- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 546
Şöyle ki yalnız miyim yalnız mı hissediyorm diye sordum kendime . Çünkü derler ki bazen insan etrafında cok kişi varken de yalnız hissedebilirmis kendini. Bunun sebebi sizi anlayan birinin olmaması . Bazen ise sadece bir kişi vardır ama anlıyordur sizi yeter size . İşte benimde de hep bir kişi vardı 8 yaşından 27 yaşıma kadar yanımda. Farkettim ki bu arkadaşlık bağımlılık ilişkisine dönmüş. Çünkü onunla uzak olmak küsmek düşünceleri bana anksiyete kaygı atakları yaşatmaya başladı son yıllarda. Başta önemsemedim ama sonra farkına vardım. Üniversite hayatım varken okuldan da arkadaşlarım olduğu için mutluydum. Sonra koptuk. Yazmayana da birkaç kez ben yazmayı denedim ama gereken değeri bulamayınca vazgeçtim. Kimisi gerçek değilmiş ki zor günümde bıraktı gitti. Vs vs. Şimdi bu yanımda tek olan arkadaşımın benden başka bir tane daha samimi arkadaşı oldu son yıllarda onu kiskanmaya basladim devamlı ki önceden bende kıskançlık diye birşey yoktu. Bu yıl ise Ağustos ta biriyle tanisti birden evlenme kararına bağlandı bugün aileleri tanışıyor. Ben içinden çıkılmaz duygulara giriyorum ve beni rahatsız ediyor. Yalnızlık korkum tetiklendi yine çünkü. Kizkardesim 23 yaşında onunda 2 yıllık iliskisi var. Aklıma sürekli gelen düşünceler o da evlenecek bu da evlenecek sen tek kalacaksın. Zaten 7 aydır işsizim ve bunalimdayim. Bu yalnızlık işini nasıl asacağımı bilmiyorum. Bu arada ise girince geçer diyeceksiniz belki ama şimdiye dek işyerlerinde hiç iyi insana rastlamadım ki zaten iş ortamindan arkadaşlık zor . Bu yaştan sonra dost bulmak güvenmek de zor herkeste bir bireysellik maneviyata önem veren insan bulamıyorum herkes maddi olmuş.
Sürekli bu arkadaşımın artık evlenip mutlu olacağını kocasıyla gezip tozacagini eskisi gibi beni arayıp sormayacagini düşünüp aglayasim geliyor :/
Sürekli bu arkadaşımın artık evlenip mutlu olacağını kocasıyla gezip tozacagini eskisi gibi beni arayıp sormayacagini düşünüp aglayasim geliyor :/