Yalnızlıktan gerçekten çok yoruldum

üstelik güzelsin 26 yaşındasın mesleğin var nasıl yalnız kaldın sorularına maruz kalmak insanı daha çok yoruyor yok işte kimse bulamadık kaldım böyle

Sizi cok iyi anliyorum cünkü kendi yasadigim problemleri gördüm. Benimde cok uzun süre sevgilim olmadi. Sonra biriyle tanistim, cok sevdim, sevgili olduk bir kac sene ama size bir sey söyleyim mi? Piskolojimi bozdu bu insan. Ruhumu yordu. Cok sevdik ama gercekten bir adim ileriye gidemedik seneler gectigi halde. Yanlis zaman, yanlis insan olunca ayri bir dert oluyur, bunu anladim. Suan benimde yok birisi hayatimda ama kendimi daha iyi his ediyorum. Tabi yeniden sevmek istiyorum bende. Sadece sunu anlamak gerekiyor: Sevilmek icin gercekten kendinden emin ve karsindakine muhtacmis gibi durmamaniz gerekiyor. Yani söyle olmasi lazim: Siz kendi kendinize mutlu iken hayatiniza girecek olan kisi mutluluk eklemesi lazim. Bir nevi bonus gibi :). Bunu kavradiginiz anda her sey daha iyi oluyor. Kendinizi kötü his etmeyin. Normal bu sekil olmaniz. Insanlar ne yazik ki cok fazla harciyor iliskileri. Sanki durmadan degistirilebilen bir seymis gibi. Siz yanlis insanlarla karsilasmissiniz. Hic kimseye gereginden fazla deger vermeyin. O zaman dogru ve dengeli oluyor her sey. Cevrenizde ki insanlarin negatiflerinide dinlemeyin. Evlilik falan bu kadar kötüyse neden hepsi hala evli madem? Ben genelde bu sekil cevap veriyorum bana öyle diyene ve susuyorlar. Siz pozitif olun, cok gencsiniz daha. Kendinize mutlu olmaya devam edin ve sonunda her zaman biriyle karsilasirsiniz (tabi ille biraz durumdan haberdar olmak gerekiyor; bakin etrafiniza ama böyle ümitsiz sekilde ariyormus gibi degil). Relaks olun. Hayat size güzeln olsun. Hepimize olsun zaten.

üstelik güzelsin 26 yaşındasın mesleğin var nasıl yalnız kaldın sorularına maruz kalmak insanı daha çok yoruyor yok işte kimse bulamadık kaldım böyle
Bilmem ki nasıl çözülür bu işler.kimse kimsenin umrunda değil.bir gün herkese eskaza birisi çıkıyor heralde.dediğin gibi güzel olmak ters tepiyor sanki.seni çok iyi anlıyorum.

Evet hep hayırlısını istemek gerekiyor o yüzden. Hayatımıza giren insanlar çok önemli, arkadaş, iş arkadaşı, patron fark etmeksizin ama duygusal anlamda hayatımıza aldığımız insan daha farklı oluyor. Gerçi denemeden de bilemiyoruz. Ama şu noktada sizden biraz farklı bakıyorum yeni bir ilişki herkesin hayatına mutluyken bonus olarak girmiyor mesela. Çoook tanıdıklarım var hayatları kötüyken, mutsuzken veya birini çok isterken yeni bir ilişkiye başlayan ve şu anda doğru insan bu, zor zamanları bile atlattık neleri atlatırız diyenler… needy gibi görünme konusunda katılıyorum size muhtaçlık enerjisi yaymamak lazım ama ilişkide karşıdan çok bağımsız olunca da yürümüyor bunu da gördüm işte o doğru insanla olunca, tabi siz de karşıdaki için doğru olunca aslında hiçbir hareketiniz eksi veya fazla olarak adlandırılmıyor.
Ne biliyim talih gibi bir şey bu nasıl ne şekilde geleceği belli olmuyor tabi ki kendini ve bakış açını olumlu tutmak çok önemli.

26 yaşındasın o kadar gençsin ki eminim çoooook güzel şeyler yaşarsın ben 20lerimin ortasında yeni yeni düşünmeye başlamıştım, hmmm birisi olabilir aslında evlilik olabilir diye hiç üzülme bile şu an hayatını yaşa

Bulamıyorum kimse çıkmıyor üniversitede hep atanınca olur diye kendimi teselli ettim atandım 2 yıldır hala yok çok yalnızım arkadaşlarım kuzenlerim hep evleniyor herkesin ciddi ilişkisi var içlerinde maaşlı en güzelleri denilen ben yalnız kaldım kimsesiz çok mutsuzum

Hiç yaşanmamış olması canımı yakıyor en çokta hiç çiçek almadım mesela

Tabi yeni bir iliski hayati daha pozitif bir yönede cekebiliiyor tam zor bir dönemden gecerken. Ama söyle bir seyde var: Tamamen mutlulugumuzu bir kisiye endekslememek lazim. Cünkü hic bir seyin garantisi yok bu dünyada ve iliskilerde bitebiliyor ne kadar severse sevsin insan. O kisi gidince hayatindan derin bir kuyunun icine düsüyorsun yoksa ve bu cok yanlis bence. Olmamasi gerekiyor. Demek istedigim bu :).
Dedigim gibi. Bir sevgili/es/partner istemeniz normal ve biraz daha farkli bakmaya calisin etrafiniza. Pozitif enerjiniz olsun. Daha cok insan yanasiyor insana o zaman. Ayni sey benim icinde gecerli mesela . Umarim hepimiz mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…