaya çalışıyorum ben mutluyum, benim hayatım güzel diye, bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum ama o içimdeki sıkıntıdan kurtulamıyorum. Yani sizde burdan yazarak bişey yapamazsınız ama bilmiyorum anlatmak bişeyler duymak istedim
İyi geceler hepinize..

Toplumca kalıplara uydurulmaya çalışılıyoruz

İzlediğimiz tüm dizilerde sevgili vs var

Kitaplarda sevgililer vs var

Kendini eksik hissediyorsun çünkü senin yok

Sevgilisi olanlar da karşılarındakinin bir insan olduğunu unutup ona sahiplenmeye; bir eşyaya çevirmeye çalıştığı için de ilişkiler de kısa ömürlü

Biraz daha sabret ve büyük resmi görmeye çalış

Sevgili sahibi olsan da hayatın daha iyi olmayabilir

daha önce sevgililerim oldu. bi kaç ay öncesine kadar da vardı 1 yıllık sevgilim. Evet sorunlar oluyo ama ben aptallığıma doymim sorun olsada yine şu anki halimden daha mutlu hissediyorum

Sevgili insanı sinir stres sahibi yapıyor, neden olmamasını sorun gibi görüyorsun?

kesinliklee

"Babamla sorunlarımız var"
"Sevgilim olmayınca eksik hissediyorum."

Keyword'ler bunlar. Endişelenme, neredeyse her sorunlu babaya sahip kızın yaşadığı sıkıntılar bunlar, çok takılma, sevgili edinmek zor iş değil.
Ayrıca, popoya terlik. Kalan hayatının sıradan olduğu için teşekkür et kutsallarna.

Babamla çok büyük sorunlarımız var bizimle konuşmaz, yemek yerken sohbet etmemize kızar, normal muhabbet esnasında gülmemize kızar, beni üzen birisine cevap vermeme kızar, o televizyon izlerken onunla konuşmak istersem kızar yani babam bir bahaneyle hep bana bağırır kızar.
Ve ben de senin gibiyim sevgili olmadan neredeyse gün geçiremiyorum olunca da biraz mutlu oluyorsun sonrası gene aynı dertsiz başına dert misali..

ahh nasıl aşıcaz bu sorunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…