- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
-
- Konu Sahibi PelushPrenses
Olur mu hiç öyle... Siz insanlarla yaşları ilerledikçe daha mı az görüşmeye meylediyorsunuz? Yazım tarzınız eğlenceli biri olduğunuz izlenimi veriyor. Keyifli bir insanın sohbeti çevresindekileri her yaşta cezbeder.Belki de yaşlanıyorumdur. Ondan kimse benimle vakit geçirmek istemiyordur yahut yaşlandığım için bu durum bana bu kadar çok koyuyordur. Evet ayrıca bir ayrılık depresyonum var. Bu da mı gol değil, mutluluk bir bana mı fazla zangır zangır böğüre böğüre ağlama krizleri hava kararınca geliyor. Gündüz bir de bu yalnızlık şeysi çıktı başıma...
kesinlikle anlattınız bu dediğinizi daha önce de yaşadım ama insanın kendini kandırması bu ben ce iyi ki gitmiş demesi psikolojı ayakta kalmaya devam etmek ıcın boyle bahaneler uyduruyor bir noktadan sonra da bunlar yetmeyebiliyoryalnızlık gerçekten zor ve Allah a mahsus bir şey. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bazen insanlar ciddi anlamda yalnız kalır hayatlarının bir dönemin de. bunu bende çok acı bir şekilde yaşadım hatta hala yaşıyorum ama alıştım sanki eskisi gibi üzülmüyorum. bence bu bizim kendimizle yüzleşmemiz için bir fırsat. bazılarının olmaması çok incitse de derinden düşününce iyi ki yok bile diyor insan çok sevdiği biri için. çünkü insanlar kalabalıklarda kendini unutuyor birileri için var olmak sadece birileriyle var olduğunu hissetmek insanı kendinden oldukça uzaklaştırıyor ama biz bunların farkında bile olmuyoruz. çok uzattım sanırım anlatmak istediğim şeyi bilmem anlatabildim mi ama başta acı gelse de insan alışıyor yüzleşiyor ve yalnızlığı sevmeye bile başlayabiliyor. umarım sizin ki uzun sürmez yine de.
canım ben de aynı dertten muzdaribim Allah'a şükür Evliyim eşim var ama arkadaş sıkıntısı çekiyorumyine haftasonu, yine parlayan bir güneş ve yine yalnızlık...
istanbul ne güzel eşin var sarıl ona film izleyin evinizde en kötü ben yapayalnızım şu an meselacanım ben de aynı dertten muzdaribim Allah'a şükür Evliyim eşim var ama arkadaş sıkıntısı çekiyorum( sen nereden bu arada
canım anne kardeş bir yere kadar gerçek aile seninki gibi eş evlat... ve yalnızım hep ve şu an :/ hem manen hem madden..Bende bazen yalniz hissediyorum kendimi ,hatta cogu zaman boyle hissederim ama dur diyorum minik bir bebegin ve esin var ,seninde ailen varmis baksana..Beni bu guzel havalar mahvetti demis sair sizinki de oyle bir durum olsa gerek..
insan arkadaşlarda ihtiyaç duyuyor ama yinedeistanbul ne güzel eşin var sarıl ona film izleyin evinizde en kötü ben yapayalnızım şu an mesela
çok haklısın hepsi olmalıinsan arkadaşlarda ihtiyaç duyuyor ama yinede