- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 546
Sartre ayrı siz ayrı guzel yazmıssınız.
Tam da benim aklımdan gecen ama dile getiremedigım ve su aralar hissettiğim hissettiğim icin beni mutsuz eden seyleri yazmıssınız.
Peki sizce bunun bi sonu var mı, mesela once mutluluk sonra kaygı sonra huzursuzluk getiren bu ılıskılerın?
İlkokul arkadaşlarımla uc dört ay önce gorusmeye başladım... nerdeyse 25 sene sonra, su sıralar gorusuyoruz yanı.
Anneme geldikce ben, gorusuyoruz. Son zamanlarda sırf onları görmek ıcın geldigimi fark ettim, bu beni rahatsız etti. Cunku Bıgun ılıskılerımız biterse mutsuz olacagım. Gorusmeye baslayarak kotu mu ettim diye dusunuyorum, halbuki gorusurken mutluyum da, ama her guzel sey biter kafasındayım ve yasadım da cogu zaman bunu.
Mesafe diyorum, farklı sehırde oldugum ıcın zaten mecburi mesafelıyım de. Telefonla sık konusuyoruz.
Ama iste suan hayatımın baya yerindeler, ya biterse kaygı olarak girdi ıcıme ve kaygı huzursuz ediyor beni.
Bunun bi sonu var mı acaba? 35 yasındayım nasıl davranacağımı da bilmiyorum. Su saatten sonra belki de insan kaybetmek istemiyorum.
Bu düşünceleri umursama bende böyle yapa yapa bunu iyice takıntı haline getirmisim yıllar sonra farkettim. Boşver yasa gittiği yere kadar arkadaş ol biterse bitsin böyle nereye kadar ki.. o zaman bitecek diye hiç arkadaşımız olmasın bitecek diye sevgilimiz olmasın yani ölücez diye yaşamayalım gibi bişey bu yasatmadim da kendime resmen sevgiliden kaçtım ettim.bu korkularla kaygılarla oysa herkes hayatı yaşıyor üzülmek de insanı ağlamak da yeri gelince yaşamak lazımmış meğer