YALNIZLIK..

bsebse

❤Azra'm❤🅱
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
4.867
9.651
34
bu şehre yeni geldim ve geride bıraktığım şehirde de verdiğim değer kadarın onda birini alamadığım arkadaslar bırakmısım.. çok üzgün ve yalnız hissediyorum.. burda bu kadar zorluklarım varken üstüne düğün hazırlıkları ama hep yalnızım.. sadece dost istiyorum kıskançlığı olmayan kardeş gibi olan herşeyi paylaşabilceğim.. işi başarını nişanlı olmanı kısknamayan bencil olmayan beraber mutlu ve mutsuzlukları paylaşcağımız.. dostluk benim için çok çok önemli ve hep kazık yedim... maddi manevi hersekilde ama çok üzgünüm.. yüzeysellikler gerçek olmayan konusşmalar sahteliklerden bıktım.. ne yapıcam... çok mutsuzum...

yeni şehşr..yeni insanlar..yeni arkadaşlıklar...gerçekten iyi bir başlangıç bence..
herkese hemen güvenme..umarım iyi arkadaşlıklar kurarsın...
İş yüzünden buraya geldim ve kimseyi tanıma fırsatım da olmuyor.. döncegim şehirse yine aynı.. inşallah bu güzel dileğiniz gerçek olur.. teşekkürler

Dediğin tarzda olan arkadaşlıktan, çocukluktan varsa oluyor bu saatten sonra mümkün değil,özür dilerim.Kendi kendine yetmeyi öğrendiğin zaman anlayacaksın ki yalnızlık candırr cann.

Valla 30 yaşındayım tek arkadaşlarım kk kadınları sohpetse sohpet geyikse geyik dertleşmekse yaşasın bdv bana bi kk birde ailem yetiyo tavsiye ederim ama dicenki ailem yanımda değil inan yalnız olmaya alışınca herşeyin boş olduğunu yalan olduğunu anlıyosun bir iki arkadaş illa zamanla bulursun ama yeni bir şehir ve eylenceli bile olabilir

Bende istiyorum:cry:hala alismadim yeni yere televizyon tiryakisi olan ben yeni evde zevk almiyorum izlemkten erken yatiyorum :KK51:arkatslarimi ozledim:KK61:yenide bulamdim istedigim gibi burda ahh benim gicik koca nevardi buraya gelcek:KK19:

bu şehre yeni geldim ve geride bıraktığım şehirde de verdiğim değer kadarın onda birini alamadığım arkadaslar bırakmısım.. çok üzgün ve yalnız hissediyorum.. burda bu kadar zorluklarım varken üstüne düğün hazırlıkları ama hep yalnızım.. sadece dost istiyorum kıskançlığı olmayan kardeş gibi olan herşeyi paylaşabilceğim.. işi başarını nişanlı olmanı kısknamayan bencil olmayan beraber mutlu ve mutsuzlukları paylaşcağımız.. dostluk benim için çok çok önemli ve hep kazık yedim... maddi manevi hersekilde ama çok üzgünüm.. yüzeysellikler gerçek olmayan konusşmalar sahteliklerden bıktım.. ne yapıcam... çok mutsuzum...

işte herşey 4 4lük olmuyo.
iyi ilişki, iyi iş, başarı herkesin hayalini kurduğu nimetler.
bişeyden de imtihan oluyosunuz, olur okadar.
hayat bu cennet değil.

Çok zor bişey istiyorsun canım. Bu devirde can dediklerin arkandan is çevirir olmuş. Boşver yalnızlık iyidir. Arkadaşım yok diye üzülme aksine buna çok sevin .

X